Şimdi Ara

Cimbom bombayı patlatıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknik direktör Frank Rijkaard'ın da istediği Govou'nun bonservisinin elinde olması, Sarı-Kırmızılı yöneticilerin iştahını kabartıyor.

Galatasaray'da başkan Adnan Polat başarısızlığın faturasını futbolculara keserken, 'yeniden yapılanma' çalışmasını da 'tam gaz' sürdürüyor. Keita'dan istenilen verimi alamadıklarını düşünen Sarı-Kırmızılıların patronu Rijkaard'ın da onayını alarak Fransa'nın Lyon takımında forma giyen Govou'yu transfer etmek için girişimlere başladı. Lyon'la sözleşmesi biten ve bonservisi elinde bulunan 31 yaşındaki yıldız oyuncu Rijkaard'ın istediği tipte bir oyuncu. 4-3-3 sisteminin sağında oynayan, aynı zamanda oyun kurucu olarak da görev yapabilen Fransız futbolcuyla başkan yardımcısı Haldun Üstünel önümüzdeki günlerde bir araya gelecek.

SİNAN BOLAT İÇİN YARIŞ

Fenerbahçe maçında yediği hatalı golün ardından kaleyi Aykut'a devreden Leo Franco'nun gönderilmesinin ardından Galatasaray yönetimi, kaleci arayışlarına başladı. Gurbetçi Sinan Bolat'ın menejeri Kısmet Eriş ile temasa geçen Sarı-Kırmızılılar, Standart Liege ile pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor. Ancak Beşiktaş'ın da peşinde olduğu öğrenilen gurbetçi oyuncunun kulübü henüz net kararını açıklamadı.

KİMDİR

Adı: Sidney Govou
    Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1979
    Doğum Yeri: Fransa
    Mevkii: Forvet
    Boyu: 1.75 cm
    Kilosu: 72 kg
    Numara: 14
    Oynadığı takımlar:
    1999-2010 Lyon 367 maç
    Fransa Milli Takımı 37 maç

Bu arada ;

http://forum.donanimhaber.com/m_39860297/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39860297

Dün açmıştım Govou boşta diye hemen kapmışlar haberi

• Bu geleceğine Guti gelseydi. Eğer gelirse çok üzülecem.
  • Keitadan istediği verimi alamıyan
    Adam durmadan oynadı be,afrikaya gitti ordada çok iyi oynadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

Keitadan istediği verimi alamıyan
    Adam durmadan oynadı be,afrikaya gitti ordada çok iyi oynadı

tabi istediği verimi alamadı. ondan 100 gol, 250 asist yapmasını bekliyordu. yapamadı.

• ne saçma haber yaa? keita,arda,gio varken sen git 31 yaşındaki adamı al..yalan.
  • Keitadan istediği verimi alamayan Galatasaray.

Geçiniz.
  • Daha nasıl verim alıcaz. Sizce kaynak fanatikmi fotomaçmı? Bana fanatik gibi geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • galatasarayin artik böyle tarz oyuncu alacagini sanmiyorum 1 santrafor 1 stoper 2 tanede cift yönlü orta saha alinacagini sanyiorum
  • +1905
    quote:

Orijinalden alıntı: osman29

galatasarayin artik böyle tarz oyuncu alacagini sanmiyorum 1 santrafor 1 stoper 2 tanede cift yönlü orta saha alinacagini sanyiorum
  • bu kadar yalan haber olmaz . arda , keita , kewell(kalırsa) , gio(kalırsa) bu admlar varken neden alsınlarki onu ? bir kere öncelik , yönetimin açıkladığı gibi savaşçı kişilikli iki orta saha oyuncusu almak (biri ön libero . hatta ikiside) . palavra bunların hepsi
  • bu habere nerenle gülersin şimdi
  • Govou yu ne yapcaz ya ama sinan bolat gelirse iyi olur ama gelecegini sanmiyorum
  • Haber doğruysa akıllanmamış yönetim.Kewel gibi takımı yönlendirecek ve zekasıyla rakip takımı bozacak adam lazım.

Arda'ya abilik yapacak adam lazım.
  • Zenci DMF konum silinmiş. İnanmıyorum.
  • Sezon bitti transfer haberleri başladı. Sezon başlayana kadar 20 forvet, 50 orta saha, 35 civarıda kaleci alırız yeter heralde

• İnan senin yazından sonra bunu haber yapmışlardır ,zaten lig bitti şimdi transfeer sezonunda palavra transferlerle sayfaları dolduracaklar nasılsa .Ne gerek var uğraşıp isim bulmaya artık onların yerine taraftar bunuda yapıyor gir bir iki foruma al isimleri yaz gitsin ,sırtında yumurta küfesi yok netekim .
    Ntvsporun bile ekşisözlüğü kaynak göstererek program yaptığı bir zamanda kimseye çok görmemek lazım .

quote:

Orijinalden alıntı: LsRl

Bu arada ;

http://forum.donanimhaber.com/m_39860297/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39860297

Dün açmıştım Govou boşta diye hemen kapmışlar haberi

• bakın görün bu sene tek bomba transferi Beşiktaş gerçekleştirecek. oda quaresma. haziran ayının ilk haftalarında inönüde büyük bir şov ile imza attırılacak.
  • geçiniz....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.