Şimdi Ara

Çıldırın (Ç)alıntı mı arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • youtube da gördüm şok oldum bilen varmıydı acaba?

• EVet sos cagonun ritmi ama çalıntı diyemiyoruz.
  • Aman tanrım!
  • Arjantin'de bir takımın marşının müziği.
    Boca olabilir. Hatırlamıyorum.
  • Bir gün ortaya çıkacağı belliydi
  • River Platein taraftar marşı ve harika söylüyorlar

• river platein marşı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar gün yapalım mı.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Riveepileeee Rivepple, rivepileeee rivepileeeee
  • ona bakarsanız fb ninkide 1mayıs müzüiğine benziyor ritmi farklı olsa ne olur aynı olsa ne olur gs marşı çok güzel birde bu arjantin ligini şarkısı diye biliyorum ritmi river plate nin ne tbilmiyorum ama ben arjantin liginin diye biliyordum
  • arkadaşlar...
    siz gs-fb maçlarına derbi diyosunuzda

bundan yıllar önce. bana bi arjantinli arkadaşım anlattı.
    bi maçta river plate boca juniors i 2-0 yeniyo
    daha sonra o gece 2 taraftar grubu kavga ediyo ve 2 riverlı taraftar ölüyo.
    boca juniorslılar ise şimdi 2-2 oldu diyo.. :)

neyse.. sos cagon river platein tribun şarkısıdır ve çoğu maçtan önce soylerler..
    boca juniorsa yazılmış bi şarkı
    ve sos cagon argo olarak SİZ KORKAKSINIZ demek.

hatta şarkıda sizleri dövmeye geldik siz poliste sığındınız falan diyo.
  • çalıntı

Günaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

çalıntı

Günaydın

bilmiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rising

quote:

çalıntı

Günaydın

bilmiyordum

uyandıysan hadi balığa gidelim

• quote:

Orijinalden alıntı: süpürman

quote:

Orijinalden alıntı: rising

quote:

çalıntı

Günaydın

bilmiyordum

uyandıysan hadi balığa gidelim

hemen hazırlanıyorum

• Evet onların ritmini çaldık
  • ooooooo

Uyan Alim balıga gidelim...
  • türk takımlarının marşlarının kaç tanesi özgün de bu öyle olsun. zaten bu çıldırın marşı ilk çıktığında da bayağı arjantinden alındığı konuşulmuştu. hatta o dönem çoğu galatasaray taraftarı sırf kendilerini rahatlatmak için hayal güçlerini zorlayarak kıraç'ın 100. yıl marşını 1 mayıs marşına benzetmeye çalışmışlardı.

ayrıca ntv'nik arjantin ligi reklamlarının jenerik müziği de yakın zamana kadar bu şarkıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eblek

türk takımlarının marşlarının kaç tanesi özgün de bu öyle olsun. zaten bu çıldırın marşı ilk çıktığında da bayağı arjantinden alındığı konuşulmuştu. hatta o dönem çoğu galatasaray taraftarı sırf kendilerini rahatlatmak için hayal güçlerini zorlayarak kıraç'ın 100. yıl marşını 1 mayıs marşına benzetmeye çalışmışlardı.

ayrıca ntv'nik arjantin ligi reklamlarının jenerik müziği de yakın zamana kadar bu şarkıydı.

viva espana yı fener marşı yapmaya hiç değinmiyosun bakıyorum

ha bu arda imzana yanıt

Year ↓ Country ↓ Winner ↓ Score ↓ Runners-up ↓ Country ↓ Venue ↓ Location ↓ Notes
    1998 ITA Internazionale 3–0 Lazio ITA Parc des Princes France, Paris Paris, France [24]
    1999 ITA Parma 3–0 Marseille FRA Luzhniki Stadium Russia, Moscow Moscow, Russia [25]
    2000 TUR Galatasaray *0–0 * Arsenal ENG Parken Stadium Denmark, Copenhagen Copenhagen, Denmark [26]
    2001 ENG Liverpool #5–4 # Alavés ESP Westfalenstadion Germany, Dortmund Dortmund, Germany [27]
    2002 NED Feyenoord 3–2 Borussia Dortmund GER De Kuip Netherlands, Rotterdam Rotterdam, Netherlands [28]
    2003 POR Porto †3–2 † Celtic SCO Estadio Olímpico de Sevilla Spain, Seville Seville, Spain [29]
    2004 ESP Valencia 2–0 Marseille FRA Nya Ullevi Sweden, Gothenburg Gothenburg, Sweden [30]
    2005 RUS CSKA Moscow 3–1 Sporting CP POR Estádio José Alvalade Portugal, Lisbon Lisbon, Portugal [31]
    2006 ESP Sevilla 4–0 Middlesbrough ENG Philips Stadion Netherlands, Eindhoven Eindhoven, Netherlands [32]
    2007 ESP Sevilla *2–2 * Espanyol ESP Hampden Park Scotland, Glasgow Glasgow, Scotland [33][c]
    2008 RUS Zenit Saint Petersburg 2–0 Rangers SCO City of Manchester Stadium England, Manchester Manchester, England [34]
    2009 UKR Shakhtar Donetsk †2–1 † Werder Bremen GER Şükrü Saracoğlu Stadium Istanbul, Turkey Istanbul, Turkey

GÜNCEL

• quote:

Orijinalden alıntı: arda371371

ben ne diyeyim ki şimdi sana, türk takımları yazmışım işte daha nasıl yazayım. fenerbahçe hep orijinal marşlar yapıyor, galatasaray hep çalıyor mu demişim. ne galatasaray'ın ne fenerbahçe'nin Kıraç'ın 100. yıl marşı dışında özgün bir marşını hatırlamıyorum, sen hatırlıyorsan söyle.

imzama verdiğin yanıtı da anlayamadım çünkü imzam yanıt verilebilecek bir şey değil. UEFA'nın takımlar sıralaması o. galatasaray fenerbahçenin üstüne çıkarsa da o imza devam edecek.

şu komplekslerden bir kurtulsak çok rahatlayacak herkes.
  • ohooo daha yenimi duyuyorsunuz bunu, daha gs bunu marş yapmadan önce NTV'de falan River Platelilerin bu marşı söylerkenki video görüntüleri çıkıyordu

Yani marş adamların zaten,gs de onlardan almış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.