sessizsilah gibi kişiliksiz, karaktersiz insanlar bu forumda oldukça daha çok görürüz böylelerini.
IP elimde, birkaç gün içinde eline mahkeme kağıdı geçtiğinde yüzünü görmek isterim. Şahse hakaret, hatta küfür bu kadar basit değil. Savcılık bunun için var.
hakkında hukukî işlem başlatacağım bu aklıevvelin.
Ne olmuş ya? hayır ola?
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
sessizsilah gibi kişiliksiz, karaktersiz insanlar bu forumda oldukça daha çok görürüz böylelerini.
IP elimde, birkaç gün içinde eline mahkeme kağıdı geçtiğinde yüzünü görmek isterim. Şahse hakaret, hatta küfür bu kadar basit değil. Savcılık bunun için var.
küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. kimdi bu yahu
Yav biri anlatsın ne oldu burda? bu arada ermanpac ip adresini nasıl alabiliyorsun forumdan?
İP değiştirmek çok mu zor ki.Bi reset atar iş biter.Bu tip insanlarla uğraşmayın hiç boşverin.Naptığını da merak ediyoruz tabi
hakkaten çok sakat insanlar var bu forumda.gidiyo rasgele küfü ediyo millete.sanki bi şey ispatlıyo zavallı..herkimse artık..
Gece gece insanın keyfini kaçırıyorlar ya..! Allah'ım sen sabır ver..!
quote:
Orjinalden alıntı: oLiViaa
İP değiştirmek çok mu zor ki.Bi reset atar iş biter.Bu tip insanlarla uğraşmayın hiç boşverin.Naptığını da merak ediyoruz tabi
telekoma basvurduktan sonra. o saatte o dakikada o saniyede o ipyi kim kullanmıs çıkarır ortaya
Umarım Internet cafeden girmişsindir eleman. Aksi taktirde seni güzel sürprizler bekliyor.
kendimi önemli hissettim ne yalan söyleyeyim. keşke belirli periyotlarla bu gibi meczuplar gelip de sövseler bana. egom tatmin oluyor. ama önümüzdeki günlerde eline gelen mahkeme kağıdıyla ne yapar bilemem, orası ayrı.
quote:
Orjinalden alıntı: emredici
kendimi önemli hissettim ne yalan söyleyeyim. keşke belirli periyotlarla bu gibi meczuplar gelip de sövseler bana. egom tatmin oluyor. ama önümüzdeki günlerde eline gelen mahkeme kağıdıyla ne yapar bilemem, orası ayrı.
alemsin emredici
kanıt aldınız mı bu arada screenshot falan
saat ve tarih alıp hemen savcılığa gidin mod arkadaşlar yardımcı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: TOMASİNO
saat ve tarih alıp hemen savcılığa gidin mod arkadaşlar yardımcı olsun