Şimdi Ara

çikolata tüketimimi nasıl azaltabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • aşırı çikolata bağımlısıyım günlük nerdeyse 10 liram sadece tatlılara, çikolatalara falan gidiyor. tamamen bırakmam muhtemelen imkansız ama azaltmanın bi yolu yok mu arkadaşlar ya? yedikten sonra da her seferinde bi pişmanlık duygusu geliyo , az para değil gerçekten yazık günah.

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Mutlu olarak. Mutlu olmadigin icin mutluluk ihtiyacini cikolatayla gidermeye calisiyorsun.

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • yeme kardeş kesin çözüm
  • Şerbetli tatlılara ağırlık vererek çikolatayı azaltabilirsiniz.
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şekeri nasıl bırakabilirim?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kilo kaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: UssuzAdam

Kilo kaç?

91
  • 10 lira biraz fazla degil mi? Ulker napoliten gibi cikolatalarla kendini kandirabilirsin

Parasi neyse verelim de istedigimiz fizigi satin alalim be. -Tyrion Lannister

• quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Şerbetli tatlılara ağırlık vererek çikolatayı azaltabilirsiniz.

Adamın amacı şeker almamak zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hobi edin, çikolataya muhtemelen kimyasal etkileri yüzünden ihtiyaç duyuyorsun 10. sınıfta bana da olmuştu. o sene baya kilo almıştım da neyseki lise sona doğru boyum uzadı bir şekilde dengeledim, sonrasında da spor yaptım falan. neyse sonuç olarak sana çikolata yerine heyecan verebilecek başka bir şey lazım, doğru hatırlıyorsam bahsettiğim etkiye sebep olan maddenin adı feniletilamin olması lazım, aşık olunca veya paraşütle atlayınca doğal olarak salgılanıyordu. ikisinin ortak yönü olarak mideni içine kaçırsa da mutlu etmesi diyebilirim, sana da bunu sağlayan bir hobi lazım. aklıma paintball geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM
    eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.