Şimdi Ara

Çıkıp milletten özür ve af dilemeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ekonomist değilmişim 5 sene yanlış politikalarla ülkeyi ve milleti dibe çektim demeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 sene boyunca akp hangi muhalefet partisinin yasa önergesine destek oldu?

buna rağmen muhalefet bazı yasa değişikliklerinde akp ile beraber evet oyu verdi. bunun son örneği eyt yasası.

ha ben muhalefet lideri olsam akp benim tüm yasa önergelerimi,araştıırma önergemi tartışmasız hemen reddeiyorsa ben de akp nin hiç bir yasa değişikliğine evet oyu vermem. halkın menfaatine bile olsa vermem sırf gıçıklıkliğına.

• 5 sene boyunca kemal bey hangi desteği verdi hükümete.?

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

5 sene boyunca akp hangi muhalefet partisinin yasa önergesine destek oldu?

buna rağmen muhalefet bazı yasa değişikliklerinde akp ile beraber evet oyu verdi. bunun son örneği eyt yasası.

ha ben muhalefet lideri olsam akp benim tüm yasa önergelerimi,araştıırma önergemi tartışmasız hemen reddeiyorsa ben de akp nin hiç bir yasa değişikliğine evet oyu vermem. halkın menfaatine bile olsa vermem sırf gıçıklıkliğına.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

lbt gibimi. 

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

reis 20 yıldır iktidar bunu kaçırmışsın.  devlet aklı her türlü soruna size rağmen uğraşıyor. 

Boşuna uğraşmayın. Bunlar düzelmez. Hep birlikte batmaya devam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

reis hataları giderme yolunda ya sizinki dönecek kıblede yok. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu talebin sadece hükümet için değil.. tüm hata yapıp insanların hem hayatına hemde ekonomisine.. umutlarını boşa çıkaran HERKES hem özür dilemesi ve makamını terke etmesi gerek

ama.. MAALESEF bizim ülkemizin tüm sektör ve makamlarında alışık olmadığı bir taleb

herkes kendini TAKDİS edip çevresindekileri suçlayıp kendi veya makamını korumak için her türlü taklayı atıyor

dolayısı ile de bu hizmet makamlarına gelmediği sürece ülkemiz hangi siyasi parti lideri gelirse gelsin sonuç DEĞİŞMEZZZZZ!!!!

• Ama onlar erdogani seviyor

• babus0606 B kullanıcısına yanıt
    Utanmazligin resmini yapamam ama nickini söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 9 Haziran 2023; 14:18:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    5 değil. 20 sene.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu trole prim vermeyin ya. Yönetim ısrarla bunları buralarda tutuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt

Hocam yönetim burada tutuyor çünkü hit almak istiyor, sitenin gelirini artırmak istiyor :)

• arama yolladım sana. 

vAGAbONDoyoutube
    Mutluluğun Resmini Çizebilir misin Abidin? :D
    https://www.youtube.com/watch?v=KPgLgL6FlEY
  • rav3n kullanıcısına yanıt

Elbette biliyorum sadece cahilleri mezem yapıyorum 

• Sadece 2018 yılında şu faiz inadına girmeselerdi, sadece o zamandan ufak bir faiz artışıyla şu anda Türkiye çok daha başka bir geleceği yaşıyor olurdu. Nas dediler, faiz haram dediler, ekonomistiz dediler ülkeyi krizin, buhranın içine sürüklediler. Ulan insanların geleceğini çaldınız, hayatlarının içine sıçtınız, insanları yıprattınız, ömürlerini aldınız, utanmanız yok utanmanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Haziran 2023; 14:45:25 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Bence bu inattan kendisi dönmedi. İttifak ortakları ya aklını başına al yada desteklemeyiz dediler.

• küçük minnoş ab ülkeleri dışında kim boyle brişey yapıyor abd de bile yok.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.