Ben ekonomist değilmişim 5 sene yanlış politikalarla ülkeyi ve milleti dibe çektim demeli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çıkıp milletten özür ve af dilemeli

-
-
5 sene boyunca kemal bey hangi desteği verdi hükümete.?
-
5 sene boyunca akp hangi muhalefet partisinin yasa önergesine destek oldu?
buna rağmen muhalefet bazı yasa değişikliklerinde akp ile beraber evet oyu verdi. bunun son örneği eyt yasası.
ha ben muhalefet lideri olsam akp benim tüm yasa önergelerimi,araştıırma önergemi tartışmasız hemen reddeiyorsa ben de akp nin hiç bir yasa değişikliğine evet oyu vermem. halkın menfaatine bile olsa vermem sırf gıçıklıkliğına.
-
lbt gibimi.
-
reis 20 yıldır iktidar bunu kaçırmışsın.
devlet aklı her türlü soruna size rağmen uğraşıyor.
-
Boşuna uğraşmayın. Bunlar düzelmez. Hep birlikte batmaya devam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
reis hataları giderme yolunda ya sizinki dönecek kıblede yok.
-
bu talebin sadece hükümet için değil.. tüm hata yapıp insanların hem hayatına hemde ekonomisine.. umutlarını boşa çıkaran HERKES hem özür dilemesi ve makamını terke etmesi gerek
ama.. MAALESEF bizim ülkemizin tüm sektör ve makamlarında alışık olmadığı bir taleb
herkes kendini TAKDİS edip çevresindekileri suçlayıp kendi veya makamını korumak için her türlü taklayı atıyor
dolayısı ile de bu hizmet makamlarına gelmediği sürece ülkemiz hangi siyasi parti lideri gelirse gelsin sonuç DEĞİŞMEZZZZZ!!!!
-
Ama onlar erdogani seviyor
-
Utanmazligin resmini yapamam ama nickini söyleyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 9 Haziran 2023; 14:18:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5 değil. 20 sene.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu trole prim vermeyin ya. Yönetim ısrarla bunları buralarda tutuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam yönetim burada tutuyor çünkü hit almak istiyor, sitenin gelirini artırmak istiyor :)
-
arama yolladım sana.
vAGAbONDoyoutube
Mutluluğun Resmini Çizebilir misin Abidin? :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=KPgLgL6FlEY -
Elbette biliyorum sadece cahilleri mezem yapıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece 2018 yılında şu faiz inadına girmeselerdi, sadece o zamandan ufak bir faiz artışıyla şu anda Türkiye çok daha başka bir geleceği yaşıyor olurdu. Nas dediler, faiz haram dediler, ekonomistiz dediler ülkeyi krizin, buhranın içine sürüklediler. Ulan insanların geleceğini çaldınız, hayatlarının içine sıçtınız, insanları yıprattınız, ömürlerini aldınız, utanmanız yok utanmanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Haziran 2023; 14:45:25 >
Bence bu inattan kendisi dönmedi. İttifak ortakları ya aklını başına al yada desteklemeyiz dediler.
küçük minnoş ab ülkeleri dışında kim boyle brişey yapıyor abd de bile yok.
Utanmazligin resmini yapamam ama nickini söyleyebilirim.
|
5 sene boyunca akp hangi muhalefet partisinin yasa önergesine destek oldu? buna rağmen muhalefet bazı yasa değişikliklerinde akp ile beraber evet oyu verdi. bunun son örneği eyt yasası. ha ben muhalefet lideri olsam akp benim tüm yasa önergelerimi,araştıırma önergemi tartışmasız hemen reddeiyorsa ben de akp nin hiç bir yasa değişikliğine evet oyu vermem. halkın menfaatine bile olsa vermem sırf gıçıklıkliğına. |
Boşuna uğraşmayın. Bunlar düzelmez. Hep birlikte batmaya devam.
|
Şu trole prim vermeyin ya. Yönetim ısrarla bunları buralarda tutuyor.
|
Benzer içerikler
- ebu ubeyde hamas yaşıyor mu
- imamoğlu metres
- discord açılmıyor
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- iran'da araba fiyatları 2025
- e sim nedir
- kymco türkiye fabrika
- mavi taksi nedir
- yeka ges 2024
- kaliforniyum nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X