Şimdi Ara

Cigkofteci Ali ustaya yapilan haksizlik! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
17.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu açıdan bakınca gerçekten %100 haklısın . Yaptığı şiddeti meşrulaştırmıyorum fakat adamın kimseye karşı zorlaması yok oraya gidenler sadece çiğköfte yemek için gitmiyor . Elbette adamın şovunu izlemeye gidiyor . Hatta bazıları gitmişken bende bir malzeme çıkartayım diyip adamı kışkırtıyor ve şovun bir parçası oluyorlar . Bunun sonunda suçlu Ali usta mı dersiniz ? Bence hayır.
  • Ali Ustanın kendi tarzı olsa bile; aşırı itici ve agresif hareketleri var. Bu yüzden kendisinden hiç haz etmem. Ancak son haftalar sosyal medyada onu herkes yüceltiyorken, aniden aşağılamaya başladılar. Ne bekliyordunuz? Böyle birinin bu hareketleri yapması normal değil mi? Günlerdir adamın başında sürekli video çeken şaklabanlık yapan tipler var. Bu adam sinirlense kimseyi dövemez mi? Karakterinde bir terslik yok mu zaten? Ben de anlayamıyorum toplumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 4 Şubat 2019; 9:48:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cigkoftesi berbat. Sov yaparak bu musteriyi cekti. Sov dünyasının da bazi negatif sonuclari vardir. Madem bu ortamin kaosunu kaldiramiyor, bu magandaca satis isini birakacak. Kimseye vurmaya hakki yok.

• Çiğköfteci Ali Usta kim ya?
  • Hatırladığım kadarıyla psikolajik bir rahatsızlığı vardı ve tedavi görmüştü. Bu durumda üzerine giden suçlu olur.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Saygı biraz lütfen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vasatın altı toplumun, kendisi gibi cahil asabi ve yine vasatın altı olduğu adamı meşhur etme çabası. Bunu ülkenin her yerinde görebilirsiniz siyasetinden futboluna kadar. En çok küfür eden en kıro en düzenbaz adamlar başa taç edilir burada

• En başından beri haindi zaten diye, bir insan haklı olamaz. En başından beri insanlara ve insanlara saldırark prim elde etmişse kafası ezilmelidir. Bedelini ödeyecek. DÜnyanın en delikanlı milletini kimyasal gıdasal yönden yok etme girişimi yanında, bu tiplerle de düşmanlarımız saldırıyor. Sokakta garibanın kafasını ezen polis nerede?

Dİkkat ediniz bu özne şahıs, her zaman insanalra saldırıyor. SOkakta şarkı söyleyen vb onun dükkanına muhtaç değil zaten dükkanın sınırı ve önü çok kısıtlı bir alan. Ondan uzak olan kişilere de saldırıyor kendi müşterilerine de.

Son olayda çocuklar kalabalık caddede takılırken saldırıya uğradı. Bunu savunmak ancak insan düşmanlığındandır. Bu çiğ köfteci ilk zamanlarından beri verilen video ve bilgilerde hep standart çiğköfte yaptığı hiçbir farkı olmadığı anlaıldı. Pek tabii çiğköfteye katmadığı malzemeleri tek tek vererek sanki bool boooool koyuyor ayağına yatmış olabilir. Bazı videolara denk gelen aşırı yeşillik limon vb görntüsü de her daim devam ediyor değil muhtemelen.

Kısaca iyi bir dayak istiyor.

• Arkadaş avukatı sanırım ona göre yorum yapın

• Adem gayet doğal ve olduğu gibi. Malesef zamane youtuberleri olayı abartiyor

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    ben röeğaağöeöeağeaöğeöağeöğö diye konuşurken ağzından tükürük fışkıran, dişlerinin arasında zaten yarım metre boşluk olan adamın enzimli çiğ köftelerini emüklemeyi seviyorum bunun seni ilgilendiren noktası ne???
  • Tek derdiniz çiğköfteci adam olsun inşallah arkadaşlar. Kalkıp üzerine düşünmüşsünüz bir de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın yapısı öyle o kabul edilebilir de bu kadar prim yapmakta hoş değil

• olum adam deli rahatsız işte sen o adamı hapsede atsan değiştiremezsin.

Begenmıyorsan muhattap olmayacaksın. Sanki çok düzgün bir ülkede yaşıyozda anasını satayım ali ustanın dürümü kaldı dert

Yer elması h.söyletmez gitmiş dürüm almaya 5 5 10 tane diyo cektıgı videodan 1000 tl kazanmak ıcın orada 50 lira harcıyor. Bilerek dayak yiyor vs. Eleştirilmesi gereken videoları çekenlerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çiğ köfteci ali ustayı yedirmeyiz

• Fazladan çiğ köfte veriyor diye, karakterini satan, kendini aşağılatan tiplere, böyle yabani bir yaratık müstehak. Gidin bol bol hakaret ettirin kendinize. Benim yerime de etsin.

• çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt
    50 kuruştur o.
    0.5 kuruş olsa duramazsın.
  • Bir insanın hatalı ya da tahrik edici bir şey yapması diğerine onu dövme hakkı vermez. Öyle olsaydı trafikte her gün yüzlerce kişiyi dövmek gerekirdi. Evet anlıyorum, soytarılar bilerek, isteyerek ve hatta başlarına ne geleceğini tahmin ederek adamın dükkanının önünde takılmışlar. Ama işte olay "adam dövme, tokatlama" boyutuna ulaşınca, döveni haklı çıkarak söylemler de uygun değil. Çok kızıyorsan çağırırsın zabıtayı o soytarıları defedersin.

Ha mantık olarak da bakıldığında, bu olay bu soytarılar gibi diğerlerinin gelişini engelleyecek mi ? Hayır, tam tersi daha çok gelecekler şimdi. Yani sonuçta sinirlerine hakim olmayan şahıs bu işten birden fazla tarafta zararlı çıkmış oldu.

Tabi bu durum bence adamın popüleritisinde hiç bir değişim yapmaz, zaten onu izleyen kitlenin de nihayetinde söyleyeceği şey, "iyi olmuş soytarıları pataklamış, az bile yapmış" olacaktır.

• çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt
    Kaç para veriyorsun ki ne bekliyorsun?

Sana biftek yedirecek hali yok.paran çoksa git Nusret'e biftek ye.

• Ali ustaya yapılan asıl haksızlık onu meşhur etmekti bence.

Bir insanın şu tavırla yaptığı satışı meşhur etmek aptallıktır. Bu şekilde meşhur olmuş bir oluşumun aynı şekilde rezil edilmesi ise bana hiç şaşırtıcı gelmiyor.

Sosyal medya kendine yeni maymunlar bulur her zaman.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.