Şimdi Ara

Cigkofteci Ali ustaya yapilan haksizlik!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
17.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosyal medyada ne kadar soytari varsa prim yapmak icin bu adamin mekaninda video cekti mi kardesim ? Cekti.

Bu adam kimseye 'gelin beni ziyaret edin, gelin video cekin meshur olayim dedi mi ? Demedi.

Bu adamin tarzi ve tavri en basindan beri zaten asabi ve heyecanli oldugu icin bu kadar ilgi cekmedi mi?

Sokak basina 3 cigkofte dukkani dusen memlekette neden kimse gidip siradan bi cigkoftecide video cekmiyorda bu adamin mekanina gidiliyor? Cunku bu adam basindan beri neyse oydu. Aslinda o degismedi.

Ama simarik sosyal medya maymunlari ve yeni yetme saygisiz ergenler son zamanlarda bu adamla adeta başak gecmeye basladilar.

Bakin sizin dukkaniniz olsa ve 2 tane bebe gelip anira anira onunde guya sarki soylese naparsiniz? Aninda yol verirsiniz. Gitmezlerse tekme tokat girisirsiniz.

Bu adamin yerine gore komik, sert, kendine has bi tarzi vardi. Ve bu maymunlar babalari yasindaki adamin tezgahinin onunde bitek cikarip isemedikeri kaldi.

Acin bakin youtubeda ali ustayi delirttik, kiskirttik, manyak ettik, kandirdik, sovduk saydik yuzlerce video var.

Daha dune kadar ali ustanin durumu normalden 2 kat buyuk, cig kofteyi 3 kat fazla koyuyor yesillik sogani esirgemiyor helal olsun diyen adamlar simdi ayni adami itin arkasina sokmanin pesinde. Suru psikolojisi asla bitmez bizim insanimizda ne yazikki.

Simdi bakiyorum butun sosyal medya adami sanki kendileri delirtmemis gibi simdi kalkmis yerin dibine sokuyorlar. Ne okuzlugu kalmis ne hayvanligi.

Bu kadar gerizekali nasil boyle bir araya toplanmis hayretle izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagızalp -- 1 Şubat 2019; 19:23:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu milletin sorunlarından birisi de bu işte
    ünlü olan herkesi melek sanıyorlar
    ünlü şarkıcı uyuşturucudan bahsettiği için içeri atıldı
    dışarıda uyuşturucu kullanan birisini görseler arkalarına bakmadan kaçarlar sanatçı oldu mu öğğğ freee diye bağırıyorlar
    ahmet kaya çıkıp apo diye bağırıyor hala ahmet kayayı özgürlük simgesi olarak gösteriyorlar

neyse bu konuya niye girdim ben
    Bu herif orada röeğaağöeöeağeaöğeöağeöğö diye konuşurken ağzından tükürük fışkırıyor. Dişlerin arasında zaten yarım metre boşluk var siz de adamın enzimli çiğ köftelerini emüklüyorsunuz işte. Artık kim yiyorsa sözüm ona!

Adam dürüm bile sarmıyor, o burger gibi şeyi ağzınıza nasıl sokuyorsunuz?
    Millette gram muhakeme yetisi kalmamış.

Adam sokakta gitar çalan birine dayak atarak müdehale edemez, maksimum uyarır.

Gidersin istediğin yol,sokak,cadde de müzik çalarsın, rahatsız olan kişi resmi birimlere (zabıta,polis) bildirir, engelleyecekse onlar engeller. Sen karışamazsın, kafanıza göre hukuk uygulamaya çalışmayın ülkede artık.
  • Haklısın kardeşim.

• adam kötü bişey yapmadı adama karşı tahrik var sürekli. her videoda adamı sinirlendirecek şey yapılıyor prim yapmak için
  • bu milletin sorunlarından birisi de bu işte
    ünlü olan herkesi melek sanıyorlar
    ünlü şarkıcı uyuşturucudan bahsettiği için içeri atıldı
    dışarıda uyuşturucu kullanan birisini görseler arkalarına bakmadan kaçarlar sanatçı oldu mu öğğğ freee diye bağırıyorlar
    ahmet kaya çıkıp apo diye bağırıyor hala ahmet kayayı özgürlük simgesi olarak gösteriyorlar

neyse bu konuya niye girdim ben
  • Bu herif orada röeğaağöeöeağeaöğeöağeöğö diye konuşurken ağzından tükürük fışkırıyor. Dişlerin arasında zaten yarım metre boşluk var siz de adamın enzimli çiğ köftelerini emüklüyorsunuz işte. Artık kim yiyorsa sözüm ona!

• Kışkırtma videoları çekiyolar hocam yanlış da olsa youtubeda bu durum bu aralar popüler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Bu herif orada röeğaağöeöeağeaöğeöağeöğö diye konuşurken ağzından tükürük fışkırıyor. Dişlerin arasında zaten yarım metre boşluk var siz de adamın enzimli çiğ köftelerini emüklüyorsunuz işte. Artık kim yiyorsa sözüm ona!

ne enzimi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usta kazik atti mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Silebilirmiyiz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dionysos_07 kullanıcısına yanıt
    tükürükte ne enzimi varsa artık reis.
  • Ne olursa olsun kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

tükürükte ne enzimi varsa artık reis.
    hahaha bende msg yi mi kastettin acaba diye onu merak etmiştim
  • Adamın farklı bir tonu var saygı duyacaksın seversen gidersin yanına sevmezsen gitmezsin bırakın adamla dalga geçsinler bırakın alay konusu olsun bırakın şikayet etsinler bu ona reklam olarak geri dönüyor saygılar hepinize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çiğköftesi 1 lira etmez dürüm 0.5 kuruş etmez bunu 2 sene önce efsane çiğköftesi haberiyle merak edip gitmiştim. ÇÖP OĞLU ÇÖP

• Dükkanın önünde ''şarkı söyleyen'' ergenler ne hikmetse mağdur olmalarına rağmen bu olayı video çekip ÇİĞ KÖFTECİ ALİ USTAYI KIŞKIRTTIK diye boy boy instagram biolarına da yazmışlar, şimdi size soruyorum sizce bu çocuklar gerçekten mağdur mu? izlenme almak için gidip dükkanın önünde anırıyorlar, adamın ne yapacağını da biliyorlar zaten, sonra vurunca da herkes başlıyor gerçek yüzünü gördük demeye, ulan adam zaten Kafalar'ın videosunda durup dururken müşterilere kafanı keserim, kafanı kırarım şunu bunu yaparım derken millet kahkahalar atmıyor muydu? adamın asabi olduğu belli, gidip izlenme almak için saçma sapan şeyler yaparsan bıçak bile çeker sana orada, adamı savunmuyorum fakat iki tarafta tamamen haksız, adam anlayıp dinlemeden vurduğu için haksız, çocuklar da dayak yemeyi isteyerek izlenme için oraya gidip daha sonra ikiyüzlülük yaptıkları için haksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: çikkarito09

Çiğköftesi 1 lira etmez dürüm 0.5 kuruş etmez bunu 2 sene önce efsane çiğköftesi haberiyle merak edip gitmiştim. ÇÖP OĞLU ÇÖP
    Tadı nasıl kısır gibimi az merak ettim
  • Aynen öyle kısırdan farkı yok. Kısır bence daha güzel ama :) tabi ben 2 sene önce falan gittim şimdi nasıldır bilemem ama değiştiğini sanmıyorum. Gitmeye değmez merak ettircek tadı yok. Üstelik ben haberlerde görüp gitmiştim muhteşem lezzet falan demişlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: çikkarito09

Aynen öyle kısırdan farkı yok. Kısır bence daha güzel ama :) tabi ben 2 sene önce falan gittim şimdi nasıldır bilemem ama değiştiğini sanmıyorum. Gitmeye değmez merak ettircek tadı yok. Üstelik ben haberlerde görüp gitmiştim muhteşem lezzet falan demişlerdi
    doyuyormusun hayvan gibi koyuyorda malzeme
  • Evet içi dopdolu aşırı. İlk aldığımda of bu ne demiştim 5 tl büyük ayran çiğköfte. İnanır musın 3 ısırık falan almışımdır sonra bıraktım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.