Şimdi Ara

Cigkofteci Ali ustaya yapilan haksizlik! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
17.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden evde bişey kalmayınca ekmegin arasına salca sürülürdü.
    Bu bayat bulgur ve salça karışımını ekmegin arasına koyma fikrini ilk bulan her kimse kesin yokluktan gelmiş biridir,girişimcilik ödülü verilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoçuk adam..
  • Benim bildiğim şu, dükkanı dar sokakda çok kalabalık ve izdiham oluyor gelenin yarısı video filan çekmek için ve diğerleride adamı izlemek için diğer dükkanların önünü kapatıyor veya teşhir ürünlerine zarar geliyor esnaflar durumdan rahatsız olup birçok kez şikayet etmiş. Adamın canına tak edip sen buraya geç sen şurada dur diyor diğer dükkanların önü kapanmasın diye hepsindede kızar tarzdaydı. Ama Gitarcılara yaptığı yanlış bu adamın ilk defa şiddet uyguladını gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykus_reyis

Açılın hemşireyim. Tükürükte amilaz var. Ağızdaki mekanik sindirime de yardımcı oluyor. Adam sizin hazmınız kolay olsun diye kendi enzimlerini ürüne fark almadan bedava ekliyor. Kim yapar bunu bu devirde sorarım size?
    Hemsireliğe gerek yok. Lise biyoloji bilgisi.

• Ben ilk çıktığı andan beri tavırlarını beğenmiyodum ama bu zamana kadarda yargılamadım bir konuda haklısın sürü psikolojisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Israftan baska bisey yaptigi yok . Yazik gunah .

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Sana ne?Ağzına zorla çiğköfte mi sokuyorlar da bu kin?!

• Yahu ben bu çiğköfteci olayını bilmiyordum, TV'de olayı gördüm ama tabii hangi çiğköfteci bu ne oluyor çok anlamadım ve gitarcı çocuklara yaptığını da çok absürt ve hatalı bulmuştum. Ama buradaki konu başlığını okuyup da youtube da biraz inceleyince hakikaten de aslında olayın TV'ye yansıdığı gibi olmadığını sürekli bu adam ile uğraşan videolar yapıldığını ve bu adamın asabi tavrının da farkında olduklarını anladım.

Gerçi TV'de izlenirken tesadüfi bir kamera kaydı gibi gelse de sonra tekrar izledim. Çocuklar sokak şarkıcısıyız dese de nerede ne yaptıklarını son derece iyi bildikleri anlaşılıyor.

Video dikkatli izlenirse çiğköfte bekleyenlerin yanında birden bire yüksek sesle şarkı söyleyip gitar çalıyorlar. Bunları kameraya alan kişi önce gitar çalan bu ggnçleri sonra da çiğköfteci Ali Ustanın oraya kamerayı çeviriyor, yani arkadaşları belli ki, planlı çekim yani. Ali Ustanın bunlara bir müdehala yapacağını beklemiş ve bu da sağlanmış gibi duruyor. Tesadüfi bir çekim olsa niye çocuğun özellikle bu kadar hızlı koşan bir çocuğun arkasından elinde kamera ile koşup çekim yapsın ki insan? Yani ortada bir nane var. Ama çiğköfteci Ali Usta masum beyler. Dağılabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 4 Şubat 2019; 0:37:50 >

• valla helal olsun sana olduğu gibi olayı anlattın parıl parıl yaptın ortalığı ama... bu adam niye fenomen oluyor 😏 1 aperatif menü yapan insan, fenomen falan değildir! genel olarak bence teknolojiye hönkürüyoruz 😤 Bırakınn teknoloji doğru kullanılsın

• ratsx kullanıcısına yanıt
    Türk halkında sürü psikolojisi var.Bayılırız göklere çıkarmaya.
  • herkes başkasına değilde ona yapıyorsa vardır bir sebebi
    daha ne istiyor ,reklamın iyisi kötüsü olmaz
  • Kim ne derse desin yok yanlışmış doğruymuş falan filan bir gidin de kuyruğu kalabalığı görün adam ne deli para kazanıyor bu işten.
  • Sen oğlu musun?
  • Seni de dövse bir temiz keşke
  • Dikkat ettiyseniz başka bir çiğ köftecinin önünde birikmiyor youtuberler . Adam başında bu kadar cesur davranamaz aldığı tepkiler genelde komik göründüğü için bu kadar şımardı . Ortada hiçbirşey yapmadan gitar çalan 2 tane çocuk var ve darp ediliyor , çocuk adamlar bu sefer gülmeyecek haberiniz olsun :)
  • Ali ustamıdır ne miki fareyse bundan yiyenlerin bence alayı şu kızlara “köpeğiniz olabilir miyim? Sahibem olur musun? Küfür et bana” diyen tayfadır. Aşağılanmaktan zevk alıyo millet

• Gitar calan cocuklar meselesi haric haklisin. Adam sadece isine konsantre oluyor videolarda ya da haberlerde belli oluyor. Tamam adam kaba angus olabilir ama bu onu pislik yapmaya yetmez! Amerikan populizmine özenen tiplere (7 den 70 e bu ama) rastlanıyor videoda. Bir asagılama alay etme iç güdüsü var tıpkı pislik zihniyetli olan abdliler gibi. Koyunluk olanlar da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: baykus_reyis

Açılın hemşireyim. Tükürükte amilaz var. Ağızdaki mekanik sindirime de yardımcı oluyor. Adam sizin hazmınız kolay olsun diye kendi enzimlerini ürüne fark almadan bedava ekliyor. Kim yapar bunu bu devirde sorarım size?
    Mekanik sindirim dişlerle olur, amilaz kimyasal, ayrı ca bunlar lise bilgisi burdan ekmek çıkmaz sana damar açıcıları falan öğret kanka mavi-sarı falan

• Yanlış anlaşılır miyim diye de düşündüm viliyor musun

Neyse başka bir detay: Bazı insan evladı olmayan hemşireler sırf sinir etti diye hastalar gri katater kullanıyor. 16G ben hayatımda kullanmadım. Onu görürseniz anlayın ki eceliniz geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykus_reyis -- 4 Şubat 2019; 8:37:48 >
  • Videoyu izlediğimde benimde tepkim aynı oldu.3 tane zibidi gelmiş adamın dükkanının önünde anırıyor.Belli ki amaç adamı kışkırtmak.Adam müşteri ile diyalog halinde,adam 3 zibidinin anırması yüzünden müşterisini duyamıyor.Ali usta az bile yamış.Ben olsam 3 zibidiyi o gitarın üstüne oturturdum.İstanbulda yermi kalmamış anırmaya da gelmişler "ekmek" peşinde ki adamın tezgahının dibinde anırıyorlar....
    Hep anırıyorlar dedim çünkü videoyu izleyin,şarkı söylemiyorlar,kasıtlı bir şekilde yüksek sesle anırıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.