Şimdi Ara

Cigkofteci Ali ustaya yapilan haksizlik! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
17.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan canimi cektirdiniz gidip 1 kilo cig kofte alayim Mr cig kofte actilar buraya evde gomeyim.
  • Ben ilkokuldaydım ve o adam orada aynı şekilde satış yapıyordu. senelerdir alışveriş yaparız sorun olmaz. eskiden de kalabalık vardı ama şimidiki gibi boş beleş video çekmek isteyen ergen veletler ya da yaşı büyümüş ama aklı büyümemiş tipler yoktu. Herkes sırada sessizce bekler ve abim ne istersin diyip gelir siparişi alır verirdi. Bu kadar basitti. Adamın başına çullanıp bu hale düşürenler şimdi şikayet eder olmuş.

Adam bir anda meşhur olmadı bunu unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 4 Şubat 2019; 18:45:32 >
  • Bu olay şiddete bahane olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • part kullanıcısına yanıt
    Ne hijyen var ne başka bir şey. Açık havada 2 metre dağ gibi çiğ köfteyi yığmış ağzından çıkan tükürükle yıkayarak sizlere satıyor.

Kim bilir o bulgur dağının üstüne nice sinek konar yazın. İş etiği olsa bi maske takardı ağzına. Küfür etmedik bir şey yapmadık daha ne saygısı?
  • şeytan bizden önce yaratıldığı için mi üstün yani?

Parayı bulunca adileşmiş bir anlayış varsa, şamarı yiyeceği yeri bekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykus_reyis

Yanlış anlaşılır miyim diye de düşündüm viliyor musun

Neyse başka bir detay: Bazı insan evladı olmayan hemşireler sırf sinir etti diye hastalar gri katater kullanıyor. 16G ben hayatımda kullanmadım. Onu görürseniz anlayın ki eceliniz geliyor.
    Bu hayati bilgi için teşekkürler, bir an bana kullanacaksınız sandım

• Valla damar yolu açarken can yakıyorum haberin ola 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Almazsın olur biter lüks lokantalarda bile yok senin dediğin değil mi? Yok tükürük yok bilmem ne alma alanlara da saygı duy👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Ulan canimi cektirdiniz gidip 1 kilo cig kofte alayim Mr cig kofte actilar buraya evde gomeyim.
    benimde canım çekti yarın o ses çiğköfteye gidicem her gün oradan geçiyorum canım çekmediği için gitmiyordum bu konu günlerdir popüler olduğu için gidesim geldi
  • part kullanıcısına yanıt
    Hijyen devletin otoritesinde bir olaydır. Gıda üretimi yapan ve satan işletmeler hijyen ve temizlik kurallarına uymalıdır.

Dikkat edersen ben çocuğa vurmasına hiç bir şey demedim, bu sağlıksız şartlar kabul edilemez.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    ‘’Çocuk ‘’ile ilgili tek kelime yazmadım zaten ben şu an ilk kelimemi yazdım. ( bkz: tırnak içinde)
    Çok incelememek lazım diye düşünüyorum. Dikkat edersen Nusretimiz medarı iftiharımız bile eleştiriye maruz kaldı çıplak elle şov yaptığı için. Hitap edilen kesimden kesime göre değişir . Ali usta da belli bi kesime hitap ettiğine göre ve sen de o kesimde olmadığına göre ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

benimde canım çekti yarın o ses çiğköfteye gidicem her gün oradan geçiyorum canım çekmediği için gitmiyordum bu konu günlerdir popüler olduğu için gidesim geldi

Alıntıları Göster
    Bizim burda bitek mr cigkofte ile kral cigkofte var 2 secenek ama cok guzel yapiyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Bizim burda bitek mr cigkofte ile kral cigkofte var 2 secenek ama cok guzel yapiyolar.

Alıntıları Göster
    sizin malzeme falan her şey bol ve ucuzdur bize iki bulgur koy 5 tl dürüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan birisi biz apoyu özledik diyor senin ulkendeki binlerce şehidin sorumlusunu özledik diyor sende tutup hala ona yapılanlar yanlıştı diyorsun. Acaba ailenden birisi değer verdiğin birisi bir PKK eyleminden dolayı şehit olsa aynısını söyleyebilecek mıydın?

• KırmızıElma K kullanıcısına yanıt
    İnsanları zorla sürgün etmek zorunda bırakırsanız herşeyi der. Apoyu özledik demeden öncede kimse ölmesin insanlar ölmesin dedi halkların kardeşliği dedi kimse dinlemedi aksine yuhladılar. Şuan kürtçe şarkılar serbest vatan elden mi gidiyo bayrak mı iniyo hiç biri olmuyo. Keşke bunlar zamanında yapılsaydı ahmet kaya hiç sürgün olmayıp hiç bu lafları demeseydi.

• Bırak arkadaş,kendini yorduğuna değmez.Ahmet Kaya'yı anlamayan adama hiç bir şey anlatamazsın.Türbanlıların mücadelesinde de Ahmet Kaya vardı,reyizleri hapse giderken de yanında Ahmet Kaya vardı.Şimdi tü kaka Ahmet oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taktaktakirdama

İnsanları zorla sürgün etmek zorunda bırakırsanız herşeyi der. Apoyu özledik demeden öncede kimse ölmesin insanlar ölmesin dedi halkların kardeşliği dedi kimse dinlemedi aksine yuhladılar. Şuan kürtçe şarkılar serbest vatan elden mi gidiyo bayrak mı iniyo hiç biri olmuyo. Keşke bunlar zamanında yapılsaydı ahmet kaya hiç sürgün olmayıp hiç bu lafları demeseydi.
    İnsanlar ölmesin then ana bacı küfür
  • pikalos kullanıcısına yanıt
    İnsanlar ölmesin ama vatan bölünsün terör örgütü desteklensin teröristlerle konser verilsin (bu ülke vatandaşına kurşun atan teröristlerle) bu açık açık yapılsın hala anlama özürlü olan biz olalım.

Ananiza küfretse hakettik ondan etti diyeceksiniz. Nasıl utanmıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıElma

İnsanlar ölmesin ama vatan bölünsün terör örgütü desteklensin teröristlerle konser verilsin (bu ülke vatandaşına kurşun atan teröristlerle) bu açık açık yapılsın hala anlama özürlü olan biz olalım.

Ananiza küfretse hakettik ondan etti diyeceksiniz. Nasıl utanmıyorsunuz?
    Şimdinin en büyük milliyetçisi ,MHP'lileri peşine takıp sürükleyen reyiziniz bakın Ahmet Kaya için ne demiş
    HABER TÜRKyoutube
    Başbakan'dan Ahmet Kaya Tepkisi Hepiniz Oradaydınız haberi TIKLA İZLE
    https://youtu.be/EA31NDUYcfE
    2:00 dan sonra dikkatlice dinle.2:00 dan önce de Şivan Perver için ağlatacak adam insanı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikalos -- 5 Şubat 2019; 12:31:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Şimdinin en büyük milliyetçisi ,MHP'lileri peşine takıp sürükleyen reyiziniz bakın Ahmet Kaya için ne demiş
    https://youtu.be/EA31NDUYcfE 2:00 dan sonra dikkatlice dinle.2:00 dan önce de Şivan Perver için ağlatacak adam insanı .

Alıntıları Göster
    Lan banane tayyipin ne dediğinden. Attığın adam zamanında çıktı televizyonda ahmet kaya için ağladı. Milliyetçiymiş ... Ağzımı bozduracaksın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.