Şimdi Ara

Çift GTX 1080 ekran kartlı Asus ROG GX800 dizüstü bilgisayarı duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çift GTX 1080 ekran kartlı Asus ROG GX800 dizüstü bilgisayarı duyuruldu

Oyuncu donanımları sektöründe en çok satan marka olarak kabul edilen Asus ROG, bu hafta itibariyle en güçlü oyuncusuna merhaba dedi. Asus ROG GX800, çift GeForce GTX 1080 ekran kartıyla oyun severlerin kalbini fethedecek.

Asus ROG GX800 aslında ilk olarak Haziran ayında görücüye çıkmış ve teknik detayları bilinmeyen dizüstü modelinin çift ekran kartı taşıyacağı açıklanmıştı. Bu hafta itibariyle yeni canavarın ayrıntıları resmiyet kazandı.

Gerçek Bir Canavar

Önceki nesilden de hatırlayacağımız üzere GX800 modelinin harici bir sıvı soğutma kutusu bulunuyor. Belirli yükler altında dizüstü modelinin hava soğutma sistemi devreye girerken, hız aşırtma ve yoğun oyun tecrübesinde harici kutuyu bağlamak gerekiyor.

18.4 inçlik LED ekranında 3840x2160 piksel çözünürlük sunan GX800, 4 çekirdekli Intel Core i7-6820HK işlemcisinden güç alıyor. 2 adet GTX 1080 ekran kartı SLI yapısında bağlanırken, toplamda 16GB GDDR5X bellek elde ediliyor. 64GB’a kadar DDR4 2600MHz RAM seçeneği yanında 3 adet 512GB SSD yer alıyor.

Ayrıca Bkz.AMD Zen işlemciler 17 Ocak’ta geliyor

Kasa içerisinde yer alan MechTag klavye mekanik tuşlar barındırıyor. Tuş seyahat mesafesi 2.5mm olan klavye, özelleştirilmiş RGB LED efektler de sunabiliyor.

Dizüstü modeli için Asus’un Hydro Overclocking sistemi kullanılıyor. Harici kutu için geliştirilen bu sistem ekstrem hız aşırtma yapabilmenizi sağlıyor. Bu yöntem ile işlemci 4.2GHz seviyesine, ekran kartları da 1.9GHz seviyesine kadar çıkabiliyor. Güce aç olan bu sistem için iki adet 330W güç adaptörü gerekiyor. ROG sırt çantası ve taşıma çantası ile birlikte gelecek Asus ROG GX800 için henüz bir fiyat belirtilmedi. 

• Dahiliye için belge almam gerekiyor mu?

• o soğutucu ne lan deve hörgücü gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kucak üstü olmuş bu :D

• Fiyatı açıklamaya gerek yok bence.

• oo römork lu laptop. Ve Asus paha biçememiş ilginç

• laptop hariç her şeye benzetilebilen bir şey.
  • Harici ekran kartini arkadan takilmis Dell Alienware dizustulerinde de ayni mantikli urunleri YILLARDIR VAR . Bazi cahiller burda alay ediyor yok deve horgucu yok romorklu ..

Araya gireyimde su yazdiklarimi okuyan baska sozde elestiri yapan sazanlar avlanmasin . Ben avladim kafi 2 tanesini ...

Ibretlik kalmali su yazim .

Rahatsiz olan da gocunmasin ders cikarsin . Neticeye bak Hatice ye degil .

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Harici ekran kartini arkadan takilmis Dell Alienware dizustulerinde de ayni mantikli urunleri YILLARDIR VAR . Bazi cahiller burda alay ediyor yok deve horgucu yok romorklu ..

Araya gireyimde su yazdiklarimi okuyan baska sozde elestiri yapan sazanlar avlanmasin . Ben avladim kafi 2 tanesini ...

Aynı mantık olması deve hörgücü olmadığı anlamına mı geliyor ne alaka sazanlıkla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşınabilir kasa olmuş. Televizyona bağlar, kullanırız artık.

• Aşırı saçma birşey olmuş . Nedenini söylemeye gerek yok zaten ama şuna verecilecek aşırı yüksek paraya 1080m li bir laptop ve 1080 sli lı masaüstünün alınabileceğini düşünüyorum . Sonuçta ekstra gpu kutusunu taktığımızda taşınabilir bilgisayar konseptinden çıkıyor alet .

• Tek 1080'li notebooklar bile 23 BİN gibi fiyatlara satılırken bu ülkemizde 40 bini rahat bulur. Bunun yerine 10 bin harcayarak aynı performansı hatta daha fazlasını veren masaüstü toplayabilirsiniz zaten bu da pek kolay taşınacak bir şeye benzemiyor. Zamanında MSI Dragon Edition G70 kullanıyordum onu bile işe, okula götürcem diye uğraşıyordum ki o 5KG falandı bu daha da ağır olacaktır. 5KG bir şey değil ama tüm gün omzunuzda taşıdığınız zaman anlıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Tek 1080'li notebooklar bile 23 BİN gibi fiyatlara satılırken bu ülkemizde 40 bini rahat bulur. Bunun yerine 10 bin harcayarak aynı performansı hatta daha fazlasını veren masaüstü toplayabilirsiniz zaten bu da pek kolay taşınacak bir şeye benzemiyor. Zamanında MSI Dragon Edition G70 kullanıyordum onu bile işe, okula götürcem diye uğraşıyordum ki o 5KG falandı bu daha da ağır olacaktır. 5KG bir şey değil ama tüm gün omzunuzda taşıdığınız zaman anlıyorsunuz.

http://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V9-2.html#.WDCqTLKLTIU

Al sana tek 1080'li sistem 11bin lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Tek 1080'li notebooklar bile 23 BİN gibi fiyatlara satılırken bu ülkemizde 40 bini rahat bulur. Bunun yerine 10 bin harcayarak aynı performansı hatta daha fazlasını veren masaüstü toplayabilirsiniz zaten bu da pek kolay taşınacak bir şeye benzemiyor. Zamanında MSI Dragon Edition G70 kullanıyordum onu bile işe, okula götürcem diye uğraşıyordum ki o 5KG falandı bu daha da ağır olacaktır. 5KG bir şey değil ama tüm gün omzunuzda taşıdığınız zaman anlıyorsunuz.

Abartmayın hocam naptınız
    Çift 1080li MSI GT83 21bin lira
    Tekli Titan Pro lar da olsun 13 15 gene bundan iyidir bence

• arkasında ki ne :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

arkasında ki ne :D

içinde ekran kartı ve sıvı soğutma sistemi var geçen senede 980 titanlı versiyonu satışa çıkmıştı
  • Ur çıkmış laptopta...

• Laptop diye iyi kekliyorlar milleti normal şartlarda aklı olan almaz diz üstünün amacı zaten ufak tefek olması ve kolaylıkla taşınabilmesi bu ürünü taşımak için birde özel adam tutmak lazım maaşlı. masa üstü alırım daha iyi en azından parçası bozulunca değiştirmek mümkün 7000 tl fiyat çıkartırlar buna 7000 tl verildikten sonra kral bir sistem yapıp kullanamamak için hiç bir sebep yok.

• 30bin tl ye varir heralde fiyatı. 1060 li dizüstüler bile 6 bin civarı. Ulaşılabilir kilmak laZım yoksa yeni nesilden faydalanana kadar eskiyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Harici ekran kartini arkadan takilmis Dell Alienware dizustulerinde de ayni mantikli urunleri YILLARDIR VAR . Bazi cahiller burda alay ediyor yok deve horgucu yok romorklu ..

Size de merhaba bay çok bilmiş artist bey. Esprili bir yaklaşımda bulundum aksine kötü anlamda eleştirmedim. Ama sizin gibi kendini nimetten sayanlarda kendini bişeyin avcısı olarak nitelendirip forumlarda cirit atıyor. Sizi de biz topluyoruz forumlarda, haydi işine. Lafım direkt sana gocunma ama sakın ha!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.