Şimdi Ara

[CİDDİ KONU] Taharet Musluğu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
16.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İnsectboy

quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Topuklu ayakkabı
    Parfüm
    Şemsiye

bunların icadını araştırın

ayrıca boya

Kuş tüyü olayı da var unutmuşum onu
  • Belki oha diyeceksiniz ama taharet musluğunu hayatımda hiç kullanmadım Tuvalet kağıdıyla iyice temizlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

Sevgili arkadaşlar bildiğiniz gibi avrupada taharet musluğu bulunmamakta. Sizce onlar bu işi iyi yapıyor yoksa biz mi? Hangisi daha steril?

Ben sadece peçete ya da ıslak mendil kullanıyorum,gayet temiz oluyor.Ayrıca o su pis olduğu için eğer içeri falan kaçarsa sorun yaratabilir.Ben peçete ile silmeye alıştım,iyi silinirse bana kalırsa çok daha temiz bir yöntem.
  • Sağlıklı bir insanda idrar mikrop içermez, ancak dışkının her milimetre küpünde milyonlarca bakteri bulunur. Bunlar bağırsaklarımızdan atılmış olmasına rağmen, herhangi bir yolla tekrar vücudumuzun iç ortamına bulaştıklarında hastalığa neden olurlar. Bu nedenle özellikle dışkılama sonrası temizliğin özenle yapılması çok önemlidir. Dışkılama sonrası temizlik, daha önce de belirtildiği gibi idrar çıkışı açıklığına ve kadınlarda vajina girişine mikrop bulaştırmamak için mutlaka önden arkaya doğru yapılmalıdır. Burada dikkat edilmesi gereken diğer noktaysa, dışkılama sonrası temizlik yapılırken ellere mikrop bulaştırılmamasıdır. Dışkılama sonrası temizlikte doğrudan eller kullanıldığında kirlilik öyle artmaktadır ki etkili yıkama ile dahi eller tam olarak temizlenmemektedir. Bu nedenle dışkılama sonrasında ilk temizliğin, gözle görünür bir kirlilik kalmayıncaya kadar yinelenerek her seferinde kuru temiz tuvalet kağıdıyla, daha sonra yine el değdirilmeden fışkıran suyla ya da ıslatılmış kağıtla yapılması ve bölgenin tuvalet kağıdı ile kurulanarak temizliğin bitirilmesi en uygunudur. Bu işlem bittiğinde eller mutlaka aşağıda el temizliğinde anlatılan şekilde etkili bir biçimde yıkanmalıdır. Özellikle ellerde istenmeyen bir bulaşmanın olduğu durumlarda kullanılan musluk, sifon ya da kapı kolu ve benzeri bir yüzeye dokunmak gerekiyorsa, buralara doğrudan temas yerine tuvalet kağıdı kullanarak dokunmak, tuvalet kağıdının ruloda kalan bölümünü kirletmemek, hem daha sonra kendimizi hem de birlikte ortamı paylaştığımız insanları, dışkı ile bulaştırmamak açısından önemlidir.

http://www.bilkent.edu.tr/~bilheal/uremesagligi/cinselbolgetem.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Belki oha diyeceksiniz ama taharet musluğunu hayatımda hiç kullanmadım Tuvalet kağıdıyla iyice temizlerim.

Ben ıslak mendille girerim. Bir kere denedim onu da her tarafım battı ya. Fışkırttı resmen her tarafıma.
  • Iyy taharet musluğu nedir ya asıl taharet musluğu daha iğrenç! Yıllardır ıslak mendil + tuvalet kağıdı kombosunu kullanırım gayet temiz oluyor
  • Şemsiye, parfüm, vals, topuklu ayakkabı falan yalan onlar. Hiç biri o şekilde bulunmadı. Hatta şemsiyeyi Araplar bulmuştur, güneşten korunmak için. "Şems" güneş demek zaten.
  • arkadaşlar ben önce tuvalet kağıdı ile güzelce temizliyorum hiç bir şey kalmadan sonra önlem olsun diye elimle yıkıyorum sizce bu yanlış mıdır elime birşey bulaşmıyor ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Şemsiye, parfüm, vals, topuklu ayakkabı falan yalan onlar. Hiç biri o şekilde bulunmadı. Hatta şemsiyeyi Araplar bulmuştur, güneşten korunmak için. "Şems" güneş demek zaten.

"Umbrella" da "umbra" yani Latince "gölge"den geliyor.Türkçe'ye Arapça'dan geçti diye şemsiyeyi Araplar mı bulmuş oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Şemsiye, parfüm, vals, topuklu ayakkabı falan yalan onlar. Hiç biri o şekilde bulunmadı. Hatta şemsiyeyi Araplar bulmuştur, güneşten korunmak için. "Şems" güneş demek zaten.

• Tek bisey soyluyorum. Suyla temizlenmeyen adam temiz degildir. Kicinizdaki moku tuvalet kagiti veya islak mendille bile olsa ordan oraya bulastirmaktan baska bisey degildir.
    Buyuk tuvaletinizi yaptikdan sonra gacur gucur iyice yikayin. Bisey kalmadikdan sonra bir parca selpak la poponuzu kurulayin. Temiz ve hijyenik olmasi icinde islak mendille parfumleyin. Hadi hayirli traslar.
  • Anneannem umreye gitti ve çoğu otelde taharet musluğu yokmuş. Bir hortum var onunla yıkıyorsun diyor. Otelin herşeyi çok güzel lüx diyor tuvaletleri rezalet diye anlatmıştı. Şaşatık kaldık. O hortum gibi şeyide yerine asmıyorlar diyor odada kalanlar ya da umumi tuvaletse tuvaleti kullananlar. Yerlerde duruyor diyor. Avrupayı anlarım hadi neyse diyebiliriz de, ibadetin yapıldığı bir yerde temizliği en önmeli olduğu yerde bunların olması çok garibime gitti doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Anneannem umreye gitti ve çoğu otelde taharet musluğu yokmuş. Bir hortum var onunla yıkıyorsun diyor. Otelin herşeyi çok güzel lüx diyor tuvaletleri rezalet diye anlatmıştı. Şaşatık kaldık. O hortum gibi şeyide yerine asmıyorlar diyor odada kalanlar ya da umumi tuvaletse tuvaleti kullananlar. Yerlerde duruyor diyor. Avrupayı anlarım hadi neyse diyebiliriz de, ibadetin yapıldığı bir yerde temizliği en önmeli olduğu yerde bunların olması çok garibime gitti doğrusu.

asyalılara falan pis diyorlar yyalan en pis millet ARABLAR dır

örn: evin içinde salonun ortasında kurban kesilirmi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GR33K -- 24 Mayıs 2011; 19:34:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

ONA BAKARSAN PRAFÜMÜ ŞEMSİYEYİ DANSIDA BU BOK YÜZÜNDEN BULMUŞLAR ---- bana inandırıcı gelmiyor

Bilmem dikkat ettiniz mi ama parfümlerin üzerinde Eau de toillette yazar.Fransızca tuvalet suyu anlamına gelir.
  • 3 sene önce İngiltere'de 2 ay kalmıştım (Brighton). Önce tuvalet kağıdı daha sonra ıslak mendil ile işimizi gördük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldCity.

quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

ONA BAKARSAN PRAFÜMÜ ŞEMSİYEYİ DANSIDA BU BOK YÜZÜNDEN BULMUŞLAR ---- bana inandırıcı gelmiyor

Bilmem dikkat ettiniz mi ama parfümlerin üzerinde Eau de toillette yazar.Fransızca tuvalet suyu anlamına gelir.

lolololololololololoololl zhhehheehehe

en basiti google trans. fransızca ingilizce toillette çeviri

toilet
    washing
    dressing
    clothes
    cleaning
    dressing table
    outfit
    washstand
    facelift

demek istediğimi anladım umarım. ayrıca perfume ile eau de toilette arasında fark var.
    zaten parfümü de fransızlar bulmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 24 Mayıs 2011; 19:49:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

lan eliyle yıkıyan var ya, musluk falan boş eliyle nasıl yıkar insan ya

Aynen ya O bokları avuçlayıp temizliyorlar. Sadece su fışkırtsan neyse. Çok berbat Gİt köpek pisliğini avuçla sonra elini yıka, yine aynı şey. Çok doluyum, çok. Bu konuda söyleyecek çok şeyim var ama söylemiyorum

Ben valla elimle yıkıyorum daha sonra defalarca sabunlayarak iyice yıkadıktan sonra anti bakteriyel sprey ve jelle iyice ovalıyorum ellerimi tertemiz oluyo.
  • Bu konuyu görünce tuvalete koşup taharet musluğuna sarıldım
  • tüberküloz ve e.coli diskinizda bol bulunur yemek yediginiz masada bile vardir cogunlukla asiri varsa zaten hast olursunuz
  • En doğru temizleme şekli hangisi kafam karıştı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.