Şimdi Ara

CHRYSLER GRAND VOYAGER ALDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
31.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuçta sizin kararınız ve saygı duymamız gerek diye düşünüyorum ancak benim görüşüm şöyle; Vergi, yakıt, performans, yol tutuş, donanım, ikinci el piyasası, yedek parça vs.. gibi önemli unsurları hiçe sayıp, sadece geniş iç hacim için almak pek mantıklı değil onun yerine 2011 model Vw Transporter 2.0 TDI 140 hp gibi bir aracı tercih etmeniz çok daha uygun olurdu diye düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-t6-2-0tdi-140-hp-69229189/detay

Dediğim gibi karar sizin sonuçta saygı duyarım, hayırlı olsun kazasız belasız.

• quote:

Orijinalden alıntı: postal58

quote:

Orijinalden alıntı: berk984

quote:

Arkadaşım saydığım bütün bu özellikle Caddy de mevcut, sen takılmışsın yok 7 kişi yok 5 kişi aşiret mi bindecek araca

Peki donanim konusunda ben haksizim Caddy daha fazla donanim sunuyor.

Ben takilmadim ki arkadasin ihtiyaci varmis demekki 7 kisilik yere zaten mesajinda da yazmis 3 yetiskin 3 cocuk seyahat ettik diye. bir cocuk koltugu 2 puset demis. Asiretle ne ilgisi var. Caddy ye cocuk koltogunu taksan zaten yanina ancak bir kisi daha oturabilir. Sonucta ihtiyac meselesi 7 kisilik yere ihtiyaci olmayan gitsin Caddy alsin tabiiki ama ihtiyaci olan nasil Caddy alsin. Mantikli mi bu?

Arkadaşım tamam jeep amerikan arabası fanatikliği yapmaya gerek yok, arabayı amerikada binecek olsa tamam haklısın ama o araç türkiyede bence keyif vermez, bir yığın masrafı var, servisi pahalı bizim 2001 JEEP 4.7 den biliyorum, aracın ağır bakımları 100.000 km den sonra görürsün servis maliyetlerini, ayrıca araç 4 ileri şanzuman çok aşırı tüketimi olduğunu düşünüyorum eski sistem şanzuman koymuşlar. Mercedes Vito ya ne diyeceksin bence daha makul olabilirdi. Ayrıca bildiğim kadarıyla Voyager FIAT a satıldı JEEP le birlikte, artık FİAT hizmet verecek düşün sen şamatayı

Ben mi fanatiklik yapiyorum? Benim tek soylemek istedigim sey 7 kisilik araba isteyen adam Caddy `yi napsin. Bu fanatiklikse bir sey diyemeyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Gule gule kullanin. Uzun yolda tadina doyum olmaz ama buyuk sehirde sikinti olur gunluk kullanilacaksa.
    Nicki degistirmissiniz avatar ayni. Diyorum bende Raifkokten alacakti baskasi almis hm de ayni avatar sansa bak

quote:

valla dostum satıcı müşteriyi kaçırmamak için yapmış o işleri yoksa o arabayı kimseye satamazlardı bunu bil öncelikle, zevk meselesi tabi ama parçası bir dert, pahalı, vergisi bir dert çok gereksiz para, 4 ileri şanzuman benzini içer zaten, tek iyi yönü arabanın motoru ömürlüktür hiç sorun çıkaracağını sanmıyorum, neden CADDY düşünmediniz adamlar çok uygun fiyata veriyolardı CADDY yi hem de dizel otomatik

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Ben de tam onu yazacaktım. Şimdi Gökşenler'e telefon etsem, Saab 9-5 alacağımı söylesem, işlemler bitene kadar beni otelde bile ağırlarlar. Neden? Çünkü galeriler bu otomobilleri alıyorlar, aylarca ellerinde kalıyor, ciddi soran biri çıktığında da alıcıyı kaçırmamak için her şeyi yapıyorlar.

Size ve diğer iyi niyetlerini ileten arkadaşlara teşekkür ederim.
    nick değişimini de yeri gelmişken anlatayım.Ankaraya gittim,oradaki komşu sen foruma yazıyorsun dimi dedi,ben de o an bu nicki değiştirmem lazım dedim.Adam benim o kadar yazımı okumuş,bana bir mesaj atmamış,kimbilir niceleri vardır.Fazla deşifre olmamak lazım.

Herhalde bu iki arkadaş bu arabayı ve piyasasını bilmiyorlar.G.Voyager ile Caddy i bir tutmak bayağı enteresan olmuş.
    Hadi bir arkadaş deseki 6 yıllık arabayı ne yapacaksın biraz ufak olsun sıfır olsun,G.Scenic al,5008 al anlarım ya da biraz fazla para ver Alhambra al, gayet yi anlarım.
    Ama inanın Caddy-G.Voyager karşılaştırmasını anlamıyorum.
    Sonraki mesajlarda da aşiret lafı geçmiş,gerekli cevaplar verilmiş.
    Satıcı beni kandırıyormu derken de arabanın bir sorunu mu var gibisinden öyle düşündüm.
    Zaten bir insanla iki oturup kalkınca,diğer müşterilere nasıl davrandığını görünce nasıl bir insan olduğunu anlayacak kadar hayat tecrübem oldu.
    Adamlar "Fatih Koçak "galeri 45 bin peşin teklif etti.Sen bir milyar fazla verdin sana verdik dediler
    Bu arada benimkiyle aynı tipte araçlar;
    http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-chrysler-grand-voyager?a767_min=2006&a767_max=2007
    Benim aracı durumuna göre gayet uygun aldığım görülüyor.
    Bu demek değilki aracı istesem hemen satarım tabiki değil.Kullanılmış 100bin km ye yakın araç alıyorsun,ama ben neticede alabildiğimin en iyisini aldığımı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

Hayırlı uğurlu olsun.BMW noldu?memnundun diye hatirlayorum umuyorum ihtiyaçtan vs satmamissindir???

Teşekkürler.
    Bu araçla o apayrı araçlar.Birinden inip diğerine binince afallıyorum.
    Onun akıbeti daha belli değil.Zaman içinde şekillendireceğim.
    Eğer uzun yola hep Voyager ile gitme durumu olursa ki öyle gözüküyor.
    Günlük iki ilçe(git gel 55 km) arasında kullanmak için 320d fazla gibi.Ama aracımı da çok seviyorum.Kararsızım anlayacağın.
    Yeni xdrive fiyatları açıklansın belki o zaman satarım
  • Hayırlı olsun Raif bey. Tam bir aile arabası. Söylenenleri boşverin, keyfini sürün .
  • Ohh ferah ferah, güle güle binin. Hayırlı olsun.
  • sehir ici 13-14 litreden aşağı yakmaz
  • Güzel bir araç almışsınız hayırlı olsun.
    Ancak küçük modeli olan Voyager'in Euro ncap'te pek hoş bir sonucu yok maalesef.
  • vallahi müthiş, ev gibi bir mpv almışsınız hayırlı olsun

en çok özendiğim 2 araçtan birisi grand voyager , diğeri de dodge grand caravan

CHRYSLER GRAND VOYAGER ALDIM

CHRYSLER GRAND VOYAGER ALDIM

ama grand caravandan türkiyede hiç görmedim

• Fazla yakar,yedek parça,bakım vs,zahmetli ve masraflıdır.

Ama onun dışında bu tip araçlar uzun yolda çok iyiler hem yükleme alanı hem oturma alanı çok iyi

Hafif ticarilerle kıyaslama kısmı daha yaygın ve daha yenilikçi arabalar olması

Yoksa hafif ticariler bu araçlar ile kıyas edilemez...
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Berbat bir seçim.

Güle güle kullan.

adam seçimini yapmış zaten "berbat seçim" demenin alemi var mı? ne kadar kötü niyetli insanlar var yahu! eğer berbat seçimn olduğunu düşünüyorsan susarsın neden negatif yorum yapıp milletin keyfini kaçırıyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohara -- 25 Ocak 2012; 21:23:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

adam seçimini yapmış zaten "berbat seçim" demenin alemi var mı? ne kadar kötü niyetli insanlar var yahu! eğer berbat seçimn olduğunu düşünüyorsan susarsın neden negatif yorum yapıp milletin keyfini kaçırıyosun?

Forum eşkiyası mısınız siz ya? Sana mı soracağım ne yazacağımı? Bence berbat, bunu anlayamıyor musun? Kendisi beğenmiş almış, niye aldın dedik mi?

Kraldan çok kralcılar var yemin ediyorum.
  • Hay allahım ya grand voyager konusuna bile caddyi karıştırıyorlar ya ne desem az . Güle güle kullanın çok iyi bir tercih yapmışsınız
  • quote:

Bence berbat, bunu anlayamıyor musun? Kendisi beğenmiş almış, niye aldın dedik mi?

Elbet herkes beğenecek diye şart yok.
    Caddy önermedin ya daha ne isterim
  • Araban gerçekten çok güzel sana kazasız belasız iyi sürüşler dilerim :)
  • hayırlı olsun
    güzel araba
  • Hayırlı olsun,farklılık iyidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ohara

Forum eşkiyası mısınız siz ya? Sana mı soracağım ne yazacağımı? Bence berbat, bunu anlayamıyor musun? Kendisi beğenmiş almış, niye aldın dedik mi?

Kraldan çok kralcılar var yemin ediyorum.

cey cey castıfayıd!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.