Şimdi Ara

CHRYSLER GRAND VOYAGER ALDIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
2
Favori
31.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eczman2000

Dün Opel Bayisinde yeni Zafirayı inceleme fırsatı buldum.İyiki de beklememişim dedim.Araç güya 7 kişilik ama o arka iki koltuğa kim nasıl oturur belli değil.
    Benim arabam;odun gibi olmasına,100 km de en az 10 lt yakmasına rağmen gerçek bir 7 kişilik.

Raif bey, yeni Zafira'da başka neler gözünüze çarptı? Malzeme kalitesi, işçilik vs. nasıl? Bir de fiyat aldınız mı?
  • Hayırlı uğurlu olsun aracınız.
    Bayılıyorum bu foruma. "Chrysler aldım.... Caddy alaydın. Bmw aldım 318.... Jetta alaydın. Mini cooper aldım.... Polo alaydın. Mondeo aldım Golf! alaydın. Bitmeezzz. Hadi alternatifleri anlarım da adamlar D sınıfı üç markanın yanına golf koyuyor kıyaslamaya. Helal olsun Doğuş gurubuna bu müthiş bir pazarlama başarısıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commonwealth

Hayırlı uğurlu olsun aracınız.
    Bayılıyorum bu foruma. "Chrysler aldım.... Caddy alaydın. Bmw aldım 318.... Jetta alaydın. Mini cooper aldım.... Polo alaydın. Mondeo aldım Golf! alaydın. Bitmeezzz. Hadi alternatifleri anlarım da adamlar D sınıfı üç markanın yanına golf koyuyor kıyaslamaya. Helal olsun Doğuş gurubuna bu müthiş bir pazarlama başarısıdır.

Sadece forumda mı sanki?

Çevremdede bu tipler var

Hangi arabaya baksan Caddy varken buna para verilir mi tipleri?

%50 arabadan anlamama

%50 fanatiklikten
  • zevk alarak kullandığım araçlardan birisi. hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

performans konfor herşey var araçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

quote:

Dün Opel Bayisinde yeni Zafirayı inceleme fırsatı buldum.İyiki de beklememişim dedim.Araç güya 7 kişilik ama o arka iki koltuğa kim nasıl oturur belli değil.
    Benim arabam;odun gibi olmasına,100 km de en az 10 lt yakmasına rağmen gerçek bir 7 kişilik.

Raif bey, yeni Zafira'da başka neler gözünüze çarptı? Malzeme kalitesi, işçilik vs. nasıl? Bir de fiyat aldınız mı?

Ben Astra sordum zaten indirimdeyiz,hiç indirim yapmıyoruz dediler.Listeye göre indirimli Enjoy 65,637-Prestij 71,137 olarak gözüküyor.
    Çok alıcı gözle bakmadım ama 5 kişilik olarak düşünürsek bence güzel araba.Scenic,C-Max da incelemiştim bence Zafira daha güzel ama motorunun benzinli olması bir handikap bence.

• Evet arkadaşlar bu hafta sonu psikolojik 100 bin km sınırını devirdim.Hiçbirşey olmadı
    100 bin km olduğu için bakıma sokmam gerekti.Triger seti de değişiyormuş.Yetkili servisler İstanbul'da 1 haftadan önce randevu vermedi.Sırtf set 2500 liraya yakınmış.
    İnternetten Bostancı sanayinin aşağısında Jeep Control diye bir yer buldum.Burada 100 bin bakımını yaptırttım.
    http://www.jeepcontrol.com
    Faturalı olarak triger setini 1250 tl ye değiştirdiler.600 lira da yağ ,polen filtre,ön fren balata değişimi için verdim.

• ben de duşunuyorum voyager ...genişlği uzun aile yoldulukları için...dizelini almayı düşünüyorum...memnun musunuz araçta..."hala"
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

ben de duşunuyorum voyager ...genişlği uzun aile yoldulukları için...dizelini almayı düşünüyorum...memnun musunuz araçta..."hala"

Motor,şanzuman ve sürüş zevki dışında on numara araba.
    Gerçek bir 7 kişilik.
    Alırken çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim,ben istediğim gibi bir aracı dört ayda buldum.
    Otomobil ve kamyonet ruhsatlı iki tip modeller var.
    Kamyonet olanların avantajı mtv lerinin düşük olması fakat hız sınırı,birinci köprüden geçememe,muayene gibi sıkıntıları var,ayrıca çoğunun iki koltuğu somraan koyma ve donanım eksikleri var.
    Otomobil olanlarda ciddi bir mtv var,fakat diğerinin dezavantajları bu araçlarda tam tersi.
    Bulabilirseniz koltukları tamamen tabana gömülen stown go modelini alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• motor,şanzıman ve sürüş zevkinde sıkıntı nedir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

motor,şanzıman ve sürüş zevkinde sıkıntı nedir..

Motor 150 hp fakat araç da 2200 küsür kilo olunca ara hızlanmalar cok kötü oluyor.Bir de buna 4 vitesli otm şanzuman eklenince iyice kötü oluyor.Hem yakıt tüketimi artıyor hem de araba sürekli vites değiştirmek zorunda kalıyor.Yenileri zaten 6 ileri ve 163 hp yapmışlar,çok daha iyi olmustur.
    Sürüş zevki ise tat vermiyor,aynı kamyon sürer gibi.Ama bu konu kişiden kişiye degişir.
    Burada ufak bir incelemesi var.Sıfırı zamanında 70 bin euroymuş,dehşet bir değer kaybı var.
    http://www.arabam.com/Test/Chrysler-Grand-Voyager-StowN-Go/Detay-35

• Aracı bugün Adana'dan birine sattım.
    Bu arabanın ikinci elde bu kadar rağbet göreceği aklıma gelmezdi.
    Hem arayan çok oldu hem de arayanların hepsi çok adam akıllı,kibar,beyefendi insanlardı
  • Hayırlısı olsun.

Gizli bir hayran kitlesi var aracın demek.

Ne düşünüyorsunuz yerine ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

Hayırlısı olsun.

Gizli bir hayran kitlesi var aracın demek.

Ne düşünüyorsunuz yerine ?

Teşekkür ederim,
    Ikinci el olmak kaydıyla Ford Smax yada Volvo xc90.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aracı bugün Adana'dan birine sattım.
    Hem arayan çok oldu hem de arayanların hepsi çok adam akıllı,kibar,beyefendi insanlardı

Hayırlı olsun Raifçim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Hayırlı olsun Raifçim. :)

Eyvallah dostum bilahere görüşürüz.

• hocam benim aracın boyu biraz kısa chrysler voyager diye tabir ediliyor oldukça rahat ve ferah bir araç. mümkün oldukça aracımı satmayı düşünmüyorum aracı ilk aldıgımda şehir içi %10-14 yakıyordu şuanda %8-10 arası yakıyor hem yakıt, hem ferahlık,hem konfor cabası. 235 beygir gücünde 3.20 motor var. kendim aynı zamanda bulgaristan vatandaşıyım aracı yurt dışından aldığım için vergisi de oldukça düşük tüm sigortaları, vergisi dahil 320 tl ye geliyor. EDIT :ilk aldığımda aracın maliyeti 4100 tl olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzisik -- 5 Ekim 2012; 5:21:11 >
  • Arkadaşlar bende de bu aracın 2005 modelinden var ve satmak istiyorum ihtiyaçtan
  • quote:

Arabadan anlayanlar belli demek ki.
  • Merhaba,

Grand voyager arıyorum 2005-2007 model dizel 120-130.000km yi geçmemiş kazasız tercihen açık renkli.

1) LX ve SE modelleri arasındaki farklar nelerdir?
    2) Arkada oturanlar için ayrıca klima donanımlı olanı var. Klima ünitesinde 3 derece ayarı var rear (arka bölüm) bu öelliği olanlar nasıl?
    3) Tüm grand voyager ların şöför koltukları hafızalı mı?
    4) Tüm grand voyager ların bagaj ve iki sürgülü kapı aracın kumandası ile açılıp kapanabiliyor mu?
    5) Koltuk hafızası ile birlikte dikiz aynası radyo frekans ayarları da açılan anahtarın sahibinin ayarladığı yere geliyor diye bir özellik var hepsinde var mı?
    6) Yedek parça durumu nasıl çıkmacılar yada servisde fiyatları nasıl?
    7) Ruhsatı kamyonet olupda hız limitinden yakalandığı çok oluyor mu yoksa polis otomobil sınıfında sanıp devam et mi diyor? :)

Bu sorularımı cevaplayabilecek bir arkadaş olursa çok makbule geçecek teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: esteban307

Merhaba,

Grand voyager arıyorum 2005-2007 model dizel 120-130.000km yi geçmemiş kazasız tercihen açık renkli.

1) LX ve SE modelleri arasındaki farklar nelerdir?
    2) Arkada oturanlar için ayrıca klima donanımlı olanı var. Klima ünitesinde 3 derece ayarı var rear (arka bölüm) bu öelliği olanlar nasıl?
    3) Tüm grand voyager ların şöför koltukları hafızalı mı?
    4) Tüm grand voyager ların bagaj ve iki sürgülü kapı aracın kumandası ile açılıp kapanabiliyor mu?
    5) Koltuk hafızası ile birlikte dikiz aynası radyo frekans ayarları da açılan anahtarın sahibinin ayarladığı yere geliyor diye bir özellik var hepsinde var mı?
    6) Yedek parça durumu nasıl çıkmacılar yada servisde fiyatları nasıl?
    7) Ruhsatı kamyonet olupda hız limitinden yakalandığı çok oluyor mu yoksa polis otomobil sınıfında sanıp devam et mi diyor? :)

Bu sorularımı cevaplayabilecek bir arkadaş olursa çok makbule geçecek teşekkürler.

Özelden de mesaj atmışsınız kısaca cevaplıyayım;
    Benim aracım stow'n go modeliydi ve otomobil ruhsatlıydı.
    Avantaj ve dezavantajlarını daha önceki mesajlarda paylaşmıştım.
    Donanım olarak ;arkadaki klima hariç dediklerinin hepsi benim aracımda vardı.
    Benimkinde artı olarak orijinal DVD ve tavan ekranı vardı.
    Bulabiliyorsanız size de otomobil ruhsatlı olanını tavsiye ederim.
    Satarken bana sorun yaşatmadı yeterki araba temiz olsun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.