Güle güle kullanın. Çok beğendiğim bir modeldir. Daha önceki kasaların fiyatları iyice düştü, bir tane temizinden alınıp yedek otomobil yapılabilecek bir model. Gerektiğinde her türlü ihtiyacı karşılar, kalabalık bir geziye de yeter, çok büyük yükleme hacmi gerektiğinde de.
Grand voyager yerine ticari caddy de önerildi ya, bu forumun renklerini seviyorum. Ne kadar caddy'de donanım olsa da grand voyager, 5008 vs. Gibi araçların yerini tutamaz bence.
amerikan arabasi gibi varmi yaa,hayirli ugurlu olsun
Güle güle kullanın. Bence güzel bi seçim. Yakıtı dert etmiyorsanız problem yok. Zaten arabanın içinde onu düşünmezsini gibime geliyor. Şahane araç.
Hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: eczman2000 ...nick değişimini de yeri gelmişken anlatayım.Ankaraya gittim,oradaki komşu sen foruma yazıyorsun dimi dedi,ben de o an bu nicki değiştirmem lazım dedim.Adam benim o kadar yazımı okumuş,bana bir mesaj atmamış,kimbilir niceleri vardır.Fazla deşifre olmamak lazım...
Avatarın nickinden daha popülerdir herhalde arkadaşım.
Araç işinin bu şekilde nihayetlenmesine çok sevindim.
5008 alacak olsan üzülürdüm doğrusu zira hem iç mekan genişliği olarak hem de tam otomatikten sonra yarı otomatik vites olduğu için sizi kesmezdi.
İlk izlenimlerinde yazdığın gibi aracın eksikleri mevcut ama ikizlerle birlikte 3 çocuk ve sizin rahatınız için bu paraya bundan daha ideal bir araç olamazdı herhalde.
Daha önceki bir mesajımda da yazdığım gibi Mercedes Viano iç hacim ve performans olarak bir sonraki aracınız olabilir.
BMW duruyor mu - duracak mı peki?
Arkadaş Voyager aldım diyor, başka bir arkadaş çıkmış niye Caddy almadın diyor. Ben de benim Punto'yu satıyordum aslında, Voyager'a güzel bir alternatif olurdu, tüh..
Güle güle kullanın sayın eczman. O araba'ya yorum bile yapılmaz. Verdiğiniz her kuruşu sonuna kadar hakediyor..
Hayırlı olsun. panda niye almadınız. Töbe töbe.
hayırlı olsun 2011 i ablamgilde var. kendi sınıfının en iyisi,çok kullanışlı,konforlu, güzel bir araç ama TR de arabadan pek anlayanlar olmadığı için o para verilirmi falan diyip başka araç önerenler çıkabilir.sineye çekiniz
Caddy mi? Lupo bile işinizi görürdü. Ya ne insanlar var. Yayla gibi GRAND VOYAGER dururken, Amerikanların yumuşak süspansiyonlu ve bol konforlu arabası dururken Caddy ne ya
Babamı ikna edememiştim ben de içimde kaldı. Jetta baktığımız zamanlarda o zamanlar 35-40.000 cıvarındaydı bunlar. Direksiyondan vites filan çok krem rengi çok güzel bir Voyager kaçırdık vergilerden ve motor hacminden dolayı.
hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanın
Hayırlı olsun. Fotoğraf isteriz.
hayırlı olsun. Bu araca karşı caddy önerenler otomotiv sektörü bilgilerini tekrar gözden geçirsinler. KEDİ ticari araçtır...
Hayırlı olsun, güle güle kullanın, caddy ile kıyaslamak komik olmuş 1997 Model Grand Voyager Town Country modelini kullanmıştım yıllar önce çalıştığım şirkette daha çok uzun yolculuklarda kullandık, uzun yol keyfi bambaşkadır benzinliydi sağlam yakıyordu ama o zaman benzin bu kadar pahalı değildi
2 yıla yakında 2005 CRD model'ini şirkette kullandık, otoban kullanımlarında 9 lt civarlarında yakıyordu, uzun yolda 7.5 litre civarlarına kadar iniyordu, 2 tonluk araç içinde çok yüksek bir tüketim değil, bazen 5 bazen 6 kişi uzun yolculuklara çıktık, gayet rahat yolculuklar yaptık, özellikle yolcular alıştıktan sonra başka araçla uzun yola çıkmayı unutun
Şehir içinde büyük şehirlerde park sıkıntısı vardır ebatlarından dolayı, Yüksek süratlerde özellekle 150-160 üzeri yan kapılardan rüzgar sesi bizdeki araçta alıyordu, ikinci el aldığımızdan şanzıman problemi yaşamıştık, onun dışında bir sıkıntı yaşamadık, güzel ve keyifli bir araç, Kazasız belasız güzel yolculuklar dilerim
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
quote:
Orijinalden alıntı: eczman2000 ...nick değişimini de yeri gelmişken anlatayım.Ankaraya gittim,oradaki komşu sen foruma yazıyorsun dimi dedi,ben de o an bu nicki değiştirmem lazım dedim.Adam benim o kadar yazımı okumuş,bana bir mesaj atmamış,kimbilir niceleri vardır.Fazla deşifre olmamak lazım...
Avatarın nickinden daha popülerdir herhalde arkadaşım.
Araç işinin bu şekilde nihayetlenmesine çok sevindim.
5008 alacak olsan üzülürdüm doğrusu zira hem iç mekan genişliği olarak hem de tam otomatikten sonra yarı otomatik vites olduğu için sizi kesmezdi.
İlk izlenimlerinde yazdığın gibi aracın eksikleri mevcut ama ikizlerle birlikte 3 çocuk ve sizin rahatınız için bu paraya bundan daha ideal bir araç olamazdı herhalde.
Daha önceki bir mesajımda da yazdığım gibi Mercedes Viano iç hacim ve performans olarak bir sonraki aracınız olabilir.
BMW duruyor mu - duracak mı peki?
Avatar dursun dostum,gerçi forumda Gandalf kılıklı diyen de oldu ama Çok severim kendisini. Hep Ata Demirerin taklidi aklıma geliyor,izlemeyen varsa izlesin "yarın Gandalfı da alıp Cumaya gideceksin"
Bmw konusu yazdığım gibi muallakta.Bu ötv zammı ve kurlarla bir daha öyle bir araç almam zor gözüküyor,kıyamıyorum vallaha. Satarsam dizel bir Opel astra sedan düşünüyorum :))
4-5 kez yolculuk ettiğim bir araba... çok keyifli bir araçtır...
hayırlı olsun...
Bu arada geçenlerde 3.20D test ettim nihayet.
Ama araçta cruise control olmadığı için standart birkaç ölçümümü yapamadım arkadaşım.
Senin araçta cc varsa aracını satmadan şunlara bir bakar mısın mümkünse ?
1. 100 ile giderken 6. viteste kaç devir çeviriyor alet?
2. 120 ile giderken 6. viteste kaç devir çeviriyor alet?
3. 150 ile giderken 6. viteste kaç devir çeviriyor alet?
4. 6. viteste 2000 devirde kaç yapıyor?
Ceza yeme haaa
hayırlı uğurlu olsun
Hayırlısı olsun, oldukça güzel bir seçim olmuş.
Hayırlı olsun, iyi bir tercih yapmışsınız.. Önemli olan içinize sinmesi.. Çok sevdiğim ve özendiğim bir arabadır kendileri... Bir arkadaşımda vardı, bir kere bindim tadı damağımda kaldı diyebilirim....
Caddy ha? ne diyeyim ki ben yaa.. Adam 7 kişilik, m1 otomobil sınıfında bir araç alıyor, adama 1. köprüden geçemeyen, yolda 85 le gitmek zorunda olan, her yıl muayeneye girecek bir kamyonet öneriyorlar hemde 50000 TLye.... konforu saymıyorum bile.. Donanım mı? benim 38000 tllik dobloda da var aynıları.. 50000 TL ye otomobil ruhsatlı, 7 kişilik, donanımlı bir doblo almak varken neden kamyonet caddy? Hele Voyager almış birisine neden caddy? Hadi hiç bilmediğim bir araba olsa?
Ne diyeyim herkesin zevki...
quote:
Orijinalden alıntı: kocatepe
Hayırlı olsun, iyi bir tercih yapmışsınız.. Önemli olan içinize sinmesi.. Çok sevdiğim ve özendiğim bir arabadır kendileri... Bir arkadaşımda vardı, bir kere bindim tadı damağımda kaldı diyebilirim....
Caddy ha? ne diyeyim ki ben yaa.. Adam 7 kişilik, m1 otomobil sınıfında bir araç alıyor, adama 1. köprüden geçemeyen, yolda 85 le gitmek zorunda olan, her yıl muayeneye girecek bir kamyonet öneriyorlar hemde 50000 TLye.... konforu saymıyorum bile.. Donanım mı? benim 38000 tllik dobloda da var aynıları.. 50000 TL ye otomobil ruhsatlı, 7 kişilik, donanımlı bir doblo almak varken neden kamyonet caddy? Hele Voyager almış birisine neden caddy? Hadi hiç bilmediğim bir araba olsa?
Ne diyeyim herkesin zevki...
Arkadaşım Caddy nin nesi kamyonet ? Hangi araçtan bahsediyosunuz yav, neyse arkadaş seçimini yapmış saygımız sonsuz am 2 sene içinde arkadaş keşke almasaydık aracı diyebilir çünkü gereksiz masraflı bir araçtır bunu söylemek isterim, aynı şey bizim JEEP 2001 4.7 den geldi, vergisini geçtim hadi aracın bakımları, parçası çok maliyetli gerçekten, ayrıca fiat a geçti diye duydum, fiat amerikadan nasıl parça getirir kaça satar bilemem, iyice arap saçına dönmüştür bu markanın araçlarının akıbeti...
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
Bu arada geçenlerde 3.20D test ettim nihayet.
Ama araçta cruise control olmadığı için standart birkaç ölçümümü yapamadım arkadaşım.
Senin araçta cc varsa aracını satmadan şunlara bir bakar mısın mümkünse ?
1. 100 ile giderken 6. viteste kaç devir çeviriyor alet?
2. 120 ile giderken 6. viteste kaç devir çeviriyor alet?
3. 150 ile giderken 6. viteste kaç devir çeviriyor alet?
4. 6. viteste 2000 devirde kaç yapıyor?
Ceza yeme haaa
Bunlardan sadece birine baksa, diğerlerini basit içler/dışlar çarpımıyla hesaplasanız daha kolay olmaz mı?