Şimdi Ara

CHRYSLER GRAND VOYAGER ALDIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
30.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Chrysler başka birkeyif. Bizde de 2012 model jeep cherokee 2.8 CRD dizel araç var daha 10000 km de. Çok memnunuz. Sadece torpidoda plastik aksamda gözü tırmalayan çizik frkettim geçen ama nasıl yok ederiz bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: esteban307

Merhaba,

Grand voyager arıyorum 2005-2007 model dizel 120-130.000km yi geçmemiş kazasız tercihen açık renkli.

1) LX ve SE modelleri arasındaki farklar nelerdir?
    2) Arkada oturanlar için ayrıca klima donanımlı olanı var. Klima ünitesinde 3 derece ayarı var rear (arka bölüm) bu öelliği olanlar nasıl?
    3) Tüm grand voyager ların şöför koltukları hafızalı mı?
    4) Tüm grand voyager ların bagaj ve iki sürgülü kapı aracın kumandası ile açılıp kapanabiliyor mu?
    5) Koltuk hafızası ile birlikte dikiz aynası radyo frekans ayarları da açılan anahtarın sahibinin ayarladığı yere geliyor diye bir özellik var hepsinde var mı?
    6) Yedek parça durumu nasıl çıkmacılar yada servisde fiyatları nasıl?
    7) Ruhsatı kamyonet olupda hız limitinden yakalandığı çok oluyor mu yoksa polis otomobil sınıfında sanıp devam et mi diyor? :)

Bu sorularımı cevaplayabilecek bir arkadaş olursa çok makbule geçecek teşekkürler.

Özelden de mesaj atmışsınız kısaca cevaplıyayım;
    Benim aracım stow'n go modeliydi ve otomobil ruhsatlıydı.
    Avantaj ve dezavantajlarını daha önceki mesajlarda paylaşmıştım.
    Donanım olarak ;arkadaki klima hariç dediklerinin hepsi benim aracımda vardı.
    Benimkinde artı olarak orijinal DVD ve tavan ekranı vardı.
    Bulabiliyorsanız size de otomobil ruhsatlı olanını tavsiye ederim.
    Satarken bana sorun yaşatmadı yeterki araba temiz olsun.

Merhaba,

Adana'ya sattınız demek:) bende Adana'dan arıyorum temiz bir grand voyager.. Sizin araç ne renkti? belki sattığınız kişi bana satmayı düşünür iletişiminiz var mı Adanadaki sattığınız kişiyle?

• Merhabalar benim de 2000 Model 3.8 4x4 159000 KM'de Voyager'ım var.
    i
    Hemen sizinle artılarını ve eksilerini paylaşayım, almak isteyen olursa yardımım olsun

Artılar:

Öncelikle Lpg taktırdım. Çok ama çok memnunum, 520D ile aynı yakıyor.
    Şehir içinde öyle büyük olması bir handikap falan değil hemen alışıyorsunuz
    Parçaları bindiğiniz herhangi bir araçtan pahalı değil hatta daha ucuz
    Bakım en son 250.-₺ verdim. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi genel check up. (Polen filtresi bu araçlarda bulunmuyor)
    Sürüş konforu başka hiçbir araca benzemez, bu konuda çok samimiyim evde baba koltuğuna oturuyormuş gibi araba kullanırsınız
    Dört çeker olduğu için kışın zincir, buzlanma v.s. umurunuzda olmaz
    Şuanda ruhsatta otomobil geçtiği için her yıl muayene sorunu yoktur. Ücretli tüm geçişlerde otomobil fiyatı ödersiniz
    Dört kişilik ve üzeri alileler için inanılmaz konforludur özellikle ara koltukların konforu iddia ediyorum hiç bir dört teker de yoktur. Belki Mercedes S serisi yada Rolce Rolls de vardır. (Bu konuda çok samimiyim)
    İnanılmaz güçlü ısıtma ve soğutması vardır. Isıtma ve soğutma petekleri en arka koltuğa kadar uzanır. Yazın bir çok kez klimayı kısmak zorunda kalmışımdır.
    Lpg Lovato taktırdım, hiç bir sıkıntı çekmedim
    Uzun yolda, gidişi bir hayli tatminkardır, sollamalar da gücü hissedersiniz, yokuşlarda o cüsseye göre bir çok araç arkanızda nal toplar. (Özellikle arkadan selektör yapan arabalara bayılıyorum, uzadığında şaşırıyorlar :))
    Çocuklu aileler için idealden de öte ihtiyaçtır. Arabanın içinde hareket halinde iken arka koltuklara geçebilirsiniz, eşyaları nasıl sığdıracağınızı düşünmezsiniz
    Eşine arabayı güvenle verebiliyorsun trafik magandaları sıkıştıramıyor, çoluğun çocuğun güvende oluyor
    Hiç bir arabada olmayan bir konforu vardır. Yoldaki çukurları hissettirmez

Eksileri

2000 model aracıma 6 aylık 1000.-₺ vergi ödüyorum. (Ulan bu nasıl bir adalet 13-14 yaşında arabaya bu rakam vergi olur mu böyle zihniyeti..) Gerçi böyle vergisi olduğu için fiyatı bu kadar uygun oluyor ikinci elde o da ayrı, doğal seleksiyon :) )
    Acemi biriysen 1-2 ay park etme esnasında sorun yaşıyorsun
    Öyle ha deyince de fazla bir eksik yön bulmak zor
    Virajları çok hızlı dönemiyorsunuz, eh zaten bu araçla da performans yapılmaz, onun için alınmaz
    Benzinle yolculuk ederseniz uzun yolda sıkıntı yok ama şehir içinde üzer sizi, (Şöyle söylemek isterim uzun yolda aldığı yakıt herhangi bir 2.0 araç ile aynı litre. Harcaması ise yine 2.0 araçdan çok farklı değil. Şimdi bu yazıyı okuyanlar hoplayacak ama yine de tartışırım :))

Açıkcası şimdilik bu kadar şey aklıma geliyor daha detaylı bilgiyi cevaplarınıza göre verebilirim.

• Keşke dizel olsaydı aracınız ben dizel arıyorum :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Merhaba,

Grand voyager arıyorum 2005-2007 model dizel 120-130.000km yi geçmemiş kazasız tercihen açık renkli.

1) LX ve SE modelleri arasındaki farklar nelerdir?
    2) Arkada oturanlar için ayrıca klima donanımlı olanı var. Klima ünitesinde 3 derece ayarı var rear (arka bölüm) bu öelliği olanlar nasıl?
    3) Tüm grand voyager ların şöför koltukları hafızalı mı?
    4) Tüm grand voyager ların bagaj ve iki sürgülü kapı aracın kumandası ile açılıp kapanabiliyor mu?
    5) Koltuk hafızası ile birlikte dikiz aynası radyo frekans ayarları da açılan anahtarın sahibinin ayarladığı yere geliyor diye bir özellik var hepsinde var mı?
    6) Yedek parça durumu nasıl çıkmacılar yada servisde fiyatları nasıl?
    7) Ruhsatı kamyonet olupda hız limitinden yakalandığı çok oluyor mu yoksa polis otomobil sınıfında sanıp devam et mi diyor? :)

Bu sorularımı cevaplayabilecek bir arkadaş olursa çok makbule geçecek teşekkürler.

Özelden de mesaj atmışsınız kısaca cevaplıyayım;
    Benim aracım stow'n go modeliydi ve otomobil ruhsatlıydı.
    Avantaj ve dezavantajlarını daha önceki mesajlarda paylaşmıştım.
    Donanım olarak ;arkadaki klima hariç dediklerinin hepsi benim aracımda vardı.
    Benimkinde artı olarak orijinal DVD ve tavan ekranı vardı.
    Bulabiliyorsanız size de otomobil ruhsatlı olanını tavsiye ederim.
    Satarken bana sorun yaşatmadı yeterki araba temiz olsun.

Merhaba,

Adana'ya sattınız demek:) bende Adana'dan arıyorum temiz bir grand voyager.. Sizin araç ne renkti? belki sattığınız kişi bana satmayı düşünür iletişiminiz var mı Adanadaki sattığınız kişiyle?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-chrysler-gallery-ilhan-dan-2007-model-chrysler-grand-voyager-2.8crd-siyah-161811447/detay
    Benim sattığım araç bunun gibiydi.Öndeki ızgara aynı bu resimdeki gibi soyuktu??

• Belkide bu araçtır sizinkisi 2007 110.00kmde otomobil stow'n go model:)

• Dizel grand voyager 2005 - 2006 modellerin arka bölümde havalandırma yok yani havanın çok sıcak yada çok soğuk olma durumunda arkada oturan çok rahatsız olacak gibime geliyor. Benzinli olan 2002 - 2006 arası modellerin klima kontrol ünitesinde rear yani arka kısmın da kontrol düğmesi var aynı zamanda arka bölümdetavan aydınlatmalarının hemen yanında 4 tane havalandırma kanalıda var. Bana sonradan çevirme olan modellerde bu ısıtma soğıutma işi sıkıntılı gibi geldi eczman2000 sizin yorumunuz nedir?
     CHRYSLER GRAND VOYAGER ALDIM CHRYSLER GRAND VOYAGER ALDIM CHRYSLER GRAND VOYAGER ALDIM
     CHRYSLER GRAND VOYAGER ALDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esteban307 -- 28 Nisan 2014; 13:42:32 >

• esteban307 E kullanıcısına yanıt
    Stown go da orjinal ekran vardı fakat bu arka klima yoktu.Dedigin gibi mesela ön sıcak olurken özellikle en arka taraf çok sıcak olmazdı. Bu dediğin herhalde 3.3 awd araçlarda var.

• Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    TR'deki bu anlyaşı sevmiyorum saçma buluyorum ben olsam şunu alırdım ben olsam o paraya şunu alırdım gibi vb.İnsanların parasını keyfini eleştirmek çok saçma ihtiyaç ve keyif için araba alınır insanların tercihlerine karışma hakkımı kendimde görmüyorum
  • Kullanışını en çok merak ettiğim araç
  • yakcan64 Y kullanıcısına yanıt
    Türk insanı kıskanç. Sen gider alırsın bu aracı, diğeri araştırır fiyatını vergisini görür alamayacağını bilir ama sonra kıskançlığından hasedinden çamur aymak için bu araç yok şöyle kötü yok böyle yok şusu var bilmem ne der sırf kıslançlıktır bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Türk insanı kıskanç. Sen gider alırsın bu aracı, diğeri araştırır fiyatını vergisini görür alamayacağını bilir ama sonra kıskançlığından hasedinden çamur aymak için bu araç yok şöyle kötü yok böyle yok şusu var bilmem ne der sırf kıslançlıktır bu.

Malesef TR'de DURUM BÖYLE BEN AZ BULUNAN ARABALARI GÖRÜNCE SEVİNİYORUM MESELA SAHİBLERİYLE KONUŞMAYA ÇALIŞIRIM MAALESEF MİLLET OLARAK BENDE YOK ONDAN DA OLMASIN ANLAYIŞI VAR ÇOK KÖTÜ YÖNÜ VAR MİLLETİMİZİN VE BU BENİ SİNİR EDİYOR
  • genel olarak okudum. yedek parçadan korkuyor, amerikan diyor arkadaşlar.. net olarak veriler ile konuşmak isterim. 2008 Jeep Patriot 2.4 AWD sahibiyim. Ön poryem bozuldu Ankarada 350+işçilik aldılar internetten bir baktım 40 küsür dolar. demekki burada bizi kazıklıyorlar dedim. Aks millerim değişmesi gerekti. Ön iki aks için 2700 tl istediler Amerikadan kargo dahil 5. gün elimde olacak şekilde 550 tl ye geldi. bu durumda alt takımı yeniliyim dedim. ön salıncaklar, ön denge çubukları, 2 ön porye bilyası, ön arka fren balataları, arka fren diskleri, arka poryeler ve arka z rotları aldım amerikadan geldi kargo dahil 2000 tl ye yakın bir rakkama. demek ki Amerikan arabasının yedek parçasından korkmayacaksın.
    Gelelim konfora : memlekette aracıma baktırdığım tanıdık ustam, şehrimizdeki nerdeyse tüm modelli mercedes, bmw, porsche v.b. araçların bakımını yapan yegane kişi, Amerikan arabası başkadır der. ön kaputa geçen gün ufaktan bir dokundum, birde mercedes e serisinden bir aracın ön kaputuna dokundum. emin olun çok farklı Amerikalılar yapmışlar. Ok araç ağır belki ama güvenli, Sürüş zevkini ben başka bindiğim araçlarda bulamadım. Yakışı çok dediler hemen lpg taktırdım. 2,79 litre fiyatı Aygazın bizim burda 0,30 - 0,31 arası bir değer yakıyor şehir içinde. bu durumda neden amerikana binmeyelim ki.....
    Eksi yanı : MTV .. Yüksek motor gücü olunca bu amerikanlarda malum vergilendirme politikası yoruyor bizleri.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.