Şimdi Ara

CHP'ye oy veren arkadaşlar 'Neden?'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ataturkten sonra bu denli bozulmuş ve HDP ile işbirliği yapan CHP'ye neden oy veriyorsunuz ?

Bana hdpyi savunayim demeyin !
    Demirtaş'ın; Biz daha başkan aponun heykelini dikecegiz dediği konuşmayı atar, kalbinizi kırarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siyasetle alakam yok, belirli bir ideolojim yok. Ülkenin durumundan memnun değilim ve en güçlü muhalefete attım. Memnun olsaydım da iktidara atardım.

• Önce siz 15 Temmuzu yapan fetoyu destekleyen ve ona bu yetkileri hiç şüphe etmeden veren adamı nasıl desteklediğinizi söyleyin sonrasına bakarız. HDP istense şuan dahi kapatılabilir ohal var ee tayyip de başkan artık istediği gibi fiş çekmece oynayabilir
  • Aponun kardeşi millet vekili olarak meclise girdiğinde neredeydiniz !
    Herkesi kendin gibi seviyesiz zannetme muhalif görüşlü olsam da hiç bir zaman ak partili arkadaşlara hakaret vari konuşmadım konuşmamda hatta kendilerini tebrik edenlerdenim kendi terbiyesizliğinizi ve düşüklüğünüzü başkalarına iftira atarak aklamaya çalışmayın.

Bence bir partinin terör ile ilişiği varsa hemen kapatılması gerekir.

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aselsan’da staj yapıyorum bebe kaybol

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Bu mesaj silindi.
    Onursuz olmakla övünmen ne kadar güzel sana küfür etmediğimiz halde hopladın etsek ne olur kim bilir ?
  • İnsanların seçimlerine saygı duymayı öğrenin artık. İsteyen istediği partiye oy verin. Her parti HDP ile bir dönem yakınlaştı. Yakınlaşacak ta. Şu anda bunları CHP'ye söyleyenler, 2 sene sonra AKP'ye söylemeye başlayacak.
  • Ak parti dogu illerinde kaybettigi oylar sayesinde hdp baraj atladi chp nin varsa katkisi yuzde 1 bile degildir en fazla 1 dir cogu cb de muharreme mv de iyi ye verdi zaten mhpden de iyiye kayma oldu ak parti de ise hem mhp ye hemde ana hdpnin baraj atlamasini saglayan dogu secmenjnden cok oy kaybetti .Normal olarak sorabilirsin ama hdp ye baraj atlatan ne demek goren sanir ulkede kurt vatandas yasamiyor izmirde egede istanbulda ankara da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.