Şimdi Ara

Tyt Ayt için kaliteli kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle sınava girecek olan herkese başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun arkadaşlar umarım gönlünüzdeki yeri kazanırsınız

Soruma gelince
    Sizde biliyorsunuz ortalık yayın evi kaynıyor ve bunlardan kalitelisi var dandigi var elbette. Sizden ricam simdiye kadar çözüpte vay be tam meb duzeyindeymis dediğiniz kolay ya da abartili zor olamayacak bir yayın evi tavsiyesi istiyorum.

Bölümüm tm bende seneye sınava girecek olanlardanım.
    Matematik, edebiyat, dil anlatım ve tarih derslerinden tyt ayt guncel sistem olan bir kaynak tavsiyeniz var mıdır?

Sadece soru bankası degil ayni zamanda konu anlatımlı ve deneme için.

Lütfen okuyup geçmeyin yardımlarınızı tavsiyelerinizi esirgemeyin.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Sayısalım tyt ve ayt matematik için tavsiye verebilirim. Tyt Türkçe bilgi sarmal veya birey b (video çözümlü bireyin gelişim serisi kitapları) paragraf için limit kronometre tyt matematikte karekök tyt soru bankası (problemler kısmı iyi değil ama), apotemi problemler, karekök rutin olmayan problemler tyt sosyal için bilmiyorum çok apotemi sosyal soru bankasını çözdüm biraz ben fena değildi ama daha iyileri vardır. Fen için de Nihat bilgin ygs fizik, palme ygs kimya ve biyoloji.

Ayt matematik için karekök lys, endemik lys ve apotemi trigonometri türev integral fasikülleri. Geometride temelin iyiyse karekök lys, beyaz kapaklı birey b, fen bilimleri lys değilse önce birey b gelişim serisi geometri. bi de tytdeki kesme katlama vs soruları için nitelik yayınları yeni nesil tyt geometri soru bankası çıktı 1-2 ay önce. Sadece bu tarz sorular üstüne çözümlü hem de.

Tyt matematik için ben yazdıklarımı çözüp deneme çözdüm şimdiye kadar. Şahsen denemede yayın ayırt etmemeni öneriyorum.

Bunlar benim çözdüklerim. Bazıları yarım kaldı tek. Hepsinden de verim aldım. En kalitelileri olduğunu düşünüyorum. Rahatlıkla tavsiye edebilirim.

• EDEBIYAT İÇİN==

BİREY BEYAZ KAPAK OLAN
    PARAF YAYINLARI
    LİMİT
    Ve cumhurıyet ıcın mutlaka ayrı kıtap çöz

coğrafya
    paraf ve limit

tarih
    fen bılımleri ve paraf
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizyildizi345

Sayısalım tyt ve ayt matematik için tavsiye verebilirim. Tyt Türkçe bilgi sarmal veya birey b (video çözümlü bireyin gelişim serisi kitapları) paragraf için limit kronometre tyt matematikte karekök tyt soru bankası (problemler kısmı iyi değil ama), apotemi problemler, karekök rutin olmayan problemler tyt sosyal için bilmiyorum çok apotemi sosyal soru bankasını çözdüm biraz ben fena değildi ama daha iyileri vardır. Fen için de Nihat bilgin ygs fizik, palme ygs kimya ve biyoloji.

Ayt matematik için karekök lys, endemik lys ve apotemi trigonometri türev integral fasikülleri. Geometride temelin iyiyse karekök lys, beyaz kapaklı birey b, fen bilimleri lys değilse önce birey b gelişim serisi geometri. bi de tytdeki kesme katlama vs soruları için nitelik yayınları yeni nesil tyt geometri soru bankası çıktı 1-2 ay önce. Sadece bu tarz sorular üstüne çözümlü hem de.

Tyt matematik için ben yazdıklarımı çözüp deneme çözdüm şimdiye kadar. Şahsen denemede yayın ayırt etmemeni öneriyorum.

Bunlar benim çözdüklerim. Bazıları yarım kaldı tek. Hepsinden de verim aldım. En kalitelileri olduğunu düşünüyorum. Rahatlıkla tavsiye edebilirim.
    Hocam biliyorsunuz TYT 9. Ve 10. Sınıf ağırlıklı matematik için hangi konu anlatım yayın evini tavsiye ediyorsunuz 9. Ve 10. Sınıf konularını da anlatan

• Hocam sınavdan sonra da çoğunluk burda olucak zaten 2 gün daha bekleyemedin mi
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt fizik kaynak önerisi
    2 yıl önce açıldı
    tyt kaynak tavsiye
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Tavsiye etmiyorum ben matematiği konu anlatım kitaplarından çalışmayı. Video izlemek daha iyi olur. Matematik soru çözme, soru görme işi çünkü daha çok. Konular hızlıca bitirilip bol soru çözülmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizyildizi345

Tavsiye etmiyorum ben matematiği konu anlatım kitaplarından çalışmayı. Video izlemek daha iyi olur. Matematik soru çözme, soru görme işi çünkü daha çok. Konular hızlıca bitirilip bol soru çözülmeli.
    Bildiğiniz gibi 9. Ve 10.sinif konuları içeriyor tyt.

Bunun için 9. Ve 10. Sınıf kaynakları almaya gerek var mı yoksa 12. Sınıf tyt soru bankalarında o konularda soru olur mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.