Şimdi Ara

e-devlet yalan mı söylüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben temmuz 2016'da mezun olmuştum ve e-devlette tecilim devam ediyor gözüküyordu 31.12.2018 tarihine kadar. Sonra öğrendim ki mezun olsak bile kendimiz askerlik şubesine gidip askerliği 2 yıl tecil ettirmemiz gerekiyormuş.
    KAYNAK:https://eksisozluk.com/entry/64111692

Neyse gittim şubeye tecil ettirdim sonra bana bir belge verdiler tecil süresinin de yazdığı. Orada tecilim 30.09.2018 olarak gözüküyor ve hala yanımda kağıt. Sonra eve geldim baktım ne yazıyor e-devlette diye. Bu sefer de tarih olarak 04.02.2017 yazıyor hatta bide son yoklamaya tabi yazıyor :S Lan dedim herhalde tecili yeni yaptım diye işleme geçmemişler sonra düzeltirler dedim ama neredeyse 3 ay oldu hala 04.02.2017 yazıyor tarih olarak.

Şimdi ben ne yapmalıyım sizce? Elimdeki belgede şube müdürünün imzası var ve 2 yıl tecil hakkım olduğu için 30.09.2018 olarak gözüküyor tarih. Bu durumda e-devleti dikkate almamam gerekiyor herhalde ama sonra sorun çıkabilir mi?

Edit: 06.02.2017 günü e-devleti kontrol ettim tarihi 04.02.2018 olarak güncellemiş.
    Edit2: Nihayet kağıtta yazan tarihin aynısı e-devlette de gözüküyor. Demek ki geç güncelleniyor e-devlette yada celp dönemlerinde güncelleniyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmsk -- 30 Ekim 2017; 21:11:27 >

• Aynı durumdayım benım eylül 2017 gözüküyordu şimdi baktım haziran 2017 gözüküyor benım 3 ay öne çekilmiş
  • Bende de 2019'a kadar tecil ettirdiğime dair bir belge var. Bilgisi olan var mı?
  • Tecil yaptırdıktan sonra size ne zaman askere alınacağınızı verilen belgenizde yazar.Kasım 2018 celp dönemi yazıyor olmalı.04.02.2017 tarihine kadar askerlik işlemlerinde bi sakınca yoktur diyor orada tecilden bahsetmiyor. Her celp döneminde bu güncellenecek 1 ay sonra 04.05.2017 yazar.
  • Askerlik şubesini aradim kagitta yazan tarih dikkatte alin dedi e devlet yani dikkate alma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır arkadaşlar sağ olun. Kağıtta celp dönemi Kasım 2018 olarak gözüküyor e-devlete güvenmemek lazımmış.
  • Merhaba arkadaşlar, benzer bir konuyu ''Askerlik Tecil Tarihinin Öne Alınması'' başlığında tartışıyoruz. Bakabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de aynı durum oldu.31.12.2018'den 02.2017'ye çekmişler e devlette öyle yazıyor.
  • Öğrenim durumun, yaş, mezun olduysan tarih nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullett

Öğrenim durumun, yaş, mezun olduysan tarih nedir?

örgün üniversite yeni mezun bi kaç ay oldu. açık öğretim öğrenci 2'inci sene. yaş 27.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5966A6FE1 -- 20 Aralık 2016; 21:19:44 >
  • Mezun olduktan sonra askerlik şubesine gidip tecil işleminizi yaptırdın mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullett -- 20 Aralık 2016; 22:20:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullett

Mezun olduktan sonra askerlik şubesine gidip tecil işleminizi yaptırdın mı ?

hayır henüz yaptırmadım. daha doğrusu bugün yaptırıyordum ama psikolojik sorunlarım var o yüzden hastaneye sevk ettiler.
  • E-devlet yazan o zaman normal mezun oldunca kayıt sırasında yapılan tecil iptal olur fakat diplomanızla askerlik şubesine gidip 2 yıl tecil yaptırabilirsiniz hakkınız. 2 yıllık tecil otomatik yapılmıyor kişi askerlik şubesine gidip yoklamasını yaptırıp tecil ettirmesi gerekli ettirmezse yoklama kaçağı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.