Şimdi Ara

Chp'nin Akp'den Aldığı Şehirlerde Bir Değişim Oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 1.3.2024)
Giriş
  • Konuyu siyasi bir amaçla açmıyorum. Herkes gözlemlerini tarafsız bir şekilde anlatırsa memnun olurum.

• ben ankara'da yaşıyorum her şey daha iyi oldu ama eskisi çok çok kötü olduğu için böyle hissettiriyor olabilir. bir de hükumetin engel olması var tabi çok daha iyi olabilirdi. ak parti bu ülkenin en büyük belası.

• NumberOfPi kullanıcısına yanıt

Ne iyi oldu mesela?

• Günün fıkrası:

"Konuyu siyasi bir amaçla açmıyorum."

• İstanbul'da vapur ve belediye otobüsleri daha iyi oldu. Vapurtların seferleri arttı, otobüsler saatlerine uyuyor. Gürültü azaldı, korna ve siren sesleri özellikle.

Hava kirliliğinde değişen bir şey olmadı.

• halk ekmek, halk market vb yerlerde daha adam akilli musteriye hitap sekli musteriymis gibi sorunsuz calisanlar barindirdi bi bakima vizyonlu insanlari burda is basi yaptirdi diyebiliriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rahmi demir kent ormanı hayat kalitemi arttırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Funder kullanıcısına yanıt

Keşke şehirler ormanlarla iç içe olsa.

• Bizim mahallede saglam calisma var

Kaldirimlar felan yenilendi genisletildi yeni sokak lambalari takildi

• İstanbul'u İstanbul yapan akp'nin yaptığı calismaları ( metrolar metrobusler kavşaklar köprüler Marmaray birleştirilen duraklar ve sayısız hizmetleri) görmeyip bizim mahallede çalışma var kaldırımları yaptı diyor

• Negatif bir durum yaşamadım bir değişiklik hissetmedim bana göre zaten hissedilemez. Mesela Binali Yıldırım seçimin ilk başlarında şey diyordu İstanbul'un trafik sorununu kökten çözerim diyen yalan söylüyor sadece hafifletebiliriz diyordu ki bence doğru sonra programa çıkınca ben bunu çözerim demeye başladı. Seçilse çözecek miydi?

İstanbul'un en büyük sorunu nüfus ve çarpık kentleşme düzeltmen için yaklaşık 200 milyar dolar ve bu taşın altına elini sokacak kadrolar lazım. Hiçbir partide yok.

Ben ekonominin rezaleti yüzünden CHP ye oy atıcam. Bunlara bu başarısızlığa rağmen oy mu atacaksınız? Adamlar başarısızlığa rağmen iktidar oldu iktidar bari belediye alamasın yahu bu nasıl bir halk?

Ekonomi hiç mi hayatınızı etkilemiyor geleceğinize prangalar vurmuyor ayağınızı tökezletmiyor?

Bugün evlenmek bir yuva kurmak ne kadar zor farkında mısınız? Bizi zinaya iten biz miyiz yoksa düzen mi?

• Bu soruya objektif cevap verecek pek yoktur. Belediyede tuttuğu parti olan "iyi", başka parti varsa "hiçbirşey yapmıyor" diyecektir.

• Kedi evlerinin hızla artımı dışında bir değişiklik yok.

Metromuz bile hayvanat bahçesi gibi oldu kediler biletmatiklerin üstünde ,köpekler bizi karşılıyor kapıda filan süper.Chp'nin Akp'den Aldığı Şehirlerde Bir Değişim Oldu mu?  Darıca ayağımıza geldi daha ne isterim.Chp'nin Akp'den Aldığı Şehirlerde Bir Değişim Oldu mu? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Ocak 2024; 21:34:14 >
  • Neden iyi olduğunu anlamak için, yandaş medya haberlerine her gün 1 kere bakmanız yeterli. Maddi kayıpları ne kadar büyük olduysa 4 senedir her gün ankara-istanbul belediyesi ile ilgili olumsuz haber yapılıyor. Bu şehirler iktidar ve onların besledikleri tarikat-vakıflar için o kadar büyük para kaynağı ki, şoku hala üzerlerinden atamadılar. Her gün bir iett haberi yapar mı bir haber sitesi. Ensonhaber denen site yapıyor.

• Ak fanatikleri kale almaya gerek yok
    Görende istanbulu onlar kurdu sanir

Görende kendi ceplerinden yollari kopruler yaptilar sanir
    Özellestirilen satilan fabriklari sirketleri vb simdi listesini atsak yuzleri kizarmaz

O kadar vergi aliyorlar yapacaklar tabi belimizi buktuler he bu millet hak ediyormu ediyor o ayri

Halen biz sunu yaptik biz bunu yaptik sen zaten akpde calisiyorsun belli biz derken demene gerek yok git maasini al mesaj icin lol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 10 Ocak 2024; 23:36:31 >
  • Nüfusun 35 milyon olsun, o da olurdu, şu anda 90 milyon nüfus olmuş, bu kadar boğaz doyacak, bir de okulda '' Uzun ip belimizde, baltalar elimizde'' diye yetişen nesil yok olmadıkça bi şeylerin değişmesi zor!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamivural kullanıcısına yanıt

Yolların kenarına dikebilirler aslında.

• En güzel gelişme ne mi oldu partizanlar;

Sizin nemalandığınız düzen kısmen yok oldu.

Beni en keyiflendiren husus bu.

• Belediye otobüslerine zamanında duraklara ulaşabilmesi için takılan nOS yüzünden arada yansalarda süper işliyor Chp'nin Akp'den Aldığı Şehirlerde Bir Değişim Oldu mu? 

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.