![]() “CHP’li Ünal Çeviköz Finlandiya medyasına konuşmuş.
“Bu sorunu (PKK/YPG) Finlandiya’nın NATO üyeliği yolunda bir sorun olarak gündeme getirmek Erdoğan’ın dış politikası için açık bir taktiksel hata. NATO partnerlerinden sert tepkiler almamıza şaşırmamak gerek.”” https://twitter.com/kamerknc/status/1529555731120377857?s=20&t=T4rtFHgr1vuF7FEQloTrTQSizi bize sayıyla mı veriyorlar arkadaş. Nasıl bir Türk düşmanlığı ezik bir psikoloji var sizde. Biz diyoruz akparti 2 milyar dolara bu dik duruşumuzu satar kesin diye akpartiyi eleştiriyoruz. Bunlar diyor ki biz parasız bile diz çökeriz. Yani şunu diyorlar halka açık mesajlarıdır. Allah aşkına bizi seçmeyin biz chp olarak iktidara gelmek istemiyoruz. Çünkü muhalif olmak iktidar olmaktan biz anti Atatürkçüler olarak karlı çıkmaktayız. Benim anladığım bu. Kemal dedem için geçenlerde havyanat bahçesindeki hayvanlar için emeklilik planı çıkartır demiştim. Sağ olsun yanıltmadı. Arasında fark göremedim muhtarla kpss ile yardımcı atama fikri ile geldi. Emin olun bir kaç şey sonrası havyanlara emekliliği konuşacaktır. Mecliste kadın erkek sayısı da eşit olsun diyordu. |
CHP’li Ünal Çeviköz Finlandiya'nın üyeliğini desteklememek hatadır

-
-
Atatürk adını anıp onun çizdiği yola karşı çıkan parti adı şuan
CHP DİR
Sen cumhuriyet halk partisi sin
Halkın partisi burjuvazinin fantezisi olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chp nin Atatürk'ün çizdiği yol ile uzak yakın alakası yok şu an.
İsmini RHP olarak değiştirmesi gereken partidir. Radikallerin halk partisi. Niyetlerini açık açık söyleyemeyip Atatürkçülerin duygularını utanmadan istismar ediyorlar.
Atatürk yaşasaydı bunu istiklal mahkemesinde yargılatırdı.
-
Finlandiyanın üyeliğini desteklememek gerçekten inanılmaz bir hata zaten.
İsveç ne olursa olsun desteklenmemeli ama.
-
Batıya şirin görünmeye gitmiş demekki
-
Bugün akşam, büyükelçilik yapmamış olmama rağmen, yarım yamalak ingilizcemle, ülkelerinde barınanların kürt aktivisti değil, bilakis kürtleri bile öldüren anarşist radikal terörist olduğunu anlatmaya çalıştım Finlandiyalı bir milletvekiline. Adamı onur konuğum olarak davet ettim. Gelip yerinde görmesini istedim. Adam beni takip etmeye başlayıp tatil için Türkiye seçeneğini belirlediğini iletti.
Şu adamın benim kadar faydası çabası olmuşmu da bu konu hakkında ahkam kesiyor şimdi?
Adamlar (finler) aktivist sanıyor yahu teröristleri!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 26 Mayıs 2022; 0:44:14 > -
-
Şu ekonomik krizde ve sığınmacı sorununun halkı boğduğu bugünlerde CHP adeta iktidara gelmemek için çabalıyor.Hayır,son bir-iki haftadır gerek SADAT olsun gerek Maltepe mitingi olsun ve gerek dün KK'nın iddiaları olsun dikkatleri tekrar CHP'nin üstüne çekmişken bugün adamlar topladıkları tüm olumlu puanları geri veriyor.Yahu neden abi neden?
Kadın düşmanı,hakim katili ve PKK'lı bölücü teröristleri öven birisinin mezarını ziyaret ederler,
Almanya'da PKK mitinginde PKK paçavraları ve terörist Apo posteri önünde konser veren birisini İBB'de sahneye çıkarmaya çalışırlar,
Şimdi de Finlandiya konusunda böyle atıp tutuyorlar...Yahu sen muhalefet partisisin şuan ülke içindeki sorunlara ağırlık vermen gerekirken,ülke içindeki sorunları gündeme taşıman gerekirken,çözüm önerileri sunman gerekirken sana mı kaldı Finlandiya ile olan ilişkiler?Haklı ya da haksız bu tür açıklamaların floresan partisinin eline koz olarak geçeceğini hala daha anlamadılar mı?Aynı haltı teskere konusunda da yaptılar.%100 meclisten geçecek bir teskereyi sırf HDP'ye şirin gözükmek için HDP ile beraber reddettiler.Neden peki neden?
CHP gün geçtikçe kendi tabanında ki milliyetçi ve kemalist seçmeni kaybediyor.Bu seçmende gördüğüm kadarıyla İYİ Partiye ve Zafer Partisine kayıyor.Ağırlıklı olarak İYİ Partiye doğru bir kaymanın olduğunu gözlemliyorum.Son zamanlarda anketlerde İYİ Partinin yükselmesini de buna bağlıyorum.
Seçimlere daha bir yıl var ancak CHP bu kafada kendi içinde tutarsız davranmaya devam ederse 2023'te Türk demokrasi tarihinin en ağır hezimetini alacak.Yahu sürekli ekonomik sıkıntılardan ve sığınmacılardan bahsetmek bu kadar mı zor?Milletin gerçek sorunlarını sürekli gündeme taşımak varken bu yapılanlar muhalefet mi şimdi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 26 Mayıs 2022; 1:1:50 >
-
Söylemeden edemeyecem, bir oy chp ye bir oy hdp ye demişlerdi bunlar. Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır yaw?
-
Bir tarafta siyasal islam diğer tarafta avrupa mandası.
Seç beğen Türkiyem
-
Finlandiyayla ne derdimiz var?
-
Armudun sapı üzümün çöpü diye diye bu hale geldiniz halen akıllanmadınız.
-
Finlandiya ile sıkıntı nerede cidden? İsveç gibi bir durum yok ortada.
Dolayısıyla tehdit gibi algılanıyor.
Adam haklı. Elma ile armutları ayırmak lazım. Artı bu tür konular gizli konuşulur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Mayıs 2022; 9:43:21 >
Sn. Bahçeli' nin dediği gibi "Nato' dan çıkmak da bir seçenek olarak değerlendirilmeli"
-
En saglami mecliste ne kadar iktidar muhalif olusum varsa hepsini cikarip yeni yuzlerle degismektir. Iktidar millicilik oynayip halki yolar. Muhalefet biz sizi yolmayiz ama ulkeyi dis siyasetle satariz mesaji verir. Bence bunlar aralarinda sozlesmeli. Bunca yillik iktidarin basarisizliklarina ragmen iktidar olmasinin en buyuk sebebi bu tur zamanlarda bize guvenilmez mesaji veren muhalefettir. Halk siyasiler gibi yapip kendini dusunmuyor ulkesini dusunuyor. Basindaki belalari butunuyle kovmadan rahat yok gibi. Bunlara mecbur degil bu halk. Bir surpriz yapip hem iktidari hemde muhalefeti ters kose yapip yeni bir siyasi olusuma destek vermeli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence Bahceli daha cok Meclisten cikmayi bir secenek olarak degerlendirmeli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Chp adam olmaz cı kahvehane dayıları doluşmuş yine konuya....
30 yıl büyükelçilik yapmış adama cahil diyollar...
vallahi komik bunlar..
Şu ekonomik krizde ve sığınmacı sorununun halkı boğduğu bugünlerde CHP adeta iktidara gelmemek için çabalıyor.Hayır,son bir-iki haftadır gerek SADAT olsun gerek Maltepe mitingi olsun ve gerek dün KK'nın iddiaları olsun dikkatleri tekrar CHP'nin üstüne çekmişken bugün adamlar topladıkları tüm olumlu puanları geri veriyor.Yahu neden abi neden? Kadın düşmanı,hakim katili ve PKK'lı bölücü teröristleri öven birisinin mezarını ziyaret ederler, Almanya'da PKK mitinginde PKK paçavraları ve terörist Apo posteri önünde konser veren birisini İBB'de sahneye çıkarmaya çalışırlar, Şimdi de Finlandiya konusunda böyle atıp tutuyorlar...Yahu sen muhalefet partisisin şuan ülke içindeki sorunlara ağırlık vermen gerekirken,ülke içindeki sorunları gündeme taşıman gerekirken,çözüm önerileri sunman gerekirken sana mı kaldı Finlandiya ile olan ilişkiler?Haklı ya da haksız bu tür açıklamaların floresan partisinin eline koz olarak geçeceğini hala daha anlamadılar mı?Aynı haltı teskere konusunda da yaptılar.%100 meclisten geçecek bir teskereyi sırf HDP'ye şirin gözükmek için HDP ile beraber reddettiler.Neden peki neden? CHP gün geçtikçe kendi tabanında ki milliyetçi ve kemalist seçmeni kaybediyor.Bu seçmende gördüğüm kadarıyla İYİ Partiye ve Zafer Partisine kayıyor.Ağırlıklı olarak İYİ Partiye doğru bir kaymanın olduğunu gözlemliyorum.Son zamanlarda anketlerde İYİ Partinin yükselmesini de buna bağlıyorum. Seçimlere daha bir yıl var ancak CHP bu kafada kendi içinde tutarsız davranmaya devam ederse 2023'te Türk demokrasi tarihinin en ağır hezimetini alacak.Yahu sürekli ekonomik sıkıntılardan ve sığınmacılardan bahsetmek bu kadar mı zor?Milletin gerçek sorunlarını sürekli gündeme taşımak varken bu yapılanlar muhalefet mi şimdi? |
Atatürk adını anıp onun çizdiği yola karşı çıkan parti adı şuan
CHP DİR Sen cumhuriyet halk partisi sin Halkın partisi burjuvazinin fantezisi olmuş |
Chp adam olmaz cı kahvehane dayıları doluşmuş yine konuya.... 30 yıl büyükelçilik yapmış adama cahil diyollar... vallahi komik bunlar.. |
Chp nin Atatürk'ün çizdiği yol ile uzak yakın alakası yok şu an. |
Finlandiya ile sıkıntı nerede cidden? İsveç gibi bir durum yok ortada.
Dolayısıyla tehdit gibi algılanıyor. Adam haklı. Elma ile armutları ayırmak lazım. Artı bu tür konular gizli konuşulur. |
Finlandiyayla ne derdimiz var? |
Batıya şirin görünmeye gitmiş demekki |
Benzer içerikler
- en rahat meslekler
- dream games maaş
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- badelemek nedir
- topçu kışlası
- en doğru hava tahmini yapan site
- yüzde 40 yerli araçlar
- doa geri dönüşüm
- geforce now fiyat
- milli uçak gemisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X