< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 30 Ocak 2018; 2:5:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 30 Ocak 2018; 2:5:24 > |
Ypg pyd pkk bilumum ne kadar teror orgutu olsa idi, ""ozgurluk savascisi" derdi.
Siradan gunluk cehape haberleri... Bizim.ordumuz bize yeter. O erdem .......... ne bolge istihbarati diye bir sey oldugunu hatirlatirim. Zaten bunlar gibi kan grubu belli olmayanlar yuzunden, Turkiye istedigi sekilde ilerleyemiyor. Dis ulkeler ve dis medyadan daha fazla, ulkemizdeki seviciler, TSK nin tokezlemesi icin dua eder durumdalar. Merol akkefenlileri one surdu , baktiki halktan opersayona destek var tornistan. KK sozde destek, fakat gozu kulagi bir acigini yakalayayim derdinde, Oso gibi. One surulen sivil halka bir sey olmasin gibi. Tsk ezip gecmelidir. |
Eren erdem i günahım kadar sevmem pkk destekçisi terörist yanlısıdır.
Ancak bu söylediklerinin yanlış olduğu anlamına gelmiyor. Öso dediğiniz şeyin pkk dan işidden zerre farkı yoktur. 2 gün sonra birilerinin öso bizi kandırdı diyeceklerine kalıbımı basarım. Koskoca Türk ordusunu düşürdükleri halden utanmayıp birde bu stajyer teröristleri hak sahibi gibi savunuyorsunuz ya asıl size yazıklar olsun. |
Şimdi her ülke olaya ve oluşuma kendi açısından bakar. Bu durumda ÖSO Suriye açısından nedir? Aynı soru tabi DAEŞ, YPG/PYD vs için de sorulabilir.
Bir de Eren Erdem'i CHP'yi de vurgulayarak ismini saydığın terör örgütlerinin yanındaymış gibi yazmışsın. Buna yorumum yok. Ben sadece şunu merak ediyorum: Eren Erdem'in bu ismi sayılan örgütlerini güzelleyen, bunların lehine konuşan, bunlarla yoğun bir şekilde iletişimde bulunduğu doğrulanmış görüntülü ses kayıtları filan var mı? Hani basit bir resme (montaj olasılığı yüksek) bir yafta-slogan yapıştırıp cımbızlanan cümlelerle olayı başka yönlere çekip birtakım fikirler aşılamaktan, propagandadan filan bahsetmiyorum. Direkt böyle terör örgütlerini desteklediğini gösteren objektif bir kanıttan filan bahsediyorum. Var mı? |
Bu pkk seviciler chp'den gitmediği sürece asla oy vermem. Chp artık haddini aştı.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanetr -- 30 Ocak 2018; 3:8:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 30 Ocak 2018; 4:15:39 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 30 Ocak 2018; 5:13:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 30 Ocak 2018; 10:44:17 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 30 Ocak 2018; 16:44:50 > |