Şimdi Ara

CHP İNATLA TÜRK MİLLETİ DİYEMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekram İmamoğlu'nun cumhuriyet bayramı nedeniyle yaptığı konuşmada Türkiye vatandaşları tabirini kullandı. Dikkat ederseniz chp'ye yakın medyada artık Türk milleti yerine, Türkiye halkları, Türkiyeli gibi ifadeler kullanıyor. Chp'nin ne mutlu Türk'ümden geldiği nokta bu.

Büyükşehir Çalışıyortwitter
    “Ekrem İmamoğlu: Atatürk ve silah arkadaşlarına söz veriyoruz; başlattıkları yürüyüşü hızlandıracağız. Cumhuriyetin ilke ve ideallerini eksiksiz şekilde hayata geçireceğiz. Cumhuriyetimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne taşıma yolunda ilerleyeceğiz, bizler, Türkiye vatandaşları. https://t.co/br2aq9ooie”
    https://twitter.com/tcbuyuksehir/status/1454172331040034819?s=20

• Offf konu resmen şampiyonlar ligi. Tüm akp sevdalısı internet kullanıcıları toplanmış, bürbirlerini gazlıyorlar.

Ya beyler sizin reiz değilmiydi tüm milliyetçilikleri ayaklar altına alan hayırdır oy kaybı çok olunca bir anda milliyetçi mi oldunuz?

Keşke ülkeyi araplara parsel parsel vermeden önce aklınıza gelseydi ya Türk Milleti.

Ülkenin iktidarı ve ana muhalefet partisi TÜRK MİLLETİ diyemiyor, Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK görse halimize acır.

"Orduya ilk katıldığım günlerde, bir Arap binbaşısının "Kavm-i Necip evladına sen nasıl kötü muamele yaparsın" diye tokatladığı bir Anadolu çocuğunun iki damla gözyaşında Türklük şuuruna erdim. Onda gördüm ve kuvvetle duydum. Ondan sonra Türklük benim derin kaynağım, en derin övünç membaım oldu. Benim hayatta yegane fahrim, servetim, Türklükten başka bir şey değildir."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Her turlu milliyetciligi ayaklar altina aldik diyen, PKK ile ittifak yapmis, Turk Silahli Kuvvetleri'ne kumpaslarla savas acmis, PKK'ya devlet televizyonundan propaganda yaptiran, hala ulkeye kontrolsuzce doldurduklari multecilerle milleti araplastirmaya calisan, sembolü bile arap rabiasi olan partinin sakirtleri gelmis lak lak ediyor hala...

Turkiye'de Turk dusmanliginin cucugu, nuvesi AKP'dir.

Ben bu zamana kadar muhalefet kanadına oy verdim hep. Twitter'da muhalif hesapları takip ederim. Büyükşehir Çalışıyor diye bir hesap var mesela. İstanbul, Ankara ve İzmir belediyelerinin yaptığı çalışmalar hakkında güzel paylaşımlar yapıyorlardı. Geçen de Ekrem İmamoğlu'nun bir tane konuşmasını koymuşlar. Türk milleti demiyor da Türkiye halkı mı ne, öyle garip bir söylemi var. Altına da aynen şöyle yazdım.

"Muhalif birisi olarak neden Türk kelimesini kendi vatanımızda kullanmak tehlikeli bir şeymiş gibi görünüyor anlayamıyorum. Kürt seçmen oy vermez diye düşünüyorlar ise gelmesin zaten o oy. Bu yüzden İmamoğlu yerine cb makamına Mansur Yavaş daha çok yakışıyor."

Gördüğünüz üzere hiçbir hakaret yok. Birkaç saat sonra bana blok attılar. Diyeceğim odur ki sözde düşünce özgürlüğüne önem veren muhalefet kanadındaki önemli bir kesim aynı iktidar gibi insanlarımızı yine konuşturmayacak. Umarım cb makamına tatlı su solcusu İmamoğlu yerine gerçekten bir devlet ağırlığına sahip Mansur Yavaş gelir de aklımda soru işareti kalmadan oyumu kullanırım.

• ychp nin yolu bu. Mantıklı ama şimdi adamlar için tek yol hdppkk ile yapacakları ittifak.

Yakında CHP'liler halkların kardeşliği biiji biji diye otomatiğe bağlayacak.

Daha bu ne ki... Fragman.

• Ülkenin iktidarı ve ana muhalefet partisi TÜRK MİLLETİ diyemiyor, Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK görse halimize acır.

"Orduya ilk katıldığım günlerde, bir Arap binbaşısının "Kavm-i Necip evladına sen nasıl kötü muamele yaparsın" diye tokatladığı bir Anadolu çocuğunun iki damla gözyaşında Türklük şuuruna erdim. Onda gördüm ve kuvvetle duydum. Ondan sonra Türklük benim derin kaynağım, en derin övünç membaım oldu. Benim hayatta yegane fahrim, servetim, Türklükten başka bir şey değildir."

Mustafa Kemal ATATÜRK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Türk -- 30 Ekim 2021; 23:27:28 >
  • Yabancı elçilikler bile kutlama mesajlarında, Türk milleti diye bahsetmiş. Chp Erdoğan'ın gitmesini istiyorsan pkk'ya boyun eğeceksin dayatması yapıyor.

• Offf konu resmen şampiyonlar ligi. Tüm akp sevdalısı internet kullanıcıları toplanmış, bürbirlerini gazlıyorlar.

Ya beyler sizin reiz değilmiydi tüm milliyetçilikleri ayaklar altına alan hayırdır oy kaybı çok olunca bir anda milliyetçi mi oldunuz?

Keşke ülkeyi araplara parsel parsel vermeden önce aklınıza gelseydi ya Türk Milleti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Cumhuriyetin ilke ve ideallerini eksiksiz şekilde hayata geçireceğiz"

Bu cümle gayet yeterli. Bu ülkeyi seven herkesin bu cümleye odaklanması gerekiyor...

Aksi takdirde.

Milliyetçiliği ayaklar altına alanların bu konuda söz söylemeye hakkı yoktur.

• Milleti akp ile korkutarak oy toplama devriniz geçiyor. Türk milleti çözüm sürecinde akp'yi nasıl cezalandırdıysa sizi misli ile cezalandıracak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Cumhuriyetin ilke ve ideallerini eksiksiz şekilde hayata geçireceğiz" cümlesinin ardından "Hepinize atom bombası atacağız" dese de yine de bu cümle yeterli diyecek misin?

Türkiye vatandaşları gibi bir şey son 20 yılda akp ile türedi bu gün ise CHP kullanıyor. Her zaman derim İmamoğlu'nun söylemleri çözüm süreci öncesi rte'nin söylemleri .

Türkiye vatandaşları diye bir şey yok onun adı Türk milletidir.

• Bilge Türk kullanıcısına yanıt

Evet gayet yeterli. Cumhuriyet değerleri bu ülkeye yapılabilecek en büyük faydadır.

Bu ülkenin en büyük sorunu ve prangası a** önce bundan kurtulması gerek.

• Vatandaşın nefretini kazanma işini rafa kaldırıp da seçim kazanmak için çabalamanın zamanı gelmedi mi sizce chp için ?

Millet seçimlerde futbol takımı tutar gibi, akp ile chp arasında gidip geliyor, başka birşey bilmiyor.

Hak ettiğimizi yaşıyoruz Türkiye geneli olarak, kurunun yanında yaş da yanıyor ama iyi oluyor boşver.

Git gide herşey pahalanıp da millet iyice ezilince görürüm genel anlayışı,

o zaman gelince, siyaseti futbol takımı gibi oynar gibi sanmak g*t ister.

• O zaman önce Cumhuriyetin ideallerini bir öğrensin, "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir".

Ülkenin en büyük sorunu o olabilir fakat diğer partilerin hatalarını söylemeyelim mi?

• Mesaj sayısı 200 u geçmeyen vakiflilar ekrem başkana saldurmaya başladıysa paçalar tutuşmuş demektir.
    Merak etmeyin torpille aldiginiz her kuruş sizden geri alinacak
    Not: sistematik şekilde kara propoganda yapan uyeleri barindiran forum yönetimide aynı şekilde suçludur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemsistem7042 -- 31 Ekim 2021; 0:8:16 >
  • Sistemsistem7042 S kullanıcısına yanıt

Toplam mesaj sayım 1.205 bunu diyen birisinin 3 mesajı olması da ayrı bir ironi olsa gerek. Burası Türkiye Cumhuriyeti isteyen isteyeni eleştirir.

• Bilge Türk kullanıcısına yanıt

Uzatma birader uzatma.

Ekrem imamoğluna teröristlerle işbirliği yapıyor demenin hukuki yönden elbet bir karşılığı olacak.

Akp lisin diye hukuk seni şimdilik kayiriyor

• Sistemsistem7042 S kullanıcısına yanıt

Ekrem İmamoğlu teröristlerle işbirliği yapıyor diye nerede demişim? Çözüm süreci öncesi akp genel başkanının sözleriyle aynı söylemlere sahip dedim.

Alıntı

metni:
    Akp lisin diye hukuk seni şimdilik kayiriyor

Ben mi akp'liyim?

"Ülkenin iktidarı ve ana muhalefet partisi TÜRK MİLLETİ diyemiyor, Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK görse halimize acır."

"Türkiye vatandaşları gibi bir şey son 20 yılda akp ile türedi bu gün ise CHP kullanıyor."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Türk -- 31 Ekim 2021; 0:16:6 >
  • Bunu bir kerelik yapıyorsa neyse derim fakat bir tercih haline gelirse sıkıntı. Sol cenahta ve liberal çevrelerde var böyle şeyler.

• Siz hala tek bayrak tek vatan tek millet tek dil i Türk bayrağı Türk vatanı Türk milleti Türk dili sanadurun

• istemsizhareket İ kullanıcısına yanıt

Anayasanın ilk 3 maddesine mi karşısın yani?

• Her turlu milliyetciligi ayaklar altina aldik diyen, PKK ile ittifak yapmis, Turk Silahli Kuvvetleri'ne kumpaslarla savas acmis, PKK'ya devlet televizyonundan propaganda yaptiran, hala ulkeye kontrolsuzce doldurduklari multecilerle milleti araplastirmaya calisan, sembolü bile arap rabiasi olan partinin sakirtleri gelmis lak lak ediyor hala...

Turkiye'de Turk dusmanliginin cucugu, nuvesi AKP'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 31 Ekim 2021; 9:27:12 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.