Şimdi Ara

CHP İNATLA TÜRK MİLLETİ DİYEMİYOR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Orta okulda Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesi öğretilirdi: Türkçülük ve batıcılık

Şimdi iş islamcılık ve orta doğuculuğa döndü, şaka gibi, kendine hayrı olmayan petrol / gaz parası olmasa dışkısında boğulacak araplardan ideoloji devşirir olduk.

Aklımız başımıza geldiğinde iş işten çoktan geçmiş olacak. Ortalıkta 10 milyona yakın ne idüğü belirsiz orta doğulu Afgan dolaşıyor ama ulus hala tehlikenin farkında değil, islamcılık ulus devlet düşmanıdır, ama Türkiye din tarım devleti olduğundan elindeki ulus devletin kıymetini anlamadı. Dünyanın hiçbir ülkesinde sınırlarını elini kolunu sallaya sallaya gelen ön milyon kişi bir ülkeye giriş yapamaz. Ben bunun engellenmemesinde sadece art niyet ararım başka da bir şey değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilge Türk kullanıcısına yanıt

Doğru haklısın ; ironi yapma ne yeri ne zamanı

Ben siz sanadurun derken Türk ulusunu kastettim, tek vatan tek bayrak tek millet tek dil yerine niye Türk vatanı Türk bayrağı Türk ulusu Türk dili denmiyor diye hiç mi kimsenin aklına gelmez?

Siz sana durun derken asla katıldığım için değil aksine ciğerimi yaktığı için bir isyandı o...

• Ters köşe mi yapmak istemiş konu sahibi?

Bloklu da açmaya lüzum görmedim.

Türkiye vatandaşı yada Türkiye milleti gibi şeyleri akp söylüyor hatta yeni Türkiye falan filanda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk milleti lafını ağzından düşürmeyen Türkçü Atatürk'ün partisinde Türk diyemeyen İmamoğlu ile Atatürk'ü sevmeyen Kaftancıoğlu var.  Bazıları da bu adamı başımızda görmek istiyor. Bu adam başımıza gelsin açılım sürecinden daha kötü durumlarla karşılaşırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 31 Ekim 2021; 21:32:27 >
  • Evli ama,dostundan korkup nikahı inkar eden korkak herif gibi şu an chp

diyemez mümkün değil

• Secime gidip oy vermek gereksiz başa oynayan partilerin 2side kötü ben şahsen 2 partiyide istemiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hulkibey kullanıcısına yanıt

iyi de bu konunun neresinde? mevzu cehapenin Türk Milleti lafzını ağzına alamaması değil mi? yoksa eskiden onlar daha fazlasını yaptılar diye şimdi biz bunu hoş mu görelim?

• Şurda yine Mansur beceriksizi övülmüş. Ekrem Canan’ı yanında tutuyor da Mansur da bütün ülkücüleri bütün liyakatsizleri belediyeye doldurdu. Tügva hakkında tek açıklama yapamadı. Yahu şu Mansur ne kurnaz adam ki gizliden gizliye yaptığı için birçok konuda sessiz kaldığı için öne çıkarılıyor. Bu adam tamamen balon anlayın artık balon. Belediyede Ekrem’in çeyreği kadar icraat yok. Metro yok, metroda wi fi yok (Ekrem getirdi), otobüs hat ve sefer sayısı yetersiz, adam akıllı Ankarakart dolum noktası yok, tam karta abonman yok, metrodaki yürüyen merdivenler ilk defa 2 aydan fazla çalışmıyor yapan yok. Mansur’da laf çok icraat yok anlayın. Ankaralılar ring ve normal otobüs beklemekten, trafikte çile çekmekten bıktı. Gerçekten Ankara’da yaşayanlar bilir. Adam 29 Ekim’de Melih’in tıpatıp aynı zihniyetiyle kamyon arabalarını çekip kutlama için yol kapatıyor. Bir ülkücüden bir sağcıdan ne beklersin ki?

• Mansur’un yaptığı tek iş Farmville oynamak. Modern belediyecilik yaptığını sanıyor ama tek yapabildiği yarım modern belediyecilik anlayışı. Milletin vergisinden alınan parayı bağış yapmak için kullanıyor sonra da yılbaşı ulaşıma misliyle zam getiriyor. Zihniyete bak. Git o vergiyi Ankaralının yararına kullan Mansur efendi. Vakıf yöneticisi gibi davranma. Mustafa Tuna başkanın çeyreği etmez. Eğer konu sosyal yardımsa koliyle yardım yapan ve kömür dağıtan Melih’ten hiçbir farkı yok milleti beleşçiliğe alıştırıyor aynı zihniyetten Mansur

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Napacaksın çok merak ettim. Darbe felan mı?  

• narkotik_1989 N kullanıcısına yanıt

İlk üç maddeyi değiştirmeye kalkan hükümet her şeyi göze almalıdır. Başına da her türlü şey gelie. Ayrıca bunda gülünecek bir şey de yok.

• Burada goygoy yapanlar Hacivat Karagöz gibi oynayanlar ya alayınıZin tuzu kuru cebi para dolu yada alayiniz artık fakirliği hayat biçimi olarak iligine kadar işletmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atı alan Üsküdar'ı geçti. Makarnacı tayfa neyin kafasında acep.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.