Bildirim
Chevrolet Captiva vs Opel Insignia
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tamamen tasarıma yönelik konuşuyorum, insignia göze hoş gelse de benim sevmediğim bir araç, diğer yandan captiva yeni kasası çok şık fakat eskisi biraz daha sönük. Keşke beklentilerinizi söyleseydiniz de iki araç hakkında da tecrübesi olan kişiler daha yararlı olabilseydi. -
Pilavlıya captivayla gideriz hanny.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsignia ile premium markalar hariç hangi araç kıyaslanırsa kıyaslansın tercihimi İnsignia dan yana kullanırım. İnsignia nın bende ayrı bir yeri var. -
Beklentim Şehir içi 11 LT üstüne çıkmasın (Captiva çıkmıyor) İçeri ses fazla almasın yani hoş bir sesi olsun, konforlu ve donanımlı olsun. Güvenlik yönünden full olsun şu anki aracım Chevrolet Cruze'u güvenlik olarak aratmasın 8 Airbag ESP ABS gibi. -
12,5 lt şehir içi -
Hocam biz de sizin gibi iki arac arasinda cok kaldik.babam kaldi daha dogrusu.
Sonunda bir arkadasi opellerin cok sorunlu oldugunu soyledigi icin captiva aldi.
Suan memnunuz.babam gunluk 50km yol yapiyor,yarisi sehirici yarisi sehirdisi.sehiricinde sert(3000devir civarinda) sehirdisi sakin kullanimla 8.7litre yaziyor yol bilgisayarinda.
bu aralar havalardan dolayi herhalde 8.8e cikti.
Babam sjmdilik memnun,eger bmwnin 1.6lt veya 1.5dizel motoru gelmedikce degistirmeyi dusunmuyor.
Bende c180 ile CRV arasinda kaldim. Bir turlu karar veremiyorum. Bu suv ve sedanlari kullananlar varsa fikirlerinizi paylasir misiniz?
Ben insignia alırdım tasarımından dolayı.Yakıt tüketimi olarakta 1.4 motoru sakin kullanımda 11 in üstüne çıkmaz.(tabi sakin kullanabilirsen ) 10 milyarında cebine kalır.Yakıt parası yaparsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: TcpIp
Bende c180 ile CRV arasinda kaldim. Bir turlu karar veremiyorum. Bu suv ve sedanlari kullananlar varsa fikirlerinizi paylasir misiniz?
Captiva İnsignia nın sürüş dinamiklerini sunamaz. Test edince ne demek istediğimi anlarsınız. D segmenti sedan bir araçla güvenle girdiğiniz virajlara bir SUV ile girince araç altınızdan fırlayacakmış gibi hissedersiniz.
Kendi aracımla virajlarda gayet güvenli hissederken CRV yle girdiğimde terdirgin oluyorum. Aracın ağırlık merkezi yerden yüksek olduğundan çok daha fazla body roll oluyor. Şasinin burulmasını da unutmamak lazım. -
Kesinlikle 2.0 CDTİ 130 HP lik bir İnsignia alırdım. -
İnsignia.
Şu uyuz suv tarzı arabaları sevemedim gitti
-
quote:
Orijinalden alıntı: alperdgn06
İnsignia ile premium markalar hariç hangi araç kıyaslanırsa kıyaslansın tercihimi İnsignia dan yana kullanırım. İnsignia nın bende ayrı bir yeri var.
Yanlız değilsin , hergün o kadar mercedes bmw porshe vs görüyorum ama nedense hiçbiris insignia kadar içimi acıtmıyor , Tamam diğerleri daha güzel daha kaliteli ama insignia bende çok farklı hepsi bi yana o biyana ah bide 1.6 cdti olsa -
1 yildir captiva kullaniyorum, cok rahat aractir, konforludur. Kesinlikle memnun kalirsin. Ama 11 lt yakiyor sehirici. Bir de az yaksa dadindan yenmez . İnsignia'dan once captiva'yi dusun derim.
İkisi arasından Insignia daha mantıklı.
1.4T Edition Elegance + Yeni Stil Paketli olarak öneririm.
Önceki kasa Captiva çok yakıyor.
Insignia vergi olarak daha avantajlı.
Yakıt masraflarında Insignia kesinlikle daha fazla olmayacaktır.(Insignia şehir içi 8lt benzin tüketirken Captiva 10 litre mazot tüketir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 4 Ocak 2013; 21:53:02 > -
Bütçe sorun değilse Corvette alın.
Aynı gruptan -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
Bütçe sorun değilse Corvette alın.
Aynı gruptan
Var zaten Corvette. Maketi -
quote:
Orijinalden alıntı: the_zula
quote:
Orijinalden alıntı: alperdgn06
İnsignia ile premium markalar hariç hangi araç kıyaslanırsa kıyaslansın tercihimi İnsignia dan yana kullanırım. İnsignia nın bende ayrı bir yeri var.
Yanlız değilsin , hergün o kadar mercedes bmw porshe vs görüyorum ama nedense hiçbiris insignia kadar içimi acıtmıyor , Tamam diğerleri daha güzel daha kaliteli ama insignia bende çok farklı hepsi bi yana o biyana ah bide 1.6 cdti olsa
virajları yüksek araç daha yavaş alır
insignia daha rahat viraj alır
bunun yanında ikisine de kış lastiği takılması gerekir
karlı yolda captiva avantajlı olur 4x4
-
İnsignia 1.6 180 hp Cosmo 2011
Captiva 2.0 D High 7 kişilik 2011
İki aracıda kullandım, kesinlikle İnsignia 1 adım önde
Benzer içerikler
- 1.4 multiair motor nasıl
- ford c-max 7 kişilik kullanıcı yorumları
- jeep renegade yorum
- bmw 316i kronik sorunlar
- ford focus alınır mı
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X