Şimdi Ara

Chevrolet Captiva vs Opel Insignia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tercihiniz hangisi olurdu. Bütçe sorun değil, belli bir stilim yok illa SUV yada Sedan bir araç olacak gibi. Captiva'yı bir önceki kasa beyaz renkte düşünüyorum. Sıfır almayacağım araçları.

• Tamamen tasarıma yönelik konuşuyorum, insignia göze hoş gelse de benim sevmediğim bir araç, diğer yandan captiva yeni kasası çok şık fakat eskisi biraz daha sönük. Keşke beklentilerinizi söyleseydiniz de iki araç hakkında da tecrübesi olan kişiler daha yararlı olabilseydi.
  • Pilavlıya captivayla gideriz hanny.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsignia ile premium markalar hariç hangi araç kıyaslanırsa kıyaslansın tercihimi İnsignia dan yana kullanırım. İnsignia nın bende ayrı bir yeri var.
  • Beklentim Şehir içi 11 LT üstüne çıkmasın (Captiva çıkmıyor) İçeri ses fazla almasın yani hoş bir sesi olsun, konforlu ve donanımlı olsun. Güvenlik yönünden full olsun şu anki aracım Chevrolet Cruze'u güvenlik olarak aratmasın 8 Airbag ESP ABS gibi.
  • 12,5 lt şehir içi
  • Hocam biz de sizin gibi iki arac arasinda cok kaldik.babam kaldi daha dogrusu.

Sonunda bir arkadasi opellerin cok sorunlu oldugunu soyledigi icin captiva aldi.

Suan memnunuz.babam gunluk 50km yol yapiyor,yarisi sehirici yarisi sehirdisi.sehiricinde sert(3000devir civarinda) sehirdisi sakin kullanimla 8.7litre yaziyor yol bilgisayarinda.

bu aralar havalardan dolayi herhalde 8.8e cikti.

Babam sjmdilik memnun,eger bmwnin 1.6lt veya 1.5dizel motoru gelmedikce degistirmeyi dusunmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende c180 ile CRV arasinda kaldim. Bir turlu karar veremiyorum. Bu suv ve sedanlari kullananlar varsa fikirlerinizi paylasir misiniz?

• Ben insignia alırdım tasarımından dolayı.Yakıt tüketimi olarakta 1.4 motoru sakin kullanımda 11 in üstüne çıkmaz.(tabi sakin kullanabilirsen ) 10 milyarında cebine kalır.Yakıt parası yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TcpIp

Bende c180 ile CRV arasinda kaldim. Bir turlu karar veremiyorum. Bu suv ve sedanlari kullananlar varsa fikirlerinizi paylasir misiniz?

Captiva İnsignia nın sürüş dinamiklerini sunamaz. Test edince ne demek istediğimi anlarsınız. D segmenti sedan bir araçla güvenle girdiğiniz virajlara bir SUV ile girince araç altınızdan fırlayacakmış gibi hissedersiniz.

Kendi aracımla virajlarda gayet güvenli hissederken CRV yle girdiğimde terdirgin oluyorum. Aracın ağırlık merkezi yerden yüksek olduğundan çok daha fazla body roll oluyor. Şasinin burulmasını da unutmamak lazım.
  • Kesinlikle 2.0 CDTİ 130 HP lik bir İnsignia alırdım.
  • İnsignia.
    Şu uyuz suv tarzı arabaları sevemedim gitti

• Tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın lütfen.
    @atom239
    Aracın tasarımı çok güzel, dönüp bir daha baktığım bir araç Captiva. İçine binince çok güvende hissettim, yerden yüksek olması özellikle Sadece şehir içi kullanım yılda 1 kez anca ş.dışı. Aracın verileri çok güzel.

Insignia alırsam 2.0 Almayacağım arkadaşlar. 1.4 Turbo alırım.

İç tasarım olarak Captiva ağır basıyor bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperdgn06

İnsignia ile premium markalar hariç hangi araç kıyaslanırsa kıyaslansın tercihimi İnsignia dan yana kullanırım. İnsignia nın bende ayrı bir yeri var.

Yanlız değilsin , hergün o kadar mercedes bmw porshe vs görüyorum ama nedense hiçbiris insignia kadar içimi acıtmıyor , Tamam diğerleri daha güzel daha kaliteli ama insignia bende çok farklı hepsi bi yana o biyana ah bide 1.6 cdti olsa
  • 1 yildir captiva kullaniyorum, cok rahat aractir, konforludur. Kesinlikle memnun kalirsin. Ama 11 lt yakiyor sehirici. Bir de az yaksa dadindan yenmez. İnsignia'dan once captiva'yi dusun derim.

• İkisi arasından Insignia daha mantıklı.
    1.4T Edition Elegance + Yeni Stil Paketli olarak öneririm.
    Önceki kasa Captiva çok yakıyor.
    Insignia vergi olarak daha avantajlı.
    Yakıt masraflarında Insignia kesinlikle daha fazla olmayacaktır.(Insignia şehir içi 8lt benzin tüketirken Captiva 10 litre mazot tüketir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 4 Ocak 2013; 21:53:02 >
  • Bütçe sorun değilse Corvette alın.

Aynı gruptan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Bütçe sorun değilse Corvette alın.

Aynı gruptan

Var zaten Corvette. Maketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Orijinalden alıntı: alperdgn06

İnsignia ile premium markalar hariç hangi araç kıyaslanırsa kıyaslansın tercihimi İnsignia dan yana kullanırım. İnsignia nın bende ayrı bir yeri var.

Yanlız değilsin , hergün o kadar mercedes bmw porshe vs görüyorum ama nedense hiçbiris insignia kadar içimi acıtmıyor , Tamam diğerleri daha güzel daha kaliteli ama insignia bende çok farklı hepsi bi yana o biyana ah bide 1.6 cdti olsa

virajları yüksek araç daha yavaş alır
    insignia daha rahat viraj alır

bunun yanında ikisine de kış lastiği takılması gerekir

karlı yolda captiva avantajlı olur 4x4

• İnsignia 1.6 180 hp Cosmo 2011
    Captiva 2.0 D High 7 kişilik 2011

İki aracıda kullandım, kesinlikle İnsignia 1 adım önde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.