Şimdi Ara

chevrolet captiva ve cruze testi (fotoğraflı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

LT pakette eksikliğini hissettiğiniz donanımlar nelerdi ?

aslında beklediğimden donanımlıydı ancak daha büyük bir jant ve büyük ekran olmasını isterdim araçta

Eğer 1.100TL fark ile SPORT versiyon alınır ise; 17inç jant, ön-arka spor tampon, yan marşpiyeller, spoiler alınabiliyor. 1.100TL fark, çok uygun bir fiyat.

Zaten! çok az kişi LT paket tercih ediyor. Gördüklerimizin çoğu SPORT paketli. Yada eski adı ile WTCC/DE

Ek. Baktığınız araç PLUS paket de değil. O da biraz fark ettiriyor (fiyatı 2.200TL)

Evet hocam boştu ama yine de hakkını veriyordu usb girişi dijital klima arka park sensörü gibi çoğu firmanın sunmadığı donanımları boş pakette sunabiliyor bu ucuz olma meselesi ise bende önyargı ya sebep olmuştu ancak inceleyince boşuna olduğunu gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: miratila

bir focus veya astra olamaz ancak kendi sınıfında rekabet eder.

cruse'un sorunu ucuz olması...bütün firmaların(volvo,mercedes,audi,mazda......)yaptığını yapıp tercih edilen 1.6 dizel motor kullanma hakkını alıp taksa baz donanım fiyatını 50 küsürden başlatsa bu modelde hak ettiği üst sıralara tırmanacak ama amerikalılar işte...fiyat olayının bizde ters teptiğini ve ucuzsa kötüdür anlamına geldiğini çözemiyorlar bir türlü...

Hocam focus astra olamaması yol tutuş hakkında idi yoksa bu araçlardan bir eksiği yok kesinlikle pahalı olsa 3 daha verir şunu alırım der bizim millet ucuz olsa adi der vs.

• ah birde şu önünü köpekbalığına benzetmeye çalısmasalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_murderer17

biz memnunuz servisde tanıdık olunca her işimizi bekletilmeden yaptırıyoruz yakıt konusuna gelicek olursak bence denildiği kadar çok yakmıyor 2.0 dizel otomatik bir araç ve 2 ton ağırlıkta . Yakıt olarak 10 litre gösteriyor yol bilgisayarı şehir içi.yeni gelen modelleride kullandım inceledim yenilikler olmuş 4x2 ye dönmüş kasa biraz hafiflemiş ve 6 ileri olmuş vites hp olarakda 163 hp ye çıkmış yakıtta biraz düşmüş

Hocam yakıt şöyle eleştiriliyor fremoont 170 beygir captivadan daha büyük ama daha az yakıyor ama tabi captivanın 20 bin daha ucuz olduğunu unutmamak lazım

• ensnksr kullanıcısına yanıt
    o konuda birşey diyemem freemoontu daha inceleme fırtsatım olmadı arada 20 bin fark oldugunu sizden duydum mesela bana yetiyor ihtiyaçlarımı karşılıyor memnunum alıcı için bunlar yeterli galiba :)
  • quote:

o konuda birşey diyemem freemoontu daha inceleme fırtsatım olmadı arada 20 bin fark oldugunu sizden duydum mesela bana yetiyor ihtiyaçlarımı karşılıyor memnunum alıcı için bunlar yeterli galiba :)

Hocam full fremoont 4x4 ve ortadaki ekran olarak fazlalığı var ancak 120 bin captiva ise 100 bin ki ben ufak bir pazarlıkla 95 bine düşürdüm

Hocam aracın önü genel kesim tarafından begeniliyor ilginç siz beğenmemişsiniz köpek balığından öte amerikan suvlara benzetme çabası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensnksr -- 23 Kasım 2013; 16:03:57 >
  • quote:

quote:

Hocam full fremoont 4x4 ve ortadaki ekran olarak fazlalığı var ancak 120 bin captiva ise 100 bin ki ben ufak bir pazarlıkla 95 bine düşürdüm

Hocam aracın önü genel kesim tarafından begeniliyor ilginç siz beğenmemişsiniz köpek balığından öte amerikan suvlara benzetme çabası var

yok ben köpekbalığı hastasıyım
    lancerin yüzü eskimesin diye dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 RENAULT MEGANE İNCELEME
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Captivaya karşı bir kıskançlık hissettim sanki hocam gidiyor sizin tasarım elden

• quote:

Captivaya karşı bir kıskançlık hissettim sanki hocam gidiyor sizin tasarım elden

sınıfları farklı ama tabiiki chevroleti de severim fiyatına göre sağlam araba yapıyolar
  • Bir Captiva sahibi olarak yaptiginiz cogu tespite katiliyorum. Ayrica forumda da sonunda vw , opel disinda bir arac test edildigini gormek guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Captivaya karşı bir kıskançlık hissettim sanki hocam gidiyor sizin tasarım elden

sınıfları farklı ama tabiiki chevroleti de severim fiyatına göre sağlam araba yapıyolar

Öyle hocam chevrolet şaşırttı beni farklı sınıfta olsa aveo bile kesinleşti önü benzetiyorlar cidden korkun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 161907

Bir Captiva sahibi olarak yaptiginiz cogu tespite katiliyorum. Ayrica forumda da sonunda vw , opel disinda bir arac test edildigini gormek guzel

Asıl amacım kendim almak için insignia idi ancak malum opel yoktu chevrolet ilk defa kullandım hayatımda çokta memnun kaldım ben fransız aracı hariç her araca açığım bundan sonra sizinde aracınız ile ağzınızın tadı bozulmasın memnun olmanız güzel

• Özer yine niye ban yedi bilgin var mı?

• ensnksr kullanıcısına yanıt
    İncelemenizi paylaştığınız için teşekkürler. Acaba bayide 2.0 dizel Cruze kalmışmıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shintai

İncelemenizi paylaştığınız için teşekkürler. Acaba bayide 2.0 dizel Cruze kalmışmıydı?

ne demek yardımcı olduysam ne ala bu arada 2.0 motor olayını sordum ancak cruze a gelmiyormuş artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shintai

ne demek yardımcı olduysam ne ala bu arada 2.0 motor olayını sordum ancak cruze a gelmiyormuş artık

Teşekkür ederim.
  • Abicim , incelemeniz için teşekkür ederim.Ellerinize sağlık. Ocak'tan sonra Allah'ın izniyle bir araba alacağız.Yıllardır (20 yaşındayım) kendimi bildim bileli aracımız vardı.2 senedir işler kötü , borç var diye alamıyorduk.Ocak'tan sonra nasip olacak gibi...

Aile aracı olacak.Tatillere vs giderken ( 3 biz / 4'te halamlar vs) aile için ideal midir CAPTIVA ? Yeni tasarımı vs çok harika.Ben Captiva'yı da seviyorum zaten. Tek olumsuz yanı , yakıt tüketimi.Acaba bu aracı alsak , 5-6 sene sorunsuz (rahat ve mutlu bir şekilde ) biner miyiz.

Bu soruyu babama sorsak - 45 senelik şöför - bana bir ton laf edecek.Siz değerli ustalara soruyorum ; Sizce CAPTIVA için baskı yapmalı mıyım?

NOT : BÜYÜK ARAÇ OLMAZSA BİNEMİYORUZ.RAHAT OLMUYOR

• Cruze 2.0 dizel sadece 1 parti geldi ve 1.5 sene içerisinde zorla sattılar ellerinde kalanları en son geçen mayıs ayında bitti bir daha da gelmedi. Belki seneye yeni nesil 2.0 dizel gelebilir deniliyordu Bu Amerika versiyonundan amonyak egzoz sistemli olandan. Ama biraz düşük ihtimal.

Ayrıca 1.6 124 benzinli motor kimisini tatmin ederken kimisine az gelebilir tamammen beklenti ile alakalı. Ancak şu bir gerçek ki aracın biraz seri gitmesi için (benim yaşımdaki birine göre ) aracı 5 bin devir ve yukarısında kullanmak gerekiyor .Tam 5 bin devir civarında sanırım VVTİ sayesinde motor gücü maximum çizgisine oldukça yaklaşıyor (Honda VTİ gibi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikam91 -- 23 Kasım 2013; 20:25:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Abicim , incelemeniz için teşekkür ederim.Ellerinize sağlık. Ocak'tan sonra Allah'ın izniyle bir araba alacağız.Yıllardır (20 yaşındayım) kendimi bildim bileli aracımız vardı.2 senedir işler kötü , borç var diye alamıyorduk.Ocak'tan sonra nasip olacak gibi...

Aile aracı olacak.Tatillere vs giderken ( 3 biz / 4'te halamlar vs) aile için ideal midir CAPTIVA ? Yeni tasarımı vs çok harika.Ben Captiva'yı da seviyorum zaten. Tek olumsuz yanı , yakıt tüketimi.Acaba bu aracı alsak , 5-6 sene sorunsuz (rahat ve mutlu bir şekilde ) biner miyiz.

Bu soruyu babama sorsak - 45 senelik şöför - bana bir ton laf edecek.Siz değerli ustalara soruyorum ; Sizce CAPTIVA için baskı yapmalı mıyım?

NOT : BÜYÜK ARAÇ OLMAZSA BİNEMİYORUZ.RAHAT OLMUYOR

imkanınız var ise kesinlikle tavsiye ederim arka koltukta 3 kişi rahat oturabilir 3. sıra koltukta ise 2 tane genç diyeyim diz mesafesi biraz az baş mesafesi iyi ama işte dediğim gibi motorun tüketimi fazla ancak performansı ideal kısaca tam aile için araç gösterişli rahat uzun yol aracı 4-5 yıl sizi rahat götürür.

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    2 sene önce sıfır almıştık aracı hala kullanıyoruz. yakıt olarak yol bilgisayarı 10 litre gösteriyor ama bizdeki 4x4 5 ileri 150 hp yeniler 163 bg 6 ileri ve 4x2 biraz daha hafifletilmiş yakıt tüketimide biraz daha düşmüş. donanım olarak dolu bir araç standart herşey. ekstra opsiyon almıyorsunuz zaten. 2 paket var toplam. öneririm konforludur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.