Şimdi Ara

2014 RENAULT MEGANE İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makyajlanan Megane'nin incelemeleri nete düşmeye başladı;

http://ismailterzi.com/2014/03/17/2014-renault-megane/
     2014 RENAULT MEGANE İNCELEME 2014 RENAULT MEGANE İNCELEME

• Megane benzinli manueli ya da benzinli otomatiği alınmaz.
    Alınacaksa ya da dizel manuel ya da dizel otomatik alınmalıdır.
    Çünkü benzinli manuel de aynı fiyatlara ondan çok daha iyi araçlar mevcut.
    Megane ülkemizde uygun fiyata alıcı buluyor hatta ama şöyle bir sorun var.
    Biz 1600cc o kadar para verirken adamlar 1200cc motorlu bir araç alıyorlar hem daha az yakıyor hem baz paketi.
    Türkiye'de satılan joy modelinde yan havayastıkları yok ama ESP var tarihin en saçma otomobil anlayışından biri.
    Clio 4 ülkemizde 4 hava yastığı ile standart satılırken megane üst segment ama 2 hava yastığı ile satılıyor saçma.
    Bu nedenle kimseye dizel ve ya dizel otomatik olmayan megane aldırmam donanımıda çok ucuz değil megane icon < golf comfortlin + sürücü konfor paketi.
    Yani dizel ya da dizel otomatik olmayan megane almak saçmalıktan başka bir şey olmaz.
    Bu nedenle Renault sever biri olsam da hep eleştireceğim.
    Kendi vatandaşına 1200cc turbo biz 1600cc çağ öncesi motorları sırf stok bitirmek adına sat yok öyle bir şey.

• süper
  • Bu sefer olmuş...
  • Mavi renk araca yakışmış, makyajsız kasanın tasarımı hoş gelmiyordu özellikle ön kısmı. Ama bu sefer gayet hoş olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğerlerinin yanında olmamış. Çok basit duruyor
  • Megane 3 ün gördüğü 2. makyaj oluyor dimi şimdi bu.
  • Cok iyi olmus. Megane sport tourer + mavi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Megane 3 ün gördüğü 2. makyaj oluyor dimi şimdi bu.

3. Makyaj...
  • fluence'e benzemiş
    iç mekan yine berbattır kesin
  • Avrupadaki ekonomik kriz yüzünden megane 4 projesi 2015 sonuna kaldıydı. Haliyle makyaj normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ART Concept

Cok iyi olmus. Megane sport tourer + mavi.

aynı fikirdeyim :)
  • symbol de standart olan esp halen magane da standart olmadıysa yuh diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Megane benzinli manueli ya da benzinli otomatiği alınmaz.
    Biz 1600cc o kadar para verirken adamlar 1200cc motorlu bir araç alıyorlar hem daha az yakıyor hem baz paketi.
    Türkiye'de satılan joy modelinde yan havayastıkları yok ama ESP var tarihin en saçma otomobil anlayışından biri.
    Clio 4 ülkemizde 4 hava yastığı ile standart satılırken megane üst segment ama 2 hava yastığı ile satılıyor saçma.
    Bu nedenle kimseye dizel ve ya dizel otomatik olmayan megane aldırmam donanımıda çok ucuz değil megane icon < golf comfortlin + sürücü konfor paketi.
    Yani dizel ya da dizel otomatik olmayan megane almak saçmalıktan başka bir şey olmaz.
    Kendi vatandaşına 1200cc turbo biz 1600cc çağ öncesi motorları sırf stok bitirmek adına sat yok öyle bir şey.

Sonuna kadar katılıyorum bu yoruma. Benzinli Renault almak için hiç bir sebep yok onca başka marka-model seçeneği dururken.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Megane benzinli manueli ya da benzinli otomatiği alınmaz.

Sonuna kadar katılıyorum bu yoruma. Benzinli Renault almak için hiç bir sebep yok onca başka marka-model seçeneği dururken.

Yazdıklarınıza bir şey eklemek istiyorum,

Bizde benzinli araç tercih ediliyorsa LPG uyumluluğu sorgulanıyor. Malesef bizde benzinli araç demek LPG demek...

1.2 TCe motora LPG takılabiliyor mu bilmiyorum ama direkt enjeksiyon olduğu için takılıyorsa da belki maliyeti çok yüksek olabilir. Daha ucuz yollu ve bilinen bir 1.6 atmosferik motora LPG uygulamak çok daha kolay. Pazarlama stratejisi bu çerçevede gelişiyor olabilir.

Ayrıca CVT şanzuman yüksek torka dayanamıyor malum. 1.2 TCe nin ürettiği tork, şanzumanın sınırlarını aşıyor olabilir, EDC nin de çok yüksek maliyeti nedeniyle 1.6 motora devam ediyor olabilirler.

Renault gibi bir firma, bunların hepsini dikkate alarak pazar stratejisini belirliyordur diye düşünüyorum.

Toyota, Honda, Citroen vs de hala 1.6 atmosferik motor kullanıyor...

• Yav ben hayatımda bu kadar tipsiz tasarımların bir arada olduğu bir marka görmedim vallaha
  • ugur_yavuz kullanıcısına yanıt
    1.2 TCe 120 HP motor EDC şanzıman ile birlikte Clio araçlarda ülkemizde satılıyor. Megane da hala eskimiş 1.6 atmosferik motor kullanmaya devam etmesi benim de çözemediğim bir satış stratejisi herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.