< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanayhan -- 4 Mayıs 2012; 22:40:55 > |
Chevrolet Captiva: Satın Alma, Bakım ve Sorun Giderme Kılavuzu
Bir Chevrolet Captiva satın almayı mı düşünüyorsun? İşte satın alma sürecinde dikkat etmen gereken bazı önemli hususlar:
Captiva Alırken Nelere Dikkat Edilmeli:
- Captiva'nın farklı donanım seviyelerini araştırın ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçin.
- Kilometresine, bakım geçmişine ve kaza geçmişine dikkat edin.
- Otomobilin mekanik durumunu kontrol ettirmek için yetkili bir servise götürün.
Captiva Lastik Basıncı:
- Captiva'nın önerilen lastik basınçları genellikle sürücü kapısı çerçevesinde veya kullanım kılavuzunda belirtilir.
- Doğru lastik basıncı, aracınızın performansını ve yakıt verimliliğini etkiler.
Captiva APS Tuşu Nedir:
- APS tuşu, Captiva'da "Çekiş Kontrol Sistemi" anlamına gelir.
- Bu sistem, özellikle kaygan veya zorlu yol koşullarında aracın çekişini iyileştirmeye yardımcı olur.
Captiva Yazılım Yorumları:
- Captiva'nın yazılım sisteminin yorumları çevrimiçi forumlarda ve inceleme sitelerinde bulunabilir.
- Bu yorumlar, sistemin özellikleri, kullanıcı dostu olması ve herhangi bir sorun hakkında bilgi sağlayabilir.
Captiva Hararet Sorunu:
- Captiva'larda hararet sorunu meydana gelebilir, ancak bu genellikle soğutma sistemi arızalarından kaynaklanır.
- Hararet sorunu yaşarsan, derhal aracını yetkili bir servise götürmelisin.
Captiva APS Tuşu Ne İşe Yarar:
- Captiva'daki APS tuşu, tekerleklerin kaymasını önleyerek aracın çekişini iyileştirir.
- Bu özellik, özellikle buzlu, karlı veya çamurlu yol koşullarında faydalıdır.
Captiva Airbag Işığı Söndürme:
- Captiva'nın airbag ışığı yanıyorsa, bir sorun olabilir ve en kısa sürede yetkili bir servise götürmelisin.
- Airbag ışığını kendin söndürmeye çalışmamalısın.

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

buraya paylaşımda bulunmaya bekliyoruz. 
İlk mesajı ben atayım 

brz igneleyici fln konustum sus pus oldular iş böle olunca kızgınlıkla vazgecmiştim.. ama trafikte bikac tane gorunce bu olaydan sonra yine hosuma gitti arac..bayide sonradan arıyarak 2 hafta icinde ellerine istedigim aractan gelecegini karsılıklı konusabilcegimizi söledi fiyat konusunda.. tekrardan dusunuyorum suan