|
Fiat Başkanı: '2025 Fiat Egea/Tipo, SUV benzeri gövdeyle gelecek'
-
-
Sırf tipo diye alanlar olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Demek ki TOFAŞ Fabrikayı satın alamadılar! :(
Meali; Yeni Tipo, Peugeot 408 ve Citroen C4X gibi olacak. Muhtemelen Güney Amerika'daki Fastback gibi bir şey olacak ve üretimi de (Doblo'da olduğu gibi) Türkiye'den gidecek!
Hayırlısı :( ama üzücü
-
Vatandaş iyi kötü egea alıyordu şimdi togga rakip olmak için egea bile suv oldu vatandaş isyanda artık :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten adı değişmeyecek. Avrupa da tipo diye geçiyor. Bizim ülkemizde egea olarak geçiyor ismi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sedan versiyonu cross gibi olacaksa cross ne olacak peki? Çözemedim.
-
Bana Peugeot 408 ve Citroen C4X gibi değilde C3 aircross gibi geldi.
-
Eğer öyle olursa geçmiş olsun. Egeanın segmenti B+'dan B'ye düşmüş olacak
-
Bu suv hastalığı ne zaman bitecek acaba eskiden de Coupe araçlara bitiyordu millet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her aracı SUV'ye çevirecekler hiç utanmasalar
-
coupe bundan iyiydi be. o zamanlar SUV'ler en azından gerçek bir SUV'idi. 5 metreden aşağı yoktu. Şimdi bakıyorum suv dediklerine, daha doğrusu suvcuk dediklerine. benim araba yanında deve gibi kalıyor.
-
tasarımda guzel bir atılım yapmışlar gibi geldı. Diğer aracları da bmwye benzetmeye calsıtıklarını gordum. Lakın euroncap rezaletı devam etmezse satışları artabılır
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu suv hastalığı ne zaman bitecek acaba eskiden de Coupe araçlara bitiyordu millet
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X