Şimdi Ara

Chevrolet Captiva - tüm başlıklar - (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.222
Cevap
90
Favori
1.055.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gslianil58

    beyler aracın hızlanması nasıl peki gaza sıkı bastığınızda hemen hissettiriyor mu azda olsa yapıştırıyor mu merak ettim:):)


    İvmlenmesi çok olan bir araç değil malesef (bence).
  • HTC TOUCH HD cep telefonu - cep bilgisayarımı satıyorum.

    İlgilenen arkadaşlar olursa aşağıdaki linklere bir göz atsın.

    Ankara'da elden alacak arkadaşlara 750_TL'den verebilirim.

    http://www.sahibinden.com/ithalatci_firma_kayitli_temiz_htc_touch_td-62WQQaXQQ18840459WQQpXQQdisplayitem?

    http://urun.gittigidiyor.com/HTC-TOUCH-HD_W0QQidZZ22195453




  • 2009 modellerde kampanya var. high 7k 75500tl
    2010 lar geliyor bir haftaya , medium 5k 73.500 (cama yapısan navigasyon hediyeli)

    ben 2010 medium almayı planlıyorum (komple deri doseme ve sunroof sevmedigimden)
  • arkadaşlar 2006 kasım ayından beri captiva kullanıcısı olarak aracı kesssinlikle öneriyorum.herşeyiyle mükemmel bir araç.viraj stabilitesi olsun yol tutuşu olsn hızlanması olsun 4x4 lük bir araç.teknoloji bakımındanda dünyanın ilk SUV'unu üreten markadan nasibini almış.karda ne kadar gaza basarsanız 30u geçmiyor.otomatik olarak 3.vitese geçiyor ve hiçbir kızaklanma olmuyor.bagaj hacmi vs yeterli derecede büyük.4x4 ten bahseden arkadaslar tecrübesiz olsa gerek sürekli 4x4 yakıt tüketimini artırmaktan baska bişeye yaramaz.otobanda 160la giderken hafif spin atmada bile 4x4e giriyor ve sizi kurtarıyor.orjinal ses sistemi çok kaliteli.pioneer double taktm ve sesi maxa getirsem bile hoparlörlerde bir ses bozulması yaşanmıyor.iç mekanda gayet kaliteli malzemeler kullanılmış araçta.sade görünüm karizmanın şartlarından biridir.range roverda gezerken bile kendimi bu kdar havalı hissetmiyorum.bu aracı almadan tüm jeepleri araştırp almıstm ve şuan sattıktan sonra inci beyazı almayı düşünüyorum.en güzel ayakkabımın bile aynısından tekrar almadm şimdiye kadar.tecrübe ile söylüyorum inci beyazı alın.kaliteli araçlarda beyaz farklı duruyor.yakıt olarak kullanmayı bilirseniz 120 ile 8 lt yaktırabiliyrm(hız sabitleyici kullanmyrm yokusta vites
    düşürüyor).hızlanma olarakta mükemmel bir araç kuzeniimn c-maxını tozuna bıraktı.şiddetle öneriyorum!!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fiorino33

    arkadaşlar 2006 kasım ayından beri captiva kullanıcısı olarak aracı kesssinlikle öneriyorum.herşeyiyle mükemmel bir araç.viraj stabilitesi olsun yol tutuşu olsn hızlanması olsun 4x4 lük bir araç.teknoloji bakımındanda dünyanın ilk SUV'unu üreten markadan nasibini almış.karda ne kadar gaza basarsanız 30u geçmiyor.otomatik olarak 3.vitese geçiyor ve hiçbir kızaklanma olmuyor.bagaj hacmi vs yeterli derecede büyük.4x4 ten bahseden arkadaslar tecrübesiz olsa gerek sürekli 4x4 yakıt tüketimini artırmaktan baska bişeye yaramaz.otobanda 160la giderken hafif spin atmada bile 4x4e giriyor ve sizi kurtarıyor.orjinal ses sistemi çok kaliteli.pioneer double taktm ve sesi maxa getirsem bile hoparlörlerde bir ses bozulması yaşanmıyor.iç mekanda gayet kaliteli malzemeler kullanılmış araçta.sade görünüm karizmanın şartlarından biridir.range roverda gezerken bile kendimi bu kdar havalı hissetmiyorum.bu aracı almadan tüm jeepleri araştırp almıstm ve şuan sattıktan sonra inci beyazı almayı düşünüyorum.en güzel ayakkabımın bile aynısından tekrar almadm şimdiye kadar.tecrübe ile söylüyorum inci beyazı alın.kaliteli araçlarda beyaz farklı duruyor.yakıt olarak kullanmayı bilirseniz 120 ile 8 lt yaktırabiliyrm(hız sabitleyici kullanmyrm yokusta vites
    düşürüyor).hızlanma olarakta mükemmel bir araç kuzeniimn c-maxını tozuna bıraktı.şiddetle öneriyorum!!!


    bilgiler için çok teşekkürler bende 2010 medium 5k beyaz aracımı dün teslim aldım.
    kadran yenilenmiş




  • arkadaşlar;http://captivasport.com.mx adlı internet sitesindeki CAPTİVA ile tr deki captivalar farklı gözüküyor. 2010 'da CAPTİVA'DA KASA DEĞİŞİKLİĞİ mi yoksa MAKYAJ mı var bilen arkadaşımız var mıdır?
  • 2010 sport'u bayiisinde gördüm. kadran dışında bir yenilik yok ozellikle kasa tıpa tıpa aynı.
  • Arkadaşlar Capyivaların yıllık vergisine ne kadar ödüyorsunuz ?
  • çok :)

    ben henuz odemedim ama 1800 civarı yıllık
  • merhabalar,

    bende inci beyazı almayı planlıyorum. fakat finansal açıdan 2010 ocak sonu veya şubat ayını bulacak. fiyatlarını uzun süredir takip etmediğim için fiyat geçişi olup olmayacağı konusunda tahminim yok. bilgisi olan arkadaşlar var mı?

    bu kampanyalar devam eder mi? sonuçta ötv nedeniyle oluşan satış sonrası araç satışlarında ciddi azalmalar olmuş.
  • tiguan 1,4 4*4 S&S modelde karar kıldık ve siparişini verdim.

    herkese keyifli kazasız sürüşler dilerim.
  • konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

    otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.
  • herkese selamlar..
    konu aktif değil mi?
  • Sevgili Chevrolet Severler,


    İzmir'de, Türkiye Chevrolet Kulübü olarak, 31 Ocak Pazar günü toplanmak istiyoruz. Sizlerde katılırsanız, bizi çok mutlu edersiniz...

    Buluşma hakkında bilgiyi, BURADAN alabilirsiniz...

    Chevrolet'e gönül veren herkesi aramızda görmekten kıvanç duyarız...

    Sevgilerimizle...
  • Bir akrabama Chevrolet Captiva almayı düşünüyoruz. Captiva'ların bilinen kronik bir sorunu var mı? Özellikle Tiptronik şanzımanı sorun çıkartıyor mu?

    Bir de ikinci el ile sıfır arasında gidip geliyoruz. 2007 model 37.000 km'de kazasız boyasız bir ikinci el var, fiyatı : 58.000TL
    Sıfırı için de 78.000TL fiyat aldık. Sorum şu:2007 model ile 2010 model arasında ne gibi farklılıklar var.

    Cevaplayabilirseniz memnun olurum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 15 Şubat 2010; 12:06:49 >
  • Tek kronik noktası mazotu çok yakıyor. Evet suv ama ford kuga daha az yakıyor :)) motorundan memnunum fakat nisan aynda almıştık henüz bir arıza çıkartmadı.
  • % 120'lik büyüme Türkiye'yi Chevrolet'nin 1 numarası yaptı

    Chevrolet, geçen yıl 10 bin 408 adet araç satarak yüzde 120 büyüdü. Türkiye, büyüme oranı ile Chevrolet'nin 1 numarası oldu
    Geçen yıl yüzde 120 artışla Chevrolet'in en hızlı büyüdüğü ülke olan Türkiye, Chevrolet dünyasında 1 numara olarak büyük başarı kazandı. Chevrolet Genel Müdürü Murat Aydın, Chevrolet'in 2009'a 4 bin 700 adet araç satış hedefi ile girdiğini ancak 2009'u 10 bin 408 adet araç satarak tamamladıklarını anlattı. Yeni Spark'ın tanıtım toplantısında konuşan Aydın, dikkat çekici bu büyümede Cruze modelinin büyük katkısı olduğunun altını çizdi. Aydın, 2009'da bin 700 adet Cruze satmayı planladıklarını ancak bu satış rakamının 4 bin 202 adet olarak gerçekleştiğini bildirdi. 2010-2012 arasında toplam 12 değişik ürünü piyasaya sunacaklarını anlatan Aydın, 2 yıl içinde 20 bin adete ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Aydın, şunları anlattı : "2011 başında küçük SUV aracımız Orlando'yu pazara sunacağız. 2011 ortasında yeni Captiva gelecek. 2011 üçüncü çeyreğinde Camaro ve ardından yeni Aveo Sedan'ı Türkiye'de satışa sunacağız. 2011 sonunda ise Cruze'nin hatchback versiyonu gelecek. 2012 başında ise elektrikli modelimiz Volt satışa sunulacak."

    SPARK'A MİCHAEL JACKSON BENZETMESİ
    CHEVROLET'NİN yenilenen modeli Spark, Türkiye'de 24 bin 106 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Murat Aydın, "Eski Spark ile Yeni Spark arasında ne kadar fark varsa, 1978'deki Michael Jackson ile 2009 yılındaki Michael Jackson arasında o kadar fark var'' dedi. Tüm Avrupa ile birlikte Türkiye'de de Chevrolet Spark 1.0 ve 1.2 litrelik benzinli motor seçenekleriyle satışa sunulacak.




  • 2011 Captiva Spy Fotolar

     Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -

     Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -

     Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -




  • 2011 Captiva Spy Fotolar
     Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -

     Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -

     Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -

     Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -




  • Arkadaşlar; ben de 2 yıllık takipten sonra Captivamı aldım. Doğrusu Opel marka araçlarla ilgili bir bölümüne benim de tanık olduğum rekor sayıdaki kronik şikayetler nedeniyle bu kadar tereddüt ettim.
    Ben öyle yeni bir araba aldım diye olur olmaz övgüler düzen biri değilim. Uzun yıllar Honda kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım.
    Peşinden koştuğum araç siyah renkliydi. Ama çevremde hep siyah renkli SUV görmekten içim kararmıştı. Ben aldım alacağım şöyle beğeniyorum böyle beğeniyorum derken Ocak ayında komşum İnci Beyazı Captiva alıverdi.
    Aralık ayında hediye edilen yan basamaklar ve arka stop krom aksesuarı resmen arabaya yepyeni ve güleryüzlü bir hava vermiş. Daha önce gördüğüm beyaz Captiva'ya SUV'un beyazına para verilir mi diye burun kıvırıyordum. Özellikle arka stop etrafına yapılan krom aksesuar aracı harika göstermiş.
    Gelelim sürüş zevkine...Direksiyonu çok hafif. Hızlandıkça biraz sertleşiyor.
    Aracı 1 ay önce aldım. Bu süre içinde İstanbul trafiğinde 3.500 km yol yaptım. Ortalama yakıt tüketimim tam 9 lt./100 km.
    Endişelerimden biri de Honda'dan sonra "kamyon sürüyormuş gibi" hissedip etmeyeceğimdi.
    İnanın önceki otomobilimden daha kolay kullanıyorum. Park yerlerinde, yolda vs. hiç zorlanmadım.
    Açık rankli deri döşemeler, yorumcuların dediği gibi "elit" bir hava katmış.
    Xenon far taktırdım. Xenon farları takınca captiva bana göre "çakır gözlü" oldu.
    7 koltuk seçeneği de benim için önemliydi. Tek hareketle kolayca açılıp kapanabiliyor. Ancak bagaj hacmini epey daraltıyor. İki çocuğum var birisi arka koltuğa birisi 7. koltuğa valizler boş koltuk aralarına...
    Bir de önceden hiç dizel araç kullanmamıştım. Otoparkta dizel araçlar çalışınca traktör çalıştırılmış gibi motor sesi geliyordu. Captiva ilk çalıştığında dizel kendine özgü sesini veriyor. Ama ısınıp hızlanınca motor sesi azalalıyor. Yeri gelmişken, Captiva'nın ses yalıtımı tek kelimeyle süper...
    Tatili iple çekiyorum. Captiva moralimi çok yükseltti. Beni heyecanlandırdı...
    Daha fazla anlatmak istemiyorum. Captivamı kıskanıyorum. Nazar değer, Opel'in kronik sorunlarından birini yaşarım diye korkuyorum.
    Captivacı dostlara ve herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege-men -- 3 Nisan 2010; 20:05:40 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.