Şimdi Ara

CHEVROLET AVEO NE KADAR İYİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son dönemde çokça ismi geçen Chevrolet Aveo ne kadar iyi?

Yabancı incelemelere göre vasat bir araç. Alan arkadaşlara lafım yok.

Donanımlı ve ucuz bir araç. Ama Avrupa'dakilere göre ortalama bir araç.

5 üzerinden notlar

Carbuyer 3.9
    PROS:
    Cheap to buy
    More practical than opposition
    Sporty styling
    CONS:
    Not as good to drive as competition
    Interior plastics still feel cheap
    Build quality

Auto Express 3.0
    The Chevrolet Aveo is an attractive and sporty looking supermini, that borrows some of its aggressive design cues from the Volkswagen Scirocco. The exposed headlights, prominent grille and hidden rear door handles do a good job of concealing the Chevrolet's practical five-door layout, and lend it plenty of character. Only the top 'LT' versions get alloy wheels though and, although there are some unique interior touches, including lots of storage cubbies and useful cup holders, the mismatched plastics feel hard and cheap.

WhatCar 3.0
    We drove the Aveo on super-smooth Swiss roads, where it rode very comfortably. The few bumps were heard more than felt, but British roads will pose a far greater test. There's a fair bit of movement in the suspension, which translates into obvious body roll, and in a series of bends, the body sway can struggle to keep up with the car's changes of direction.
    For: The Aveo has plenty of space inside and is easy to manoeuvre.

Against: The engines are short of pull at low revs and some of the plastics are disappointing.

Honest John 3.0
    For starters, this Aveo is new from the ground up with a new interior and fresh engines too. To say it's a huge improvement on the previous Aveo is an understatement. It's a far more complete car. The quality of the interior is good and it feels well built too, although there are some hard plastics inside which aren't particularly pleasant to touch. Overall though, it's a comfortable and spacious interior.

• Fiyatına göre bence çok iyi bir araç.
    50 bin lira verseydim ona göre kötü derdim.
  • 25.000 verip 1.2 benzinlisi alinir iste
  • Sana harçlık vereyim git gez ama ne olur çık şu forumdan senin saçma konularını görmekten çok sıkıldım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Son dönemde çokça ismi geçen Chevrolet Aveo ne kadar iyi?

sayın sonersongur;

bu konunun bazı gereksiz kişiler tarafından tartışma ortamına çekileceği belli.
    polemik amaçlı konu açmanın mantığı nedir?

üstelik aynı benzer konuya daha önce yazmanıza rağmen.........

eğer duymak istediğiniz 1.4 b sınıfı city aracınızın, ne kadar iyi olduğu yada ne kadar az yaktığı ise,
    şimdi ben söyliyeyim; "honda city çok güzel bir araçtır, tüm b sınıfı araçlardan daha kalitelidir, daha az yakar"

şu sürekli yerli yersiz konu açma yarışına giren tüm arkadaşlar; Lütfen biraz ara verin...........

http://forum.donanimhaber.com/m_54916682/mpage_1/key_aveo/tm.htm
    ilk mesajınıza dikkat çekecek olursak, amacınızı anlamak güç olmasa gerek

gerçi o konuyu açan fabia'cı arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 4 Aralık 2011; 11:48:07 >

•  CHEVROLET AVEO NE KADAR İYİ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tamam da hangi SKODA OCTAVİA
    5 yıl önce açıldı
    VW Tiguan bu kadar kötü mü?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Son dönemde çokça ismi geçen Chevrolet Aveo ne kadar iyi?

sayın sonersongur;

bu konunun bazı gereksiz kişiler tarafından tartışma ortamına çekileceği belli.
    polemik amaçlı konu açmanın mantığı nedir?

üstelik aynı benzer konuya daha önce yazmanıza rağmen.........

eğer duymak istediğiniz 1.4 b sınıfı city aracınızın, ne kadar iyi olduğu yada ne kadar az yaktığı ise,
    şimdi ben söyliyeyim; "honda city çok güzel bir araçtır, tüm b sınıfı araçlardan daha kalitelidir, daha az yakar"

şu sürekli yerli yersiz konu açma yarışına giren tüm arkadaşlar; Lütfen biraz ara verin...........

http://forum.donanimhaber.com/m_54916682/mpage_1/key_aveo/tm.htm
    ilk mesajınıza dikkat çekecek olursak, amacınızı anlamak güç olmasa gerek

gerçi o konuyu açan fabia'cı arkadaş

+1923

• Adam daha önce cevap yazdığı konuyu tekrar açmış ya . En iyi b sınıfı honda city dir dememizi istiyor.Bu insanların psikolojisi cidden bozuk.Kendilerini en iyi tercih yaptıklarına ikna etmeye çalışıyorlar.Forumdan da destek istiyorlar.

@laflapeynirgemisiyurumez arkadaşın sinirlendiği kadar var gerçekten.
  •  CHEVROLET AVEO NE KADAR İYİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

• Bilmiyorum ne kadar iyi?
  • Forumdaki pokemon bölümünde bile seninkinden daha faydalı konular açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

• aynı konuyu daha önce ben açmıştım.daha doğru düzgün kullanıcısı bile bulunmayan,resimlerine bakıp,bayide içine oturup yada donanım listesine bakıp her önüne gelene tavsiye edenleri görünce konu açma gereği duymuştum.bu araca sahip olmayanların bile 3-5 ay önce piyasaya çıkmış bu aracı sanki 5-10 yıldır kullanıyorlarmış vede çok memnunlarmış gibi yorum yazmaları fanatikliğin daniskasıdır.konu saptırılmaz ve amacına ulaşırsa yeni araç alacaklara yararlı olur kanaatindeyim.
  • güzel araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

aynı konuyu daha önce ben açmıştım.daha doğru düzgün kullanıcısı bile bulunmayan,resimlerine bakıp,bayide içine oturup yada donanım listesine bakıp her önüne gelene tavsiye edenleri görünce konu açma gereği duymuştum.bu araca sahip olmayanların bile 3-5 ay önce piyasaya çıkmış bu aracı sanki 5-10 yıldır kullanıyorlarmış vede çok memnunlarmış gibi yorum yazmaları fanatikliğin daniskasıdır.konu saptırılmaz ve amacına ulaşırsa yeni araç alacaklara yararlı olur kanaatindeyim.

bende bu yoruma katılıyorum bu araba bu kadar iyi ise neden göremiyoruz piyasada satışlarda da yok ismi . Şimdi malum forumda bir arkadaşta var oda sürekli bahsediyor her yerde bizde araba sahibiyiz ama nedir bu arkadaş her yerde aveo arabadan gına geldi alan güle güle kullansın ama yeter her b sınıfı konusuna açmayı aveo aveo polodan iyi ise polo almayın fiastadan iyi ise fisata almayın bu iki araba özellikle festanın 1 ayda ki satışını bir yılda yapabilecek mi acaba bu araç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

aynı konuyu daha önce ben açmıştım.daha doğru düzgün kullanıcısı bile bulunmayan,resimlerine bakıp,bayide içine oturup yada donanım listesine bakıp her önüne gelene tavsiye edenleri görünce konu açma gereği duymuştum.bu araca sahip olmayanların bile 3-5 ay önce piyasaya çıkmış bu aracı sanki 5-10 yıldır kullanıyorlarmış vede çok memnunlarmış gibi yorum yazmaları fanatikliğin daniskasıdır.konu saptırılmaz ve amacına ulaşırsa yeni araç alacaklara yararlı olur kanaatindeyim.

bende bu yoruma katılıyorum bu araba bu kadar iyi ise neden göremiyoruz piyasada satışlarda da yok ismi . Şimdi malum forumda bir arkadaşta var oda sürekli bahsediyor her yerde bizde araba sahibiyiz ama nedir bu arkadaş her yerde aveo arabadan gına geldi alan güle güle kullansın ama yeter her b sınıfı konusuna açmayı aveo aveo polodan iyi ise polo almayın fiastadan iyi ise fisata almayın bu iki araba özellikle festanın 1 ayda ki satışını bir yılda yapabilecek mi acaba bu araç ?

soyle haklısınız sonucta chevrolet.

soyle haksızsınız arabalar su an cok ucuk oldugu ıcın bu model sundugu donanıma gore kötünün iyisi. 31 tl ye sıfır bu kadar donanım sonan 5ncap alan hangi aracı alırsınız.

ben de almayı dusunenlerdenim. ama fiesta trend modeli pazartesi inerse gider en baz fiestayı alırım.

fiatlar boyle giderse alınabilecek bir araba.

ne fazla ovmeli ne fazla yermeli.

ama sundugu donanıma ozelliklere gore kötünün iyisi su an

• insanların ölümüne bir markanın savunucusu olup, markanın bir sorunu varsa forumda yalan söyleyip, her ne pahasına olursa olsun markayı güçlü ve en iyi göstermeye çalışan insanlar başka bir ülkede varmı yoksa sadece bu tür insanlar sadece bizim ülkeyemi özgü
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

insanların ölümüne bir markanın savunucusu olup, markanın bir sorunu varsa forumda yalan söyleyip, her ne pahasına olursa olsun markayı güçlü ve en iyi göstermeye çalışan insanlar başka bir ülkede varmı yoksa sadece bu tür insanlar sadece bizim ülkeyemi özgü

sırf bize özgü olmasa da kafadayızdır bu konuda

örneğin benim sempati duyduğum marka reno
    kaba tabirle renocuyum , seviyorum
    mesela megane alırım , ama golf daha iyi
    scenic i severim , ama altea daha iyi bana göre
    bunu diyebilmek önemli , ama den,lemez
    misal aveo alan arkadaşlara bakıyorum ölümüne aveo yu savunuyorlar
    zamanında bende yaptım buralar da , kangoo almıştım savunuyordum
    en pahalı olan caddy den üstün olduğu yönleri söylerdim önerirdim
    yine alsam kangoo alırım ama caddy biraz daha iyi

aveo konusuna gelirsek , tipik bir mitsubishi colt / dh vakası daha

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.