Şimdi Ara

Chery Alia kullanan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
102.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cheryinin 100 yıl kullanılmayacagına bir garanti verebilirmisin?

Kullanmadıgınız bir araba hakkında nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz anlamıyorum.

Bir arkadaş cıksın desin;

Chery kötüdür cünkü motor alaşımı dayanıksız olan şu maddeden imal edilmiştir?

Elinizde teknik tek veriniz yok.

Chery kötüdür.

Chery şahinden dogandan kötüdür.

Neden çünkü çin üretimidir.

Einstain hakikaten dahiymiş.

Zihinlerdeki prangaları parcalamak atomu ayırmaktan çok daha zor.

Bana veriyle gelin.

Bu fiyata bu kadar dolu araba bulabilirmisin ?

Hayır.O zaman konu daha fazla uzamasın.

quote:

Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

sene 2010 olacak, ama biz bu yıl üretilmiş 0 km bir aracı doğanla-şahinle kıyaslıyoruz...bu bir...
    doğan-şahin bunlardan daha sağlamdır,bu kadar yıldır, dökülmediler...bakınız yollar, hem şehir içi- hem de şehir dışı yollar...bu iki
    f/p istiyorsan dacia alacaksın... bu da üç

ne kadar bunların fiyatları 5000 tl'mi? değil...
    o fiyata gider dacia alırım...

• kal sau arkadaşımızın çin araçları hakkında epey konusu mevcut yanlış hatırlamıyorsam...
    çin araçlarıyla ilgili kendinin açmadığı konularda da sıkı bir savunucu diye hatırlıyorum ...bilmiyorum hafızam beni yanıltıyormu?

çin malı araç alıcakmısınız? yada aldınızmı anlayamadım ben ...
    samimiyetle soruyorum yanlış anlamayın....

Konuya dönücek olursak ben çin araçları için henüz erken olduğunu düşünüyorum 10 sene sonra neden olmasın...
    Sürekli önyargı yapılıyor demekte bir önyargıdır onuda belirtmek isterim...

Bende inanıyorum ki, 5-10 yıl sonra, daha kaliteli ve dayanıklı araçlar üretebilirler. Ancak şuanda böyle değil durum.

Kime anlatıyorsak..
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • veri veri şeri...
    alın size veri...

donanımlar nasıl, iyi mi? 2010 model araç bunlar, doğan-şahin değil...

iç malzeme kalitesi dandik, herşeyi dandik..bunları birkez daha yazmayalım dedim yazdım... arabanın her tarafı emanet...bunları göremiyorsanız, size birşey diyemem...
    bunun dışında ne kadar çalışacağı belli olmayan donanımları ne yapayım?

atom parçalanmıyor ama şeri parçalanıyor, einstein haklıymış vesselam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 20 Aralık 2009; 2:26:08 >

• veri veri şeri hala yorulmadın mı sen yahu.. günlerce tartıştık bu konuları bırak allaşkına

Orijinalden alıntı: kal_sau

Merhabalar;

Bu arabayı kullanan arkadaşlar varmı acaba?.Memnunmusunuz değilmisiniz yada tavsiye edermisiniz?

Yorumda bulunursanız sevinirim.

Saygılar.

evet kullandım kimseye tavsiye etmem ama sana şiddetle tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: kubi lay

quote:

Orijinalden alıntı: kal_sau

Merhabalar;

Bu arabayı kullanan arkadaşlar varmı acaba?.Memnunmusunuz değilmisiniz yada tavsiye edermisiniz?

Yorumda bulunursanız sevinirim.

Saygılar.

evet kullandım kimseye tavsiye etmem ama sana şiddetle tavsiye ederim

• 3 tane video ile harika bir bilimsel acıklama oldu teşekkür ederim.

Hangisi chery alia?

Hiçbiri

Fakat size göre hepsi cin otomobili ve hepsi arkadan itiş şahinden daha kötü.

Umarım mercedes cinde üretime geçmez yoksa bu zihniyet yüzünden türkiyede 1 adet satamayacak.

Benden size bir tavsiye;Kullanmadıgınız arabalar hakkında yorum yapmayın.

Kullandıktan sonra en azından olumsuz eleştiriler yaparken bir kac kelime haricinde söyleyebileceginiz bir şeyler olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yadigar. -- 20 Aralık 2009; 3:51:52 >

Orijinalden alıntı: Yadigar.

3 tane video ile harika bir bilimsel acıklama oldu teşekkür ederim.

Hangisi chery alia?

Hiçbiri

Fakat size göre hepsi cin otomobili ve hepsi aynı.

Umarım mercedes cinde üretime geçmez yoksa bu zihniyet yüzünden türkiyede 1 adet satamaz.

forumdakilerden tek tek özür diliyorum...
    arkadaşlar en baştan başlıyorum...

dünyadaki pek çok ürün çinde üretilmektedir... her çinde üretilen mal kalitesiz değildir... atıyorum 5 tl'ye de oyuncak ayı yaptırırsın, 25 tl'ye de, ee diyeceksin 25 tl'lik ayının kerameti nerede? kerameti kalitesinde...
    arkadaşım cherry crash test yaz, bunlar çıkıyor... şimdi de alia bunlardan farklı deme sakın... komik olur... cherry üretmiyor mu bu modeli? mercedes mi üretiyor?

al bir tane daha...

http://video.aol.co.uk/video-detail/crash-test-dr5-chery-tiggo-impolite/253261250 hemide tiggo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 20 Aralık 2009; 3:55:37 >

• hangi bayisiniz siz?

ziyaret etmek isterim test aracı ile bi tur atalım?

Orijinalden alıntı: AXAPTA

hangi bayisiniz siz?

çok yakın arkadaşım sigortacı, bana t.c. no'nu gönder de sana hayat sigortası yapalım...
    Klasikleşmiş altı doldurulamayan kelimeler yerine "Bu piyasa şartlarıyla en uygun fiyatlı otomobil çinde üretilecektir"Bu nedenle cin otomobillerinin gelişimini yakından incelemek lazım diyenlerin bayisiyim.

Sanırım yeterince acık oldu.

quote:

hangi bayisiniz siz?

dönüp dolaşıp geliyorsunuz nick değişe değişe. adminlerden ricam ipcheck yapmalarıdır..

konuşmalar ve tarz hiç yabancı gelmedi..

neyi ispatlamaya çalışıyorsun? chery den maaş ne kadar? neyi kabullendirmeye çalışıyorsun? buradaki kişiler kötü dese ne oluuur tukaka dese ne olur..

beni ilgilendiren kısmı, araçlarınkalitesiz olması sebebi ile, kalitesizliği sonucu bana ya da yakınlarıma bir zarar verilmesi.. virajı alamayıp tepeme düşmen, yolda beni yay olarak yakalaıp yine çarpman, buradaki bilgisiz kişilerin bu ceri yi bi halt sanıp alması ve zarar etmesi ya da hayatını kaybetmesi..

emin olmadığınız şeyler hakkında neyin savunuculuğunu yapıyorsunuz?

çin mallarına neden takıldınız?

fiyat performans arıyorsanız dacia hyundai lada gibi otomobilleri neden tercih etmiyorsunuz da ceri ye takılmış durumdasınız?

tekrar soruyorum hangi bayi siniz? ya da mermerler den bir maaş mı söz konusu?

@soldier_of_fortune
    giderken mutlaka arayacağım seni..
    pm de gönderirsin iletişim bilgilerini

• quote:

Orijinalden alıntı: Yadigar.

Fiyat performansın bayisiyim.
    Verdigin parayla en çok donanıma sahip olmanın bayisiyim.
    Klasikleşmiş altı doldurulamayan kelimeler yerine "Bu piyasa şartlarıyla en uygun fiyatlı otomobil çinde üretilecektir"Bu nedenle cin otomobillerinin gelişimini yakından incelemek lazım diyenlerin bayisiyim.

Sanırım yeterince acık oldu.

quote:

hangi bayisiniz siz?

Anlasilan mermerler guruba bagli calisiyosunuz size tek kelime lafim yok ama yukarda ceri tiggo videosu vermis arkadas bi daha bi goz atin..1975 yilinda evimde bulunan kanepenin kumasini koltuguna koymus 2008 yilinda adamlar ne kalitesinden bahsediyosunz onuda anlamadim ama sahsen su an dusunduklerim su markanin bu kadar kelime yazmama bile degmeyecek oldugu..

• gittim,bayide inceledim, berbat geldi bana, brodway bile daha kaliteli...
    f/p dacia'da var, hyundai'de var, kia'da var... şeri'de fiyat var gerisi fısss.

sırf çok donanım var diye ,riske girilmez... evet riske girilmez, çünkü chery almak risktir... değilse siz alın...ne duruyorsunuz?

neyse ben şarkımı dinlemeye devam edeyim...

chery türkiye forumundan alıntıdır...
    ''çelişkili arkadaşım bak şimdi: ben iki tane kaza yapmış tiggo gördüm
    1. 140 km hızla 2 duvarı parçalayıp evin duvarına çarpıp duran tiggo gördüm.o hız çarpmaya göre kaput ve çamurluklar hazar görmüştü.ön cam kırılmıştı.arabada aşırı hasar yoktu.
    2. gecen kış 3 takla atmış tiggo gördüm sanayide.arac perte çıkardılar ama tavan falan ezilmemişti

eğer aracın teneke olduğunu düşünüyosan bin tiggoya 140km duvara gir bakalım ne oluyo!!
    markayı karalamaktan vazgecin artık...bişi bildiğiniz yok konuşmayın!! ''

http://www.cheryturkiye.org/chery-arabalarinin-saglamligi-t-332.html

BENİM YORUMUM: maşallah tiggo değil M1 ABRAHAMS TANKI...

http://www.cheryturkiye.org/donanim-haber-forum-t-294.html

biraz da nostalji yapalım...
    bunlar da bizim forumdan...

http://forum.donanimhaber.com/m_22360093/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_29834115/mpage_3/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 20 Aralık 2009; 4:54:23 >

• Aha AXAPTA da gelmiş Taçibana kardeşler paslaşmaya başladı mı, ölseniz durduramazsınız Chery senin, Geely benim, Çinliler'i öldürelim

Forumun renklerisiniz....
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • CHERY (Cabuk - Hakka - Erişmenin - Rahat - Yolu )
    Dikkatimi çekti sahibinden.com'da daha 3.000 - 5.000km lerdeki araçlarını satan satana acaba neden? Ayrıca aynı ilan aylardır duruyor satılamıyor

Çin ata sözü ( Oramakoma-Buramako)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah-58 -- 20 Aralık 2009; 8:37:20 >
  • Forum yine birbirine girmiş.Ben konuyu açarken ne demişim.Bu arabayı kullananlar yorum yapabilirler mi dedim.Hiç bu araba ile uzun yola çıkmışlar mı? Motorunda yada kaportasından garip sesler geliyor mu dedim.Ama maaşalah kullananlardan daha çok sırf aklındaki Çinli imajı ile konuşanlar olmuş.

Tamam bu aracın pek kaliteli olmadığını bende kabul ediyorum ama hemen dağılacak türden bir arabada değil.Yani bu kadar dandik bir araba yapmayı rekabetin bu kadar sert olduğu bu sektörde yapamazlar kolay kolay.

Her ne ise Chery Alia kullananları dinlesek bir yaa?.En büyük arzum bu şu anda.Yoksa diğer önyargı ile yapılan yorumları dikkate almıyorum zaten.Dikkat ettiyseniz.

Kal Sau, topik hiç istediğin gibi gitmiyor onu söyliyim. İmpress'in verdiği cevaplar bu topiği sonlandırmaya yeter de artar bile.
    Daha en başından bitmiş topik.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.