Şimdi Ara

Chery Alia kullanan var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
1
Favori
95.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Al sen bu arabayı sana yarar bu kadar negatif tepkiye rağmen araştırmaya devam ediyorsan kesin almalısın
  • Bırak şimdi admini istedigi cheki yapsınlar.
    Ben ezber bozuyorum.
    Gereken cevapları alamadıgım icin ancak bu şekilde saldırarak bertaraf etme yöntemine giriyorsunuz.
    Tek veri vermediniz.
    Tutturmuşlar chery cok kötüdür.Ellenizde tek veri yok.
    Ben maaşlı adamlarıyım şimdi degil mi?
    Sadece sizin gibi düşünmedim diye.
    Çin malına takıntılı olan sizsiniz.
    Kullanmadıgınız arabalar hakkında abuk subuk altını dolduramadıgınız yorumlar yaparak komik durumlara düşüyorsunuz.

    Neyse..
    Yaşısınız 50 ve üzeri degilse illaki çin otomobiline siz veya yakınlarınız bir gün mutlaka binecektir.


    quote:

    Orijinalden alıntı: AXAPTA

    kimin feyk kullanıcısısın?

    dönüp dolaşıp geliyorsunuz nick değişe değişe. adminlerden ricam ipcheck yapmalarıdır..


    konuşmalar ve tarz hiç yabancı gelmedi..

    neyi ispatlamaya çalışıyorsun? chery den maaş ne kadar? neyi kabullendirmeye çalışıyorsun? buradaki kişiler kötü dese ne oluuur tukaka dese ne olur..

    beni ilgilendiren kısmı, araçlarınkalitesiz olması sebebi ile, kalitesizliği sonucu bana ya da yakınlarıma bir zarar verilmesi.. virajı alamayıp tepeme düşmen, yolda beni yay olarak yakalaıp yine çarpman, buradaki bilgisiz kişilerin bu ceri yi bi halt sanıp alması ve zarar etmesi ya da hayatını kaybetmesi..

    emin olmadığınız şeyler hakkında neyin savunuculuğunu yapıyorsunuz?

    çin mallarına neden takıldınız?

    fiyat performans arıyorsanız dacia hyundai lada gibi otomobilleri neden tercih etmiyorsunuz da ceri ye takılmış durumdasınız?

    tekrar soruyorum hangi bayi siniz? ya da mermerler den bir maaş mı söz konusu?

    @soldier_of_fortune
    giderken mutlaka arayacağım seni..
    pm de gönderirsin iletişim bilgilerini




  • Zaten sorun bu degil mi?
    Kullandın mı?Hayır.
    Alma neden çin malı.
    Çin malı çünkü alma.

    Bu arabadan 80 model şahin daha saglam dediler.
    Zaten söylenecek birşey kalmadı.
    O yüzden sen subjektif yorumlara aldırma
    Eger icine siniyorsa binersin bu kadar basit.


    quote:

    Orijinalden alıntı: kal_sau

    Forum yine birbirine girmiş.Ben konuyu açarken ne demişim.Bu arabayı kullananlar yorum yapabilirler mi dedim.Hiç bu araba ile uzun yola çıkmışlar mı? Motorunda yada kaportasından garip sesler geliyor mu dedim.Ama maaşalah kullananlardan daha çok sırf aklındaki Çinli imajı ile konuşanlar olmuş.

    Tamam bu aracın pek kaliteli olmadığını bende kabul ediyorum ama hemen dağılacak türden bir arabada değil.Yani bu kadar dandik bir araba yapmayı rekabetin bu kadar sert olduğu bu sektörde yapamazlar kolay kolay.

    Her ne ise Chery Alia kullananları dinlesek bir yaa?.En büyük arzum bu şu anda.Yoksa diğer önyargı ile yapılan yorumları dikkate almıyorum zaten.Dikkat ettiyseniz.






  • quote:

    Orijinalden alıntı: helisel

    Bizim milletimiz ucuza mezar bulsa içine girer.

    Kal Sau, topik hiç istediğin gibi gitmiyor onu söyliyim. İmpress'in verdiği cevaplar bu topiği sonlandırmaya yeter de artar bile.
    Daha en başından bitmiş topik.





    bu da diğer topiğimizden alıntı...
    http://forum.donanimhaber.com/m_32095501/tm.htm
    CHERY ACTECO NASILDIR-ÖZELLİKLE KULLANANLARDAN YORUM LTF?

    quote:

    Orijinalden alıntı: zilog

    Ekim 2008'den beri CHERY Tiggo kullanıyorum. Şöyle geriye dönüp baktığımda aracımın normal bakım masrafları dışında her hangi bir ekstra masrafının olmadığını söyleyebilirim. Motor performansı 1450 kg'lık bir araç için oldukça iyi denebilir. Malum bu kilodaki diğer markalar 2.0 motor kullanırlar ki TIGGO'ların 2.0 motorları yeni satışa başlandı. Motor devirli kullanımlarda oldukça atik ve tatmin edici. Aracın viraj kabiliyeti çok yüksek, yol tutuşunda hiç bir sorunu yok ama orjinal lastikleri (KUMHO) yetersiz bence. Zaten Chery'nin sadece dodge ile değil ingiliz firması LOTUS ve italyan FIAT ile de anlaşmaları var. Örneğin chery araçlarının yol tutuşu LOTUS'a ait. Lotus'u bilenler ne demek istediğimi anlayacaklardır. FIAT acteco 1.6 motorlarını linea serisinde kullanmak için satın alıyor bile.... CHERY çin otomobil üreticileri arasında bence bir gömlek üstün. Ayrıca fiyat/performans değerleri de piyasadaki bir çok araçtan daha iyi ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 20 Aralık 2009; 12:45:33 >




  • noldu burda yahu herşey silinmiş
  • kal-sau;

    ben gittim gördüm...
    hakkatten parasını hakkını sonuna kadar veren bir araç... almanı tavsiye ediyorum... on numara bir araç
    alan bin pişman almayan nazi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 20 Aralık 2009; 12:46:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jay jay justified

    Aha AXAPTA da gelmiş Taçibana kardeşler paslaşmaya başladı mı, ölseniz durduramazsınız Chery senin, Geely benim, Çinliler'i öldürelim

    Forumun renklerisiniz....


    bilirsin; bizim çinlilerle tarihsel bir mücadelemiz vardır...
    mücadelemiz sürecek...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 21 Aralık 2009; 1:58:38 >




  • Chery sahipleri forumu basmış. Alın size tüketiciden cevaplar..

    CHERY Otomobil A'dan Z'ye Sorunlu Çıktı
    Eski Mazda kullanıcısı olarak ve Mermerler Grubu'nun güvenirliğine güvenerek, etrafımda söylenen onca olumsuz sözlere karşı Chery Tigo3 aracınızı satın aldım. Chery ile karşılaşmam Aydın bayinizde oldu.

    Orada beyaz renk Tiggo vardı. Aracı incelediğimde çok etkilendim ve arkasında Mermerler grubunun olduğunu düşündüğüm için hemen az bir miktar kapora vererek düşünmek istediğimi ilettim.

    İzmir'e geldiğimde siyah renk almak istediğime karar verdim. Aydın bayisi ellerinde siyah renk olmadığını ve bulunamayacağını iletti. Ben de tek tek tüm bayilerinizi aradım ve Uşak bayinizde siyah Tiggo buldum.

    Aracı görmeden, sadece bayinizin sözüne güvenerek bir miktar nakit, üzerini de kredi kullanarak aracı satın aldım. Bir Cuma günü aracı teslim almak için Uşak'a geleceğimi ilettim. Oradaki bayan gerek yok, Hale hanım biz getiririz dediler.

    Benzin parasını verdim. Aracımı ailecek getirip bana teslim ettiler. Yetkiliye defalarca "bakın yeni araçların bir takım ayarlarının yapılması gerekli, sözünüze güveniyorum, yaptırdınız değil mi" dedim.

    Evet Hale hanım, hiç merak etmeyin, tüm bakımları yapıldı, tüm ayarlar tamam, aracınız süper oldu dediler. Yine Mermerler grubu olduğunu bildiğim için ok dedim. İlk defa bu gruptan araç almıyorum, hiç de sorun yaşamadım, ok size güveniyorum dedim.

    Aracımı getirdiler, kullanmaya başladığım anda şikayetlerim başladı.

    • Araç o kadar bariz sağa çekiyordu ki
    • Araçta ön taraftan garip sesler geliyordu. (özellikle gaza basıldığında)
    • Vites geçişleri (kamyon vitesi gibiydi)
    • Camların açılıp kapanmasında sorun vardı
    • Benzin kapağının açılışı sorunluydu
    • Sanırım ayarları olmadığı için benzin tüketimi çok fazlaydı.
    . Aracın klimasından ses geliyor.
    . İçindeki plastik malzeme o kadar kalitesiz ki her yerden ayrılmaya başladı

    5 aydır sorun yaşadığımı ilgililere defalarca aktarmama rağmen, ilk müşterileri olmamdan kaynaklanıyor olabilir, yalnız bırakıldım. İzmir bayisi 2. Eli olmayan, ne olacağı belli olmayan aracı ben geri alamam ve bundan sonra ben size iyi bir servis hizmeti de veremem demekte.

    Aracım ilk alındığı ay 4 defa servise gitti, hala aynı sorunları yaşıyorum. Mermerler Grubu'nda hiçbir yetkili artık telefonlarıma çıkmıyor. Aracımın 5. Ooo bakımı geldi ama götürebileceğim serviste olmadığı için aracımı kullanamaz duruma geldim.


    CHERY 4X4 İle Yolda Kalmanın Zevkini Yaşayın
    40 yıllık şoförlüğüm var. Asla otomobilimin orijinalliğini bozmadım ta ki Chery ile tanışana kadar... Chery öyle bir otomobil ki sizi delirtmemesi imkansız, yolda bırakmasını işinizin yarım kalmasını geçtim servisi ve distribütörü bile sorun.

    2009 model Chery Lusso model aracım sıfır km olmasına rağmen debriyaj balatası 2 defa sıyırdı. Garantili olmasına rağmen ücretsiz yapmadılar ve parasını aldılar...

    Chery öyle bir otomobil ki parçası sadece servisinde var. Siz istemeseniz bile o parçayı taktırıyorlar ve Chery servislerine her gittiğimde sorun yaşıyorum. Aracın sitesinden otomobile bakarak karar veriyorum ama 6 lı cd çalar yok, yangın tüpü yok, ilk yardım çantası yok.

    Bomboş bir araç almışım ve merak ediyorum bu aracın garanti kapsamı ne?


    CHERY'nin Bitmek Bilmeyen Sorunları
    ÖTV döneminde fiyatı ve donanımı ile bizi cezbeden Chery Alia Lusso aracı aldığımız gün aracımız sağa viraj dönebilecek şekilde felaket bir durumda sağa çekiyordu. Anlam veremediğim 1000 bakımında düzelir diye problem etmedim.


    Daha sonra amortisörü fark ettik. O da kronik bir sorun dendi. Araçla giderken 10 yıllık bir araçta gibi hissediyorsunuz kendinizi. Amortisör vuruyor. 0.1000 bakımı zamanında bu sağa çekme problemimiz çözüldü.


    Daha sonra 2500 km civarında trigerden ses gelmeye sunroof plastiğinden, sağ yolcu emniyet kemerinden, şoför camından sesler gelmeye başladı. Bu sorunlar da çözüldü. Teşekkürler Aloğlu Mersin. Amortisör halen duruyor.


    Daha sonra fark ettik ki araç klima açınca hararet yapıyor 3-4 km içinde. Antep’te hastamıza kan ararken o cehennem sıcağında klima açma gafletinde bulunduk. Ve duman. Araba hararet yaptı. Chery’nin Antep’te servisi olmadığı için Adıyaman'a gidecek. Cumartesi akşamüstü olduğu için pazartesi gelecek dendi. Bu arada haklarımızı kimse söylemiyor.


    Yoğun ısrarlarımıza karşılık araç kiralandı. Ve araç pazartesi gelecek ama siz sadece 1 günlük kiralayabilirsiniz denildi. Tartıştık ve aracımız gelene kadar kiralık aracın kalacağı söylendi. Cumartesi 18:00 da çekici ile Adıyaman’a giden araç aynı gün gece 02:35 sularında getirildi.


    Müşteri memnuniyetimi firma çıkarları mı? Soruyorum biz istemesek acaba konaklama ve kiralama hizmetlerinden bahsederler mi? Ayıp büyük ayıp.


    Hararet yapıldı artık araç hararet yapmıyordu. Denedim aracı, kapadığımda bir ses duydum, fan çalışıyor kapanınca. 2 aydır ilk defa duyuyorum yani bu aracın fanı 2 ay sonra yapıldı.


    Büyük bir ambargo ile emme gaz tüp taktırdınız. Nedeni sorunsuz tam uyumlu ve arıza lambası yanmasın diye. Halen aracımız arıza lambası yanıyor. Klima açınca araba 1.viteste dahi gitmeyip bize trafikte güvenli seyir bakımından sürücü için önemli riskler teşkil ediyor.


    Performans 0 ve Alia’ların 110 beygir olduğuna dahi inanmıyorum çünkü 70 beygirlik başka aracımız bile klima açıldığında hissettirmeyecek kadar az fark var.


    Sonuç olarak aracınız görünüm ve donanım olarak keyif verdi fakat çıkardığı sorunlar yüzünden mağdur olduk. 0 almanın amacı problem çıkarmamasıdır. Ama biz bıktık sorunlardan. Tüketici haklarına başvuracağım. Hayati önem taşımaktadır, araç yokuşta gitmiyor. Hele bir de klima yanarsa gelin görün. Bu aracımın ayıplı olduğuna inanıyorum.




  • konuyu açan arkadaşın sürekli bir "kullanıcılar yorum yapsın" isteği var fakat şu forumda da bir kişi çıkmadı ki kalkıp ben bu aracı aldım desin. bunu anlamak çok mu zor, doğru dürüst satmayan bir araç zaten bu nedenledir ki bu forumda kullanıcısı yok(en azından bu güne kadar çıkmadı). gidin bir bayide kendiniz bakın, test edin isterseniz alın, bu kadar basit.
  • Yaa neden Çin malı araba topiğinde millet birbirine giriyor.Ne gerek var ki bende bunu anlamıyorum.Bir kesim bu araba dandik çok kötü sakın alma diyor.İyide can benim para da benim olduktan sonra bu kadar ısrara ne gerek var anlamak zor.Sonuçta kişisel zevkler tartışılmaz.

    Alırım veya almam bundan size ne ki.Hayır Chery kullanmam zorunuza gidiyorsa açık açık söyleyin.Para benim , can benim bunlar benim olduktan sonra bu kadar sert eleştiri yapmanıza gerek yok.Dersiniz ki, dandik arabadır bence o kadar paraya değmez dersin geçer biter olay.Hala ısrarla burnumuza sokma niyetindesiniz yok bu arabayı sakın alma.Para benim , can benim istediğim arabayı alırım hiç kimseye laf etmek düşmez.Kullandığım araba yüzünde de sizlerden daha değersiz de değilim.

    Ama durun birkere.Ortada fol yok yumurta yok.Daha ne bu arabayı almışlığım nede öyle bir niyetim var.Sadece merak ediyorum bu arabayı.Merak etmek de mi suç.

    Ve ben kesinlikle Çinlilerin bu sektörde gayet başarılı bir yer edineceğinden hiç şüphem yok.




  • Arkadaşlar youtube da buna benzer (belki de budur) bir arabanın kaza testi var amanın diyorum...

    http://www.youtube.com/watch?v=W7VSHCgjbt0
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kal_sau

    Yaa neden Çin malı araba topiğinde millet birbirine giriyor.Ne gerek var ki bende bunu anlamıyorum.Bir kesim bu araba dandik çok kötü sakın alma diyor.İyide can benim para da benim olduktan sonra bu kadar ısrara ne gerek var anlamak zor.Sonuçta kişisel zevkler tartışılmaz.

    Alırım veya almam bundan size ne ki.Hayır Chery kullanmam zorunuza gidiyorsa açık açık söyleyin.Para benim , can benim bunlar benim olduktan sonra bu kadar sert eleştiri yapmanıza gerek yok.Dersiniz ki, dandik arabadır bence o kadar paraya değmez dersin geçer biter olay.Hala ısrarla burnumuza sokma niyetindesiniz yok bu arabayı sakın alma.Para benim , can benim istediğim arabayı alırım hiç kimseye laf etmek düşmez.Kullandığım araba yüzünde de sizlerden daha değersiz de değilim.

    Ama durun birkere.Ortada fol yok yumurta yok.Daha ne bu arabayı almışlığım nede öyle bir niyetim var.Sadece merak ediyorum bu arabayı.Merak etmek de mi suç.

    Ve ben kesinlikle Çinlilerin bu sektörde gayet başarılı bir yer edineceğinden hiç şüphem yok.



    iyi biz tutmayalım seni...
    git al...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: suicide

    konuyu açan arkadaşın sürekli bir "kullanıcılar yorum yapsın" isteği var fakat şu forumda da bir kişi çıkmadı ki kalkıp ben bu aracı aldım desin. bunu anlamak çok mu zor, doğru dürüst satmayan bir araç zaten bu nedenledir ki bu forumda kullanıcısı yok(en azından bu güne kadar çıkmadı). gidin bir bayide kendiniz bakın, test edin isterseniz alın, bu kadar basit.



    kulanıcılar yorum yapsın...
    kutuplardaki penguenler ölmesin...
    yağmur ormanları yokolmasın...
    fabrikalar çevreyi kirletmesin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

    iyi biz tutmayalım seni...
    git al...



    İşte bu kadar, ne sen yorul nede ben yorulayım.Ne senle aramız kötü olsun bir araba yüzünden nede birbirimize girelim.Sonuçta alt tarafı bir araba.Ne almışlığım var nede niyetim.Sadece merak ediyorum.Chery ile yakından uzaktan bir bağım yok.Babamın firması değil sonuçta.Ama çok param olsaydı.2. bir araba olarak alırdım ama zar zor biriktirdiğim paramı elbette ki bende bu arabaya bağlamak istemem.

    Ama Çinlilerin sadece 5 yıl gibi kısa sürede bu noktaya gelmeleri takdire değer ve bundan sonrasıda ümitliyim.Keşke sağlam araçlar yapabilseler.Ondan daha da ötesi keşke bizimde ülke olarak milli bir arabamız olabilse idi.

    Ben bu arabanın olumsuz her bir tarafını araştırıyorum.Bilgilenmek suç olmasa gerek.Ama alt tarafı bir araba yüzünden neden birbirmize girelim ki.Çok gereksiz geliyor.Şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum şu an bu arabayı alma gibi bir niyetim yok.Ama ilerde olabilir diyorum.Hepsi bu.




  • Çinliler sektörde yer edinir veya edinmez.
    Ayrıca forumda kesinlikle abartma ya da bir markaya yüklenme söz konusu değil.
    Yeri geldiğinde bu forumda nasıl ki bir golf, megane, focus ya da corolla eleştiriliyorsa, gerekli zemin oluştuğunda Chery modelleri de eleştirilecektir.
    Eleştirmek tüketicinin en doğal hakkıdır.

    İnsanlar kullandıkları araçlarla değer kazanmazlar.
    Kimse otomobili yüzünden değerli ya da değersiz değildir.
    Ancak biz eleştirel haklara da sahibiz.

    Bir arkadaşım Tiggo modelini incelemeye gitti ve motorun sesi yüzünden almaktan vazgeçtiler.
    Rölantide dahi çok sesli çalıştığını söyledi kendisi.

    Chery tercih edenlerin fiyat/performans ikileminden uzaklaşıp Fiyat/Şekil performansına yönlendiklerini görüyorum.
    Çoğunun deyimi " alın size 30 milyara jip işte"

    30 milyar verip jipe bineceğimize o parayı daha bilindik, güvenilir ve karizması daha az binek otomobillerden kullanma eğilimindeki insanlarız biz.
    Asıl biz, insanların jipimiz olup olmadığıyla bizi yarıgalamayacağına inanan insanlar grubundanız.




  • kullanıcı yorumu istiyorsanız bir tane chery kimo alan varhttp://forum.donanimhaber.com/m_32541238/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm arkadaş başlarda objektif olarak yorumlarını yapmıştı fakat sonradan çinli fanatiklerin girmesiyle konu .ok olmuştu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kal_sau


    quote:

    Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

    iyi biz tutmayalım seni...
    git al...



    İşte bu kadar, ne sen yorul nede ben yorulayım.Ne senle aramız kötü olsun bir araba yüzünden nede birbirimize girelim.Sonuçta alt tarafı bir araba.Ne almışlığım var nede niyetim.Sadece merak ediyorum.Chery ile yakından uzaktan bir bağım yok.Babamın firması değil sonuçta.Ama çok param olsaydı.2. bir araba olarak alırdım ama zar zor biriktirdiğim paramı elbette ki bende bu arabaya bağlamak istemem.

    Ama Çinlilerin sadece 5 yıl gibi kısa sürede bu noktaya gelmeleri takdire değer ve bundan sonrasıda ümitliyim.Keşke sağlam araçlar yapabilseler.Ondan daha da ötesi keşke bizimde ülke olarak milli bir arabamız olabilse idi.

    Ben bu arabanın olumsuz her bir tarafını araştırıyorum.Bilgilenmek suç olmasa gerek.Ama alt tarafı bir araba yüzünden neden birbirmize girelim ki.Çok gereksiz geliyor.Şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum şu an bu arabayı alma gibi bir niyetim yok.Ama ilerde olabilir diyorum.Hepsi bu.


    iyi git al... uzatma işte...
    insanların çok iyi, süper waow demesini isteme ve bekleme...
    iyi değil, süper değil..

    quote:

    Orijinalden alıntı: helisel

    Çinliler sektörde yer edinir veya edinmez.
    Ayrıca forumda kesinlikle abartma ya da bir markaya yüklenme söz konusu değil.
    Yeri geldiğinde bu forumda nasıl ki bir golf, megane, focus ya da corolla eleştiriliyorsa, gerekli zemin oluştuğunda Chery modelleri de eleştirilecektir.
    Eleştirmek tüketicinin en doğal hakkıdır.

    İnsanlar kullandıkları araçlarla değer kazanmazlar.
    Kimse otomobili yüzünden değerli ya da değersiz değildir.
    Ancak biz eleştirel haklara da sahibiz.

    Bir arkadaşım Tiggo modelini incelemeye gitti ve motorun sesi yüzünden almaktan vazgeçtiler.
    Rölantide dahi çok sesli çalıştığını söyledi kendisi.

    Chery tercih edenlerin fiyat/performans ikileminden uzaklaşıp Fiyat/Şekil performansına yönlendiklerini görüyorum.Çoğunun deyimi " alın size 30 milyara jip işte"

    30 milyar verip jipe bineceğimize o parayı daha bilindik, güvenilir ve karizması daha az binek otomobillerden kullanma eğilimindeki insanlarız biz.
    Asıl biz, insanların jipimiz olup olmadığıyla bizi yarıgalamayacağına inanan insanlar grubundanız[/color].




    +1000000000000000000000000000000000000000000000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 20 Aralık 2009; 15:03:02 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

    quote:

    Orijinalden alıntı: kal_sau


    quote:

    Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

    iyi biz tutmayalım seni...
    git al...



    İşte bu kadar, ne sen yorul nede ben yorulayım.Ne senle aramız kötü olsun bir araba yüzünden nede birbirimize girelim.Sonuçta alt tarafı bir araba.Ne almışlığım var nede niyetim.Sadece merak ediyorum.Chery ile yakından uzaktan bir bağım yok.Babamın firması değil sonuçta.Ama çok param olsaydı.2. bir araba olarak alırdım ama zar zor biriktirdiğim paramı elbette ki bende bu arabaya bağlamak istemem.

    Ama Çinlilerin sadece 5 yıl gibi kısa sürede bu noktaya gelmeleri takdire değer ve bundan sonrasıda ümitliyim.Keşke sağlam araçlar yapabilseler.Ondan daha da ötesi keşke bizimde ülke olarak milli bir arabamız olabilse idi.

    Ben bu arabanın olumsuz her bir tarafını araştırıyorum.Bilgilenmek suç olmasa gerek.Ama alt tarafı bir araba yüzünden neden birbirmize girelim ki.Çok gereksiz geliyor.Şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum şu an bu arabayı alma gibi bir niyetim yok.Ama ilerde olabilir diyorum.Hepsi bu.


    iyi git al... uzatma işte...
    insanların çok iyi, süper waow demesini isteme ve bekleme...
    iyi değil, süper değil..

    quote:

    Orijinalden alıntı: helisel

    Çinliler sektörde yer edinir veya edinmez.
    Ayrıca forumda kesinlikle abartma ya da bir markaya yüklenme söz konusu değil.
    Yeri geldiğinde bu forumda nasıl ki bir golf, megane, focus ya da corolla eleştiriliyorsa, gerekli zemin oluştuğunda Chery modelleri de eleştirilecektir.
    Eleştirmek tüketicinin en doğal hakkıdır.

    İnsanlar kullandıkları araçlarla değer kazanmazlar.
    Kimse otomobili yüzünden değerli ya da değersiz değildir.
    Ancak biz eleştirel haklara da sahibiz.

    Bir arkadaşım Tiggo modelini incelemeye gitti ve motorun sesi yüzünden almaktan vazgeçtiler.
    Rölantide dahi çok sesli çalıştığını söyledi kendisi.

    Chery tercih edenlerin fiyat/performans ikileminden uzaklaşıp Fiyat/Şekil performansına yönlendiklerini görüyorum.Çoğunun deyimi " alın size 30 milyara jip işte"

    30 milyar verip jipe bineceğimize o parayı daha bilindik, güvenilir ve karizması daha az binek otomobillerden kullanma eğilimindeki insanlarız biz.
    Asıl biz, insanların jipimiz olup olmadığıyla bizi yarıgalamayacağına inanan insanlar grubundanız[/color].




    +1000000000000000000000000000000000000000000000



    Burda bahsi geçen araba jeep değil ki.Sedan modeli Alia.Ne yani jeepim var diye hava atan tiplerden değilim.Hava atıcak olsam zaten Chery almam.Forumda bile Chery sahibi olan kişilere enayi , gerizekalı kişiler gibi bakılıyorsa, dışarda bundan farklı olmasa gerek.EE böyle bir araba ile nasıl hava atılır.

    Gülmek geldi içimden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kal_sau -- 20 Aralık 2009; 17:29:52 >




  • gül o zaman, bırak kendini... git al, kimse alma demiyor dikkat ettiysen...
    içinden nasıl geliyorsa öyle davran... sıkılmana gerenk yok...
    relax...

    ekleme:forumdaki arkadaşların üzerine sürme chery'ini, sana yazık olur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 20 Aralık 2009; 22:07:44 >
  • Her şey donanım mı? Paranı donanımı var diye o arabaya verip alacağına gidip Dacia veya Renault ya da Fiat al daha iyi. Veya ikinci el bilindik güvenilir temiz bir araba al daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.