Şimdi Ara

Cheetos Peynir&Soğan Geri Döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
6.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki 10 yılı aşkın süredir Türkiye'de üretilmiyordu. Şimdi Çerezza Sinema Peynir ve Soğan ismiyle raflarda yerini aldı
    Çocukluğumda çok severdim. Şimdi tekrar görünce çok mutlu oldum. Tadı cheestosla tamamen aynı. Denemenizi tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 14 Şubat 2010; 11:55:00 >

• Ben çerezza sinama paketine bayılıyorum
  • ayak gibi kokuyor bu ya
  • hobaaaa süper buu
  • çocukken ben de hastaydım bu cips e
    şimdi de alıyorum
  • Bilen bilir. Yiyen hastası olur.
  • En son 1996da bunun en büyük boy olanlarından almıştım.O zaman 250 bin liraya en büyük boy olanlarıydı.Birden eski anılarım depreşti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam pişmemiş tavuk eti yedim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gece gece canımı cips çektirdiniz..
  • Çerezza Sinema süper ya
  • ulan harbiden unutmuştum ben bunu
  • Biftekli vardı bide ondan ne haber ?
  • iste bu yaaaaa..buuuu....gecende icimden gecirdim ulan dedim uretseler 2 koli alir yerim =))))...nede olsa cocuklugumuzun vazgecilmez lezzeti idi...ama rengini fln degistirmisler eskisi sari bir rengi vardi biraz...bu nasil olmus acaba alayim yarin bulursam...
  • ooo kipadan gelirken en büyük boylardan alırdım eve gelesiye kadar bitirirdim sonra öle susardımki musluğu ağzima sokardım
  • yav ben bu ruffles maxı bulamıyorum bi ara yedim hoşuma gitti sonra nereye baksam yok
  • Buna puanım 9 kankalar , tamamen freestyle bir cipstir kendisi.
  • Şimdi gidip alıyorum lan. Acayip canım çekti.

FORZA CHEETOS PEYNİR VE SOĞAN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENIGMA

iste bu yaaaaa..buuuu....gecende icimden gecirdim ulan dedim uretseler 2 koli alir yerim =))))...nede olsa cocuklugumuzun vazgecilmez lezzeti idi...ama rengini fln degistirmisler eskisi sari bir rengi vardi biraz...bu nasil olmus acaba alayim yarin bulursam...

ya kardeşim sen nasıl insansın büfe kapandı diyemi upladın bu saatteufff şişiyo lan bitarafım hissediyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: GkHaN-R

yav ben bu ruffles maxı bulamıyorum bi ara yedim hoşuma gitti sonra nereye baksam yok

piyasadan kalkti ama en cok sevdgim rafils max oldu cok cabuk ayrildi aramizdan
  • mükemmeldi tadı yaa yalnız yedikten sonra ellerin kırmızı yaglı yaglı oluyordu sonra bide ellerini yalıyordun
  • Cheetos ilk çıktığında şekli böyleydi ve yapısı da sertti. Hey gidi günler çocukluğum aklıma geldi. Bulur bulmaz alıp deniyecem.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.