Şimdi Ara

Cheetos Peynir&Soğan Geri Döndü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
6.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mehmet2468

Belki 10 yılı aşkın süredir Türkiye'de üretilmiyordu. Şimdi Çerezza Sinema Peynir ve Soğan ismiyle raflarda yerini aldı
    Çocukluğumda çok severdim. Şimdi tekrar görünce çok mutlu oldum. Tadı cheestosla tamamen aynı. Denemenizi tavsiye ediyorum.

Cheetos Peynir&Soğan Geri Döndü

10 yıl mı

Yav ben adım gibi eminim bundan 2 sene önce bizim bakkal satıyodu löp löp götürüyoduk.

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

Şöyle bir olay var. Bundan yaklaşık 2 sene önce de cheetos bir ara bunlardan çıkarmıştı. Yalnız pek tutmadı mı ne oldu tekrar ortadan kaybolmuştu.

• bu cipsin tadınada heyrandım tipinede. bir dolaşayım yarın tüm marketleri umarım vardır.
  • off rufless peynir soğanla bunu karıstırcaksın yanına birde coca cola güzel bi film de olursa tamamdır
  • Bende mavi doritosu cok seviyordum en son 98 yılında yedigimi hatırlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

Bunun tadını az çok hatırlıyorum geçenlerde şu yeni çıkan biberli ve peynirli doritoslardaki peynirli tat mavi doritostakine çok benziyor.Az çok hatırlıyorum o tadı.
    Bu arada görmedim ben hiç bir yerde bu cerezzayı.
  • bayılırdım buna...acayip sevindim
  • hangı marketlerde vardır bundan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sproob

off rufless peynir soğanla bunu karıstırcaksın yanına birde coca cola güzel bi film de olursa tamamdır

Şu anda onu yapiyorum dostum az sonra film e girince tutmayın beni süper tad
  • Off 30 dk sonrada maç var ha. Bileydim gidip alırdım. Bakkal açıktır şimdi ama bu saatte hiç dışarı çıkmadım (araba otobüs gezi hariç) . Yolda it kopuk görücem doğrıcaklar beni diye korkuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Off 30 dk sonrada maç var ha. Bileydim gidip alırdım. Bakkal açıktır şimdi ama bu saatte hiç dışarı çıkmadım (araba otobüs gezi hariç) . Yolda it kopuk görücem doğrıcaklar beni diye korkuyorum

nerelisin dostum çık git bişey olmaz ::)
  • bu saatte dışarı çıkartcaksınız beni ceyrek bitsin gidicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirAge42

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Off 30 dk sonrada maç var ha. Bileydim gidip alırdım. Bakkal açıktır şimdi ama bu saatte hiç dışarı çıkmadım (araba otobüs gezi hariç) . Yolda it kopuk görücem doğrıcaklar beni diye korkuyorum

nerelisin dostum çık git bişey olmaz ::)

Bursa Osmangazi'de yaşıyorum. Ama acayip tırsıyorum aynı zamanda. Bakkal da açık olmayabilir. Off 100 metre bile değil.

• Bursa mı :) hayat orda birşey olmaz bu saatte tırsıyorsanda eline bi telefon al msj ceker gibi kafanı eg git çokda tırsarsan tlfnumu vereyim konusarak git
  • Bakkalda açık mı ki bilmiyorum
  • ben bakkal olsam o şehirde açık tutardım ben konyalıyım burda bakkallar açık
  • Ya bundan boyle koli koli siparis etme sansimiz var mi acaba

hicbiyerde bulamiyorum ya. Biraz once uzun arayislar sonunda 1tane bulabildim ancak
  • Arkadaşlar o kadar da ahım şahım bişey değil çünkü 2 kötü tarafını keşfettim..
    Birincisi çuvalla satış yapmıyolar (çok saçma olmuş) Hemen bitiveriyo
    ikinciside artık duyan koşuyomu bilmiyorum marketlerde çok az var

Bursa osmangazide oturan arkadaş bende orda oturuyorum , saat 3 te olsa tırsma çık kardeşim..Seni illa balkondan izleyen bi amca olacaktır..
    olmadı bıçak çeken olursa sen Coşkun gönderdi beni de..onlar anlar

10 yıl öncesine flash yapıcak olursak ahanda ta kendisi
    Hatırlayan hatırlar..(içindende bizon oyuncaklar çıkardı)..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.