Şimdi Ara

checking nvram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • avermedia tv-kartını takınca bu mesaj çıkıyor açılışta "checking nvram..." sonrada ilerlemiyor, kartı çıkarınca hiçbir sorun yok başka pci kartla nvram hatası alan oldumu acaba?nasıl düzelir acaba cmos reset denedim,ideleri çıkarıp denedim, pci kartları çıkarıp denedim sonuç hep negatif çokkıl bir durum..

• Kartı pci yuvasına takmadan önce sürücüleri yüklediniz mi? Yoksa kartı takayım sonra yüklerim mi dediniz? Nvram bildiğim kadarıyla windowsun tak kullan uyumlu aygıtlar için bilgilerin bulunduğu yer, ve bu aygıtla ilgili olan bölümde bir sorun olabilir,eğer yüklemediyseniz kartı takmadan önce cdsinden driverlarını yükleyip o şekilde kartı takmayı deneyin, birde bu mesajı aldıktan sonra ne kadar beklediniz, yani bir süre sonra checking nvram...update ok demesi gerekirdi, bu süre de uzamış olabilir sizde ikinci ihtimal olarak...

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
  • takılmayı 15 dk. kadar bekledim değişmedi, sistem ilkinde açıldı aslında ama sürücüleri yükleyip yeniden başlatmam gerektiğini söylediğinden beri açılmıyor.şimdide kart takılı olmadığından sürücüleri kaldıramıyorum(sistemde göremediğimden kaldır diyemiyorum), software programını ise prog. ekle/kaldırdan kaldırdım olmazsa softu yeniden yükleyip takmayı deneyeyim ama umudum pek yok saolasın..
  • bios update yapmanı tavsiye ederim
    Inaccessible boot device hatası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.