Şimdi Ara

cmd.exe 0xc0000142 Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ''cmd. exe Uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000142) Sonlandırmak için tamam a tıklayın '' hatası veriyor.Bir türlü bulamadım nasıl yapacağımı.Sistemimde eset smart security 7 yüklü.Formattan sonra güncelleyince meydana geldi bu hata.2 kere daha format attım yine aynı yine aynı değişen bir şey olmadı.Şimdiden ilginize teşekkürler.
     cmd.exe 0xc0000142 Hatası

• YolG3zer kullanıcısına yanıt
    Ayni sorunu bende son 1 gündür yaşiyorum ve bi türlü çözüm bulamadim... Konuma bi göz at istersen..

Sorun neyden kaynaklaniyor bilmiyorum.. Başka sitelerde başka insanlarda açmiş buna benzer şikayet konusunu...

http://forum.donanimhaber.com/m_100480920/tm.htm
  • bilgisayarı kapatırken cmd exe hatası bende yaşıyorum çok sinir bozucu virüs var diye şüpeleniyorum virüs taramsı yaptım formata atttım ama gecmedi işallah çözülür çok garip :(
  • Selamlar, yaklasik 24 saattir sorunu cozmeye calisiyorum. En bastan anlatiyorum, normal kullandigim windows updatelerim kapali oldugu halde, bilgisayar kapanirken bu hatayi verdi. Formatladim direk, driverlari yukledim fakat yine hata verdi. Internet kapaliyken sorun yok, muhtemelen netten bisey cekiyor diye dusundum. Daha sonra baska bi iso dosyasi ile yeni bir win 8.1 kurdum 1 saate yakin test ettim, aktivasyon driver vs. sonuc olarak baska iso dosyasinda sorun olmadigini gordum. Ne ilginc bisi ben daha once hic gormedim. Deneyimli olanlar yazarsa cozume kavustururuz diye dusunuyorum...

Su an tekrar format attim, deniyorum MSDN 8.1 pro versiyon sonucu yazicam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 14 Aralık 2014; 20:06:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nvidia experience silin
  • Sabaha denerim artik nvidia hikayesini :/ nerden ciktiysa bu 2 gundur illallah ettirdi

• aynen bende de çıkıyor bu yazı, dün geceden beri, geç oldu diye bakamamıştım, şimdi arkadaşın dediği gibi yaptım sorun kalmadı sizde nvidia experience programını silin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Swapfile.sys hatası
    7 yıl önce açıldı
    0xc000021a hatası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize teşekkür ederim.Eve gidince deniyeceğim.

• Sorun Nvidia kaynaklı gibi.

Çok ilginç.
  • Sorunun nedeni driver, hangi driver olduğunu çözmeniz gerek. Arkadaşın dediği gibi nvidia olabilir..

• ÇÖZÜM.....

Arkadaşlar sorunu Tam anlamiyla çözdüm ve Ayrintili şekilde anlatiyorum..

Evet şuan sorun Nvidia Experience gibi görünse de Ana sorun Microsoft'un Ay'in 9'nda ve 11'inde yaptiği güncellemelerden Kaynaklaniyor.. Yapilan güncellemelerin içeriğine baktiğimda biri Windows 7'nin ileriye dönük uyumluluguyla alakali birde Genel bi 2014-2015 yillarini kapsayan galiba Saat düzenlenmesi.. Bunlar nedense Nvidia Experience ile çakişip programin arka planda Windows başlangicinda Açilmasina, yüklenmesine ve Windows'u kapatmak istediğimizde de kapanmasina engel oluyodu ve böylelikle Cmd.exe 0xc0000142 Uygulama hatasi aliyoduk..

Öncelikle Bu ay yapilan tüm güncellemeleri kaldirdim iyice bi PC'i temizledim ve baktim Hala ayni sorun var.. Experience ve Nvidia ekran karti driverlerinide güncelledim ve Tekrar Tüm Güncellemeleri geri yükledim.. Bu yaptiğim tüm işlemlerin arasinda PC'i ASC ve Ccleaner tarzi programlarla sürekli temizledim ki Registry dosyalari düzgün yüklensin kir pas sorun kalmasin ufak dosya parçalari falan...

Nvidia'i da Experience'ide Windows'un tüm güncellemelerini yükledim.. Bi müddet hiç bi sorun yoktu sonra yine sorun çikti.. Bu sefer ASC programlarinin içinde Başlangiç programlarini durdurma programi vardi ordan Experience'nin Windows başlangicinda açilmasini durdurdum Programi Silmedim.. ! Şuan Tamamiyle sorunsuz şekilde kullaniyorum... Sıfır sorun şuan..

Dediğim gibi Asil sorun Ana sorun Microsoft'un bu ay yaptiği 1-2 tane güncelleme arkadaşlar.. Bu nedense Experience ile çakişiyor ve sorun veriyor-Du... Artik sorun falan kalmadi.. Mis gibi herşey saat gibi çalişiyor.. Microsoft ilerleyen günlerde bi Güncellleme daha KESİN yayinlayacaktir onu takip edin onuda yükleyin.. Sonra açin Experience'nin windows başlangicindaki açilmasini yine Aktif edin deneyin baktiğiniz yine ayni sorun microsoft onu Güncelleme ile Yamayana kadar kontrol edin.. Bence Experience'i Tamamen hiç bi zaman silmeyin, Oyunlarda sorun verebilir..

Bahsini ettiğim Microsoft güncellemeride Bunlar..
    1-) x64 Tabanlı Sistemler İçin Windows 7 Güncelleştirmesi (KB3013410)
    2-) x64 Tabanlı Sistemler İçin Windows 7 Güncelleştirmesi (KB2952664)

Şimdilik bu kadar arkadaşlar.. Umarim bi daha Hiç sorun yaşamayiz.. Pazar günüm zehir oldu valla bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 15 Aralık 2014; 16:10:45 >

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    arkadasım ben hic bir güncelleme yapmadan bu hatayı aldım sistemi yeniden kurmama rağmen aynı hatayı verdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: agcan99

arkadasım ben hic bir güncelleme yapmadan bu hatayı aldım sistemi yeniden kurmama rağmen aynı hatayı verdi..

Bende de Experience'yi kaldirsamda bi müddet sonra ayni sorunu veriyodu... Experience & Güncelleme, Dediğim gibi ben ve bi çok kişide microsoft güncellemesi ile ortaya çikan bi sorundu... Experience kendini güncellese hadi tamam diyeceğim... Tamamen Gelen güncelleme ile sorun yaşadi ben ve bi çok kişi..

Bide şunu yazayim 0xc0000142 hatasi bi tek bu bizim yaşadiğimiz sorunda çikmiyor, Bu hataya sebep veren Başka sorunlarda olabiliyor..

Yine şunuda yazayim, bi çok kişi Güncelleme alinmamiş Eski tarihli bi güne Sistem geri yükleme yapinca sorunu halledilmişti.. Yani Bizim yaşadiğimiz sorunun kaynaği, En azindan benim diyeyim microsoft güncellemesinden kaynakliydi.. Güncellemeleri kaldirip kullandiğimda da, Experience'i kaldirip kullandiğmda da sorun vermeye devam ediyodu.. Değişik saçma sapan Sniri harbi bi sorundu.. Ama dediğim gibi şuan sorun kalmadi.. Bende şuan hem Experience yüklü hemde Tüm microsoft güncellemeleri..

Şunuda ekleyeyim, senin işletim sistemin korsan mi... Eğer orjinal ise '' belki '' microsoft güncellemelerin otomatikte kalmiştir kendi kendine yükleyip güncelliyo olabilir bunu farketmemiş olabilirsin..

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    yaşadığımız sorunlar farkli olabilir işletim sistemim windows 7 professional 64 bit orjinal olarak kullanıyorum ama günceleme yüklemiyorum dvd gelen sevice pack1 yüklü gerekte duymuyorum
  • Dostlar nvidia güncellemesine baktım şimdi, güncellenmiş isterseniz birde böyle deneyin 740M kullanıyorum ben. Ayrıca sabah yine format attım, experince ı kurmadım, akşama kadar hiç hata almadım ki gün içinde çok restart yaptım. Güncelleme yapmadım hiç formatladığımdan beri.

Driver ı güncelledim, experience yükledim ve taaak yine aynı hatayı aldım. Siz bu laneti yüklemeyin tertemiz bide windows kurun bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 15 Aralık 2014; 21:35:24 >
  • İlginç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.