Şimdi Ara

User authentication failed hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar dun gece oyuna gırdım bg yapıp cıktım ve sonra yenı bır hesapla denemek ıcın yenı bır karakter acıp gırdım bıraz kastım sonra yenı karakterden cıkıp 60 lvl sorc karekterımı acmak ıcın denedıgmde baslıktakı hatayı verdı bende yenı actgım karakterı denedım ondada aynı hata mevcut gıremıyorum bır bılgısı olan varmı bugdamı kaldım bu arada yerlı yabancı forumları gezdım konuyla ılgılı net bır cevap alamadım malum ıngılzcem zayıf google translatede bır yere kadar bu konuda tecrube ve bılgınızı paylasıp bana yardımcı olursanız sımdıden tessekurler.

• Dün bendede aynı sorun oldu. o bilgisayar bakımından oyun buga giriyor ve hiç bir hesapla oyuna giremiyorsun. format atmaktan başka bi çözümünü bulamadım ben dün format atmak zorunda kaldım pcye. 2 karakterle girince bir pcden öyle bir bug oluyor.
  • bende ticket attım ticketınız alınmıştır cevabı bile gelmedi bi kaç forumdada geç cevap atıyolar falan yazmışlar bekleyemedim ben. Başka yolunu görmedim internette ve 2012den beri bu sorun var gibi. Daha yeni başladım bende oyuna 1 hafta falan oldu, ilk defa başıma geldi benimde.
  • yenı hesaplar actım hepsınde aynı hatayı verdı dedgın pc bug olayı mantıklı pekı server bakımını beklesek gecermı bu bug yoksa son care pcye formatmı ve format sende kesın cozum oldumu gıremedıgın karakterıne gırebıldınmı formattan sonra ben bastan kasarım ama komple +9 takılar son 60 lvl sorc ve bayagı goldu var uzerınde onu kurtarmak bırncı oncelıgım
  • tamamen bilgisayarla alakalı ve format çözüyor. ben arkadaşımın charını kasayım dedim bana yetişsin diye oyuna giremediği zamanlarda hem onun chara hem kendi charıma giremedim yeni hesap açtım onada giremedim internette format attım düzeldi diyen birini görmüştüm. sonra arkadaşım kendi charına girmeyi denedi kendi bilgisyarından ve sorunsuzca girdi. bende eski bilgisayarda denedim kendi charıma girmeyi ve girebiliyorum onlada. ama bu bilgisayarda giremiyordum. format atınca sorun kalmadı ama bundan sonra başka bi hesaba girmeyi düşünmüyorum bu bilgisayardan.
    MODE İNVALİD HATASI?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • format oncesı umudum olmadıgı halde bır ıhtımal sıstemı bır gun onceye aldım suan format atmama gerek yok oyuna gırebılyorum .
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.