Hayatımda hiç antidepresan kullanmamış ve ihtiyacı olmamış olarak merak ediyorum, en normal görünen arkadaşım bile antidepresan kullanıyor. Neden kullanıyorlar kullanmadıkları zaman noluyor aydınalatabilir misiniz ciddi soruyorum |
Çevremdeki Herkes Antidepresan Kullanıyor

-
-
Ailem izin verse ben de kullanıp rahatlayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bence ihtiyaç olmadan ilaç kullanmak doğru bir şey değil ama bunla ilgili sağlıklı bir kaynak bulamadım. Başka arkadaşlar bulursa atarlar herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A74E143A6 -- 9 Nisan 2023; 12:58:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben kullanmıyom.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pandalar bambu yiyip yuvarlanarak hayatın stresını atıyor hocam ondandır
-
Normal görünen dedin de iç dünyasında neler yaşıyor biliyor musun? Bana da böyle denince hoşuma gitmiyor. Neler yaşadıklarımı rastgele insanlara yansıtmak zorunda değilim.
-
Benum de psikolojim bozuk ama kullanmam
ben onların rastgele insanı değilim, o yüzden öyle dedim. yani bütün hayatlarını her şeylerini biliyorum demek istiyorum
-
korkutucu derecede yaygın.
-
bende psikoloji diye bir şey olmadığı için kullanmama gerek yok
-
lan nasıl olur bu konuda benim de mesajım vardı silinmiş
-
Ulkede her sey gulluk gulistanlik degil ki, insanlar neye uzulsun bilmiyor; bence ulkenin yuzde doksan dokuzu bir psikiyatriye gorunmeli. Yaşadıklarımız hic normal degil.
benim de çevremde var kullanan. ben kullanmıyorum ama arada muhabbeti dönüyor.
aklımda kalan en önemli şey: çok çeşitli antidepresanlar var. kesinlikle doktora danışılmalı. sizde normalde gerçekleşmemesi gereken biyokimyasal süreçler başlatabilir ve daha kötü sonuçlara sevk edebilir.
-
hicbir guc bana antidepresan kulldanirtamaz.
-
kalan yüzde bir benim ben de fifti fiftiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 9 Nisan 2023; 16:39:29 > -
Biraz tahtalarimizin eksik olmasinda sorun yok bence ama doktora danismadan antidepresan kullanilmamali.
Günlük işlerinizi yapmanızda bir sıkıntı olmadığı sürece antidepresan kullanmayın
Hayatta büyük lokma ye büyük konuşma hocam ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Normal görünen dedin de iç dünyasında neler yaşıyor biliyor musun? Bana da böyle denince hoşuma gitmiyor. Neler yaşadıklarımı rastgele insanlara yansıtmak zorunda değilim. |
Benum de psikolojim bozuk ama kullanmam
|
Hayatta büyük lokma ye büyük konuşma hocam .. |
Ulkede her sey gulluk gulistanlik degil ki, insanlar neye uzulsun bilmiyor; bence ulkenin yuzde doksan dokuzu bir psikiyatriye gorunmeli. Yaşadıklarımız hic normal degil.
|
Benzer içerikler
- apotemi zorluk derecesi
- youtube playlist indirme
- limit tyt türkçe deneme cevap anahtarı 15x40
- havelsan maaşları
- acil doktoru maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X