yaz stajı mı work and travel mı?
mühendislik öğrencisi için 40 günlük zorunlu staj mı yoksa work and travel mı?
bir de stajı yazın değil okurken yapmak istesem hangisine kabul almak daha kolay. istanbula yakın okuyorum.
benim cevabım %100 work and travel bu arada f*ck corporate life
bir de şirketlerin gözünde hangisi daha iyi görünür. ben şirket sahibi olsaydım work and travel daha önemli bir tecrübe olarak gözükürdü açıkcası
yaz stajı mı work and travel mı?
mühendislik öğrencisi için 40 günlük zorunlu staj mı yoksa work and travel mı?
bir de stajı yazın değil okurken yapmak istesem hangisine kabul almak daha kolay. istanbula yakın okuyorum.
edit: benim cevabım %100 work and travel bu arada f*ck corporate life
bir de şirketlerin gözünde hangisi daha iyi görünür. ben şirket sahibi olsaydım work and travel daha önemli bir tecrübe olarak gözükürdü açıkcası
%50 gpa %50 dil puanı baz alınıyor sıralamada. dilden %100 aldım diyelim dilim çok iyidir.
sizce gidebilir miyim erasmusa
beyler ikçü yaz okulunun son kayıt günü 25 temmuzdu. az önce misafir öğrenci olarak kayıt yaptırdım ebs için şifre mifre her şeyi aldım ama EBS'de ders kayıt ekranı yok.
ben ne yapacam şimdi, mail attım.
sebebi bu sistemlerin 17'de kapanması mı acaba? öyle bir şey yazılmamış hakları yok. online bir sistem zaten.
sil
sil
ytü yaz okulu 9 kredi sınırı soru
öncelikle iyi bayramlar olsun.
bu 9 kredi aşağıdaki işaretlediğim akts toplamı mı yoksa "kredi" toplamı mı

yaz okulu hakkında soru
YTÜ'de mat ve fizik 1-2'ler online veriliyor, FEN-EDEBİYAT FAK tarafından.
mühendislik için kabul ederler mi?
----
Bir de YTÜ'den online alıyorum ya, başka okuldan da başka dersi fiziksel olarak gidip alabilir miyim?
silinsimn
.
Yurt mu ev mi
beyler 3 arkadaş eve çıkacağız ama kişi başı 5k civarı kira vereceğiz, artı bunun yemeği de var. büyük ihtimalle ekonomik olarak sürüneceğiz. aktivitelere para kalmayacak.
bi yandan yurt çok ucuz, çok para artıyor rahat rahat okuyorsun, aktivitelere çok para kalıyor, part time çalışmana bile gerek yok yazın 3 ay çalıştığın para seni rahat rahat okutuyor hem derslerine hem projelere (teknofest/mühendislik) odaklanabiliyorsun + aktiviteler yapabiliyorsun. bu sene kayak + kano gittim mesela eve çıkmış olsadyım s***eler gidemezdim.
üstüne yurtta temizlik ve yemekle de uğraşmıyorsun ve menüler çok güzel, o menüleri evde çıkaracak olsak hem çok emek istiyor hem vakit istiyor hem de baya pahalıya gelir.
Bu sene olduğu gibi gene şubatta mi olacak yoksa güz döneminde başvurular olur mu
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 585
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 558)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 373 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
14 Yanıt
0