Şimdi Ara

Cevap: Ben seni arkadaş olarak görüyorum diyip bitirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi bizim sınıfta bi kız var aşşa yukarı 3 senedir birbirimizi tanıyoruz az veya çok bu sene okullar açıldıktan 3 ay sonra kız bana yakınlaşmaya başladı ben hiçbir tepki göstermediğim halde bilirsinizya sırada yanınıza gelir oturur vb şeyler ondan sonra 2 gün üst üste sabahın 7:00 sularında ' Günaydın :)) ' mesajları attı ondan sonra telefondan devamlı mesajlaşmaya başladık işte mesajlara genellikle hep geç cevap veriyordu bu süre 10-20 DK hatta yarım saati bulduğu dahi oluyordu kimi zaman lap diye cevap veriyordu değişiyordu yani ondan sonra ben nasıl oldu blmiyorum kızdan hoşlanmaya başladım ondan sonra mesaj attım attığım mesajda şöyleydi benim hakkımda ne düşündüğünü blmiyorum ama ben senden hoşlanıyorum galiba kararına saygı duyarım aramızda kalması yeterli dedim. gene yarım saat geçti şaşırdım diye mesaj attı evet mi ? hayır mı ? dedim zaman diyerek işin içinden çıktı bu zaman baya bi uzun sürdü ve bu zaman içinde ise ben onu kaybetmek istemiyordum hep iltifatlar ediyordum ama ne bilim sanki bi soğukluk vardı kızda gösterdiğim ilgi hiç bana geri yansımıyordu hani hayatta hep bana hep bana diyen tipler oluyorya aynen öyle bişeydi işte ama seven gönül neye katlanmazki gibilerinden düşünerek devam ettim ondan sonra yılbaşı akşamı mahalleden abilerle bi meyhaneye gittik aşırı alkollüyüm gecenin 10:30 suları aradım kızı efendim dedi, ben sana bişi diycem dedim,söyle dedi,seni seviyorum dedim yanında arkadaşları vardı gülme sesi falan geldi o akşam o kadar ciddi şeyler dedimki yani evlenecek adam eşine söylemez yani ondan sonra arkadaşı aldı eline telefonu yok efendim sen bu kızı sevmiyorsun sen sahiplenmek istiyorsun falan dedi eğer seviyorsun okulda bi çiçek alıp diz çöküp çıkma teklifi et dedi ondan sonra kız tekrar aldı telefonu duydun işte dedi bende dedim kararının ne olucağına bağlı oda beni seviyorsan o zaman öğrenirsin dedi bende biraz kafayı çalıştırarak şöyle dedim o zaman bunu hayır olarak algılıyorum dedim bu söylediğime hayır dedi o zaman evet mi dedim evet dedi her neyse alkol cesaret kattı akşam bu mevzular oldu okulda ertesi gün kız yoktu ondan sonra okulun bahçesine gelmiş beni cama çağırdı bende çıkmadım çünkü herkesin içinde anlatıcak diye korktuğumdan sınıftan bi arkadaşa demişki yılbaşı akşamı dediklerini unutmasın ondan sonra sınıf pür dikkat bana bakmaya başladı 2,3 DK ya geçti ya geçmedi sınıftan bi kız arkadaşına sesli mesaj atmış bütün olanı biteni herkes benle o gün makara geçti ben bi utançla eve gittim aslında en başında ona demiştimki aramızda kalması yeterli ama amacı beni rezil etmekti heralde her neyse ben akşam eve varınca buna mesaj attım hiçbirşeyi unuttuğum yok diye ama hani aramızda kalıcaktı dedim oda ben sadece ona söyledim o sınıfa yaymış diyip işin içinden çıktı gün geçtikçe dahada aşık olmaya başlıyorum içim içimi yiyordu bütün işimi gücümü bi yana bırakıp bütün günümü acaba nerde,acaba kimle,ne yapıyor gibilerinden, kendi kendime deli gibi konuşarak ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyordum,bu aralar mesajlarıma cevap vermemeye başladı sorularımdan kaçmaya falan başladı bu sırada forumlardan böyle konuları bulup birazda olsa tecrübe ediniyordum. Bi akşam ilham geldi gece tam 12:00'da Herşeye rağmen seni seviyorum :) diye mesaj attım ve bana dediki ; Ben sana sev demiyorum zaten ama seviceksen herşeye katlanıcaksın dedi. ne yaptımda böyle davrandı anlam veremedim ondan sonra pazartesi günü 4 kişi yemeğe çıktık ben ısmarladım herkese 2 erkek 2 kız olarak işte kız çok sakin sanki hiçbirşey olmamış gibi davranıyordu o akşam efkarlandım niye böyle yapıyor diye arkadaşları çağırdım 1 poşet bira aldık içmeye bi parka gittik ben delirmeye başladım bira şişesine bakınca kızın suratını falan görüyorum kendi kendime konuşuyorum falan arkadaşlar telaşlanmaya başladı ambulansı arıyacaklar nerdeyse bliyorlar bu benim kız mevzusunuda benim teli aldılar benden sen neden bu çocuğu bu hale getirdin falan demişler ben duymadım pek konuşmaları o zaman kendi kendime konuşuyorum falan telefonu getirdiler 5 DK geçti mesaj geldi telefona mesajda şöyle ; Ben seni arkadaşım olarak görüyorum sevgili olamayız seni bu hale getirdiğim için özür dilerim k.b unutman lazım bliyorum zor aynı sınıftayız ama unutman lazım hayatında mutluluklar dilerim ARKADAŞIM ! hiçbirşey yazamadım elim ayağım kesildi hayat tamamen zindan oldu o yandan bu yana böyleyim arkadaşlar olay olalı nerdeyse 3 hafta oluyor arkadaşlar kızın numarasını falanda sildim şimdi benim size sorum benim bundan sonra ne yapmam lazım hayatımda ilk defa böyle birşeye uğradım ve ona olan sevgim artık yerini nefrete bıraktı bana karşı neden böyle birşey yaptıki ???

• Okuyan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

Bunu kimse okumaz

şimdi dikkat ettim google+ profilimde bu gif var ama arian grandemi bu? oha 1 sene sonra fark ettim

• Durumumuz yoktu...

Daha Fazla Göster
  • okumayın sevgilisi ahriye dönüşüp "ahh" demiş ve feedlemiş

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

Okuyan var mı?

denedim sarmayınca 2. mesaja bakim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 6 Şubat 2015; 15:26:33 >
    kız senden iyisini bulmuş hocu
    yarın bi gün başka erkek le görürsen şaşırma
    Ama Mutsuz eden mutlu olamaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman intikam alırız bizde kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz gidişim sessizdi ama dönüşüm muhteşem olucak ;) yanlız intikam soğuk yenen bir yemek biraz daha beklemem lazım şunuda söylim kardeşim bu kızın bana hayır demesi falan bana koymazdı ama 2 aydan beri olayı burlara kadar getirip ondan sonra ben seni arkadaş olarak görüyorum,sevgili olamayız demesi benim canımı sıkan mevzu madem en başında de neden zaman diyorsun,neden seveceksen herşeye katlanıcaksın diyorsun ki ? sonra hiçbir şey olmamış gibi seni bu hale getirdiğim için özür dilerim hayatında mutluluklar dilerim arkadaşım diyip işin içinden çıkıyor getir bakalım zamanı 2 ay geriye gelecekmi benim çektiğim dertlerin hesabını kim vericek herşey özür dileyince eskisi gibi oluyor mu ? gene roman yazdık ama konuştukça rahatlıyorum anlayın benide
    Hocam emin olki şu yazdığım şey bile sana okurken uzun gelmiştir bu özet hali nerdeyse,o kadar çok şey yaşadımki bi ALLAH bilir birde ben o kadar şey olmuş bitmiş gene haksız taraf ben oluyorum vay bee oda güzelmiş :/

Orijinalden alıntı: kezzototo10

O zaman intikam alırız bizde kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz gidişim sessizdi ama dönüşüm muhteşem olucak ;) yanlız intikam soğuk yenen bir yemek biraz daha beklemem lazım şunuda söylim kardeşim bu kızın bana hayır demesi falan bana koymazdı ama 2 aydan beri olayı burlara kadar getirip ondan sonra ben seni arkadaş olarak görüyorum,sevgili olamayız demesi benim canımı sıkan mevzu madem en başında de neden zaman diyorsun,neden seveceksen herşeye katlanıcaksın diyorsun ki ? sonra hiçbir şey olmamış gibi seni bu hale getirdiğim için özür dilerim hayatında mutluluklar dilerim arkadaşım diyip işin içinden çıkıyor getir bakalım zamanı 2 ay geriye gelecekmi benim çektiğim dertlerin hesabını kim vericek herşey özür dileyince eskisi gibi oluyor mu ? gene roman yazdık ama konuştukça rahatlıyorum anlayın benide

bende de durum aynı
    yazıyordum çok uzun oldu kimse okumadı yarıda kaldı

• Ulan zindana kadar okudum tam küfürü basıyodum ki zebani yokmuş.
    Hocam sen yapman gerekeni geç yapmışssın kız seni rezil ettiğinde bir de her şeye katlanacaksın dediğinde çekecektin s.....i bak ne oluyor ondan sonra ulan insan aldığı köpeğe yapmaz bunu.Kız seni biraz kullanıp küçük düşürmek istemiş ama bira mevzusunda işler ciddiye binince korkmuş ya da acımış olabilir.ÇÜNKÜ KIZ EN BAŞTAN BERİ SANA BOŞTU.
    Biraz rahmetliden dinle açılırsın.

Ne Orhan anladı derdimi ne Ferdi
    Söylesene Müslüm Baba
    Nereden sevdim o zalimi.

• BağKurluSamuray kullanıcısına yanıt
    Kaç gündür dinleyip ağlayıp içiyorum be krdeşim bu bana yapılırmı bu bana :(((( ne yaptımda ALLAH bunu hak gördü bana ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.