Şimdi Ara

Ben seni arkadaş olarak görüyorum diyen kız yardım pls !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınıfta bi kız vardı arkadaşlar bana ilk başlarda yakınlık gösteriyordu sabahları günaydın mesajları falan atıyordu sınıfta yanıma gelip oturuyordu saçlarımla oynuyordu vb. bende ona yakınlık göstermeye başladım sonra açıldım kıza senden hoşlanıyorum dedim zaman diyerek yanıtladı,ondan sonra biraz ara geçince seni seviyorum diye mesaj attım şöyle yanıtladı ben sana sevdemiyorum zaten ama seveceksen herşeye katlanıcaksın dedi,gene biraz zaman geçince ben seni arkadaş olarak görüyorum sevgili olamayız unutman lazım seni bu hale getirdiğim için özür dilerim hayatında mutluluklar dilerim ARKADAŞIM diye noktaladı.

• Hocam elektrik alamadığı içinmi yavşamaya ilk o başladı ?, tipim değilsin lafına ve tipsizin önünde gidensin lafına hiç katılmıyorum tipsiz olduğum için veya onun tipi olmadığım içinmi ilk o yakınlaşmaya başladı ? hadi onu bırakalım bi kenara niye ilk başta zaman dedi peki ? , ağzın laf yapmıyor lafınada katılmıyorum 3 senedir az veya çok birbirimizi tanıyoruz herkes birbirinin huyunu suyunu bliyor bu konuyu dikkatli ve bilinçli okuyanların %90'ı egosunu tatmin etmeye çalışan türk kızı diyorlar senden ricam konuya koyduğum başlığa göre yorum yapma ;)
  • Bunda anlaşılmayacak birsey yok kız seni arkadaşı olarak yani herhangi bir kız arkadaşından farksız görüyor ve senle öpüşme düşüncesi bile midesini bulandiriyor. Bunun tipinle alakası yok kız başlarda senden haşlanmış olabilir ama senin kıza yaklaşımın soğuttu belliki kızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ya da atacağın mesaja daha genel ve uygun bir mesaj koy ki okumaya hevesimiz olsun.

kızla ilgili durumum diye bile başlık açsaydın neymiş bu durum diye okurduk. durumun bi parçasını konu başlığında vermeyeceksin o zaman

bu arada okumayacam ve okumamaya da inadım tamam mı durum da ilgilendirmiyo bu kelimelerin eş değeri budur gerisi beni ilgilendirmez. kimse kimseyi kandırmasın yok 3 yıl yok bilmem ne fason fason konuşmaın. kızın yedeği olmuşsun gelmiş burda laf salatası yapıosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 7 Şubat 2015; 7:12:51 >
  • Ben başlıkla konu arasında ilişki yok demiyorum ama attığın yorumdanda belliki başlığa göre yorumladın herşeyi ben diyorumki kız bana ilk baş yakınlaştı sonra ben ona yakınlaştım ondan sonra ben hoşlandığımı söyledim o benden zaman istedi ardından bir müddet sonra seni seviyorum diye mesaj attım ve aldığım yanıt ben sana sev demiyorum zaten ama seviceksen herşeye katlanıcaksın dedi gene bir müddet sonra ben seni arkadaşım olarak görüyorum muhabbetti yaptı sadece başlıkta göründüğü gibi değil yani sonuca göre yorum yapma !! benim burda sana anlatmak istediğim olayın nerde nereye geldiği ve benim bundan sonra ne yapmam lazım ???ama çok sağol hemen başlığa göre yorumlayarak şu durumda bir insanı zevkliyse zevksize tipliyse tipsize çevirip kendisini daha kötü hissetme ve düşünmesini sağlıyorsunuz başka bi açıklaması yok !!!
    Beni de seven bir kız olur mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Moral bozmayamı geldin arkadaşım ?? insan gibi yardımcı olun diye konu açıyoruz dahada bokluyorsunuz zaten yaramız derin niye tuz serpiyorsun ??
  • Abicim daha el ele tutuşma düşüncesi duruken sarılma düşüncesi dururken ne ara zıpladın öpüşme düşüncesine ne yaptımda soğudu ilgi gösterene ilgi gösterdim duygularımı söyledim bundan dolayımı soğudu doğru tabi sevgini belli etmiyecen yoksa si*meye kalkıyorlar böyle

Orijinalden alıntı: kezzototo10

Abicim daha el ele tutuşma düşüncesi duruken sarılma düşüncesi dururken ne ara zıpladın öpüşme düşüncesine ne yaptımda soğudu ilgi gösterene ilgi gösterdim duygularımı söyledim bundan dolayımı soğudu doğru tabi sevgini belli etmiyecen yoksa si*meye kalkıyorlar böyle

Ne yaptın da soğudu bilemem ama soğumus onu biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kezzototo10

Sınıfta bi kız vardı arkadaşlar bana ilk başlarda yakınlık gösteriyordu sabahları günaydın mesajları falan atıyordu sınıfta yanıma gelip oturuyordu saçlarımla oynuyordu vb. bende ona yakınlık göstermeye başladım sonra açıldım kıza senden hoşlanıyorum dedim zaman diyerek yanıtladı,ondan sonra biraz ara geçince seni seviyorum diye mesaj attım şöyle yanıtladı ben sana sevdemiyorum zaten ama seveceksen herşeye katlanıcaksın dedi,gene biraz zaman geçince ben seni arkadaş olarak görüyorum sevgili olamayız unutman lazım seni bu hale getirdiĞ?im için özür dilerim hayatında mutluluklar dilerim ARKADAŞIM diye noktaladı.

NALET OLSUN SEBEBİ NEYDİKİ BURAYA KADAR GETİRİP BÖYLE YAPMASININ !!!

SSS
    Hayırlı işler diyelim o zaman :)

ama tavsiyem boş pozisyon olduğunda biz size haber veririz diyip gönderilmesi olur
    Usta başta ben dahil olmak üzere aşşa yukarı hiçbir insan bu şekilde duygularıyla oynayan onu yedek klübesine atan sonra işi düşünce kaldığı yerden devam etmek isteyen bi insan için 2, bi şans vermez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

yâr ab-ı force
    misal parıldar
    nâban gözlerin
  • kezzototo10 K kullanıcısına yanıt
    aşk adama neler yaptırıyor bilsen öle demezdin. o yüzden salla o kızı başka bir kız bul kendine şöle efendi dürüst burnu havada olmayan tiplerden. mutlu mesut yaşarsın
  • salamander19 S kullanıcısına yanıt
    Aşkın neler yaptırdığını en iyi bilenlerden biriyimdir dostum gece yarısı takip etmek mi dersin gecenin geç saatlerine kadar evinin önünde ışıkları kapanıncaya kadar belki cama çıkar belki dışarıya çıkar diye beklemekmi dersin yoksa onun uğruna sokaklarda içip içip bağırıp başına polisleri musallat etmekmi dersin neler yapmadımki ama karşılığında gördüğümüz muamleye bak ya hadi kendim başlatsam o bitirse kendim ettim kendim buldum diyecem ama o başlatıyor sevceksen herşeye katlanıcan diyor yok efendim zaman diyor ondan sonra ben seni arkadaş olarak görüyorum unutman lazım sevgili olamayızmışmışmışmışmışmışmış.

bir kere vereydi iyiydi.böyle gazı veriyorlar sonra içimzide kalıyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.