Şimdi Ara

CEMU Nıntendo WiiU Emulator (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
5
Favori
8.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    toshiba laptop var
    cemu da zelda yı oynama ihtimalim var mı
    imkansızı istemek bu olsa gerek
    bu arada ps4 üm var :)

Orijinalden alıntı: arzemm

milattan kalma
    toshiba laptop var

Özeliklerini söylersen yardımcı olabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

quote:

Orijinalden alıntı: arzemm

milattan kalma
    toshiba laptop var

Özeliklerini söylersen yardımcı olabiliriz.

sağolasın kardeşim
    ama ekran kartı bile onboard
    olmaz yani :)
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Arkadaşlar beyonetta ve zelda yı indirdim. Ama Mario ve bunun yarışlı versiyonu var. İndirsem açarmı ??

Arkadasim zeldayi nereden indirdin acaba?

Link verebilirmisin ?

Gelelim oynanabilirlik durumuna;

Sistemim :
    -i7 4790k, Gtx970, 8gb ram, Cemu version 1.8 (Zelda breath of the wild version 1.2)
    -1080p zelda graphic pack

Oncelikle oyunu malum yollardan edindiginiz zaman versionu 1.0 olarak gelecektir, Mapleseed programi ile 1.2 ye cikarmaniz performans acisindan buyuk katki sagliyor, nasil yapildigini youtubedan kolaylikla ogrenebilirsiniz.

Oyun performansi, kamera sabitken 30fps sabit, acik dunyada dolasirken 22-30fps, dungeonlara girildiginde 30fps sabit. Dovuslerde ise arada 20 fps ye dustugu oluyor(acik dunyada) ancak oyunun Wii U da bile bazen 20fps lere dusebildigini dusunursek, oyun su an neredeyse tamamen oynanabilir durumda. Hatta bu tarz ufak tefek kasilmalara takmayanlar icin su anda oynanip bitirilebilir. Fps bazen dusse de zaten 30fps kilidi oldugundan gozunuze fazla batmiyor. Akiciligi kaybetmiyorsunuz.

Bu haliyle oynanabilir mi? Eger zelda faniysaniz bence oynanir, ben hic zelda oynamamama ragmen ilk girisimde 2 saat dolanmisim etrafta. Oyun gercekten harika gorundu gozume (ki grafik ve fps takintisi olan bir insanim).

Sahsi fikrime gore bu emulator bu sene icerisinde zeldayi kusursuz calistiracak konuma gelir (hatta 1080p ya da 4k destegi oldugunu dusunursek daha iyi grafikler verecektir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyzard -- 4 Haziran 2017; 21:51:17 >

• Lyzard kullanıcısına yanıt
    Bilgi vermen güzel olmuş, ben de deneyeceğim haftaya, oyunu cemu üzerinden mi ediniyoruz ?
    ayrica o yazinin uzerinden bir sure sonra fark ettim ki performans her ne kadar oynamaya yetse de emulator bir sure sonra surekli cokuyor. ozellikle fast travel falan yaptiginizda bu cokme islemi daha cok tekrarliyor kendini. herkes emulatorun bu konuyla ilgili update olmasini bekliyor su anda. oyun zevkinizin icine edebilecek bir faktor. biraz daha beklemekte fayda var kusursuz bir oyun deneyimi icin.

benim yadigar hd 7950 babalar gibi cayrı cayır valla :D

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Oha i7 ile mi anca oynanıyor :(

4 çekirdekli işlemci ve 8 gb ram istiyor. 4-5 oyun oynadım. Bitirmedim tabii ama 60 fps net açıyor.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Bugün indirdim oyun açılıyor start a basınca hata veriyor acaba nerde hata yapıyor olabilirim

Bu ek dosyaları ise bulmanın yolu, youtube de bakın oyunu açtım çalıştırdım videoları var yabancılar o videolar altına bazı dosyalar paylaşıyor bunları indirip, emulator klasorunde belirtilen yere atmak gerekiyor.

Bu dediğimi yaparsan enaz 2-3 oyunu çalıştırıp oynarsın, büyük ihtimal.
  • Son Cemu güncellemesi 1.11.3 ve aşağıdaki kusursuz video anlatımı sayesinde BOTW'ı 4K/30FPS çakılı sorunsuz oynuyorum şu anda ve oyun muazzam görünüyor.Xbox One S gamepadi kullanıyorum ve sistemde overclocklu 4690K/GTX1080 var yakın zamanda i7-8700'e geçeceğim 60FPS oynamak mümkün olacak.

4K BOTW:

CEMU Nıntendo WiiU Emulator

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K

• arkadaşlar merhaba cemu ile mari maker oynuyorum online bölümleri açmak istediğimde course worlde tıklıyorum error 106-0502 hatasını alıyorum
    başkalarının yüklediği bölümleri oyanayamayacak mıyım ? ne yapmam gerekli

Orijinalden alıntı: Zamyatin

arkadaşlar merhaba cemu ile mari maker oynuyorum online bölümleri açmak istediğimde course worlde tıklıyorum error 106-0502 hatasını alıyorum
    başkalarının yüklediği bölümleri oyanayamayacak mıyım ? ne yapmam gerekli

bir forumda insnaalr kendi tasarladıkları bölümleri upload ediyorlardı. 50-100 arası bölüm vardı galba.o forumu bulup indirip içine tamanız gerekiyor galba. şuan için cemu online nintendo serverlarına erişemiyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.