Şimdi Ara

CEMU Nıntendo WiiU Emulator (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
5
Favori
8.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görünce çok oldum Zelda'yı emule etmişler sanırım PC'ye?
  • Yeni gördüm konuyu 1.7.4d ile kesinlikle oynanılabilir Zelda şu anda açık alanda 15-20 fps alıyorum ve takılmalar belli bir süre sonra çok azaldı.
  • wiiu helper ile indirdiğim oyunların içinde rpx. dosyaları mevcut değil, convert mi etmem gerekiyor?
  • RoachTr19o5 kullanıcısına yanıt
    Sistem nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

Sistem nedir?

R9 380, i5 4460 , 8gb Ram
    4k, high res shadow grafik paketi, cemuhook ve Radeon üzerinden birkaç ayarla açık alanda çok rahat 20fps stabil alabiliyorum fakat son bir kaç günde çökmeye başladı oyun malesef.
    İşlemcileri 4.4GHz üzerine çıkabilenler oyunda 30 fps görebiliyorlar.
  • Bende geçen windwaker denemiştim i5 6600k 4ghz de baya akıyordu 60fps de. Yenisini de indirecem ama üşeniyorum. Boyutu çok ya :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoachTr19o5

quote:

Sistem nedir?

4k, high res shadow grafik paketi, cemuhook ve Radeon üzerinden birkaç ayarla açık alanda çok rahat 20fps stabil alabiliyorum fakat son bir kaç günde çökmeye başladı oyun malesef.

Ozaman en sagliklisi 720p de oynamak.

• quote:

quote:

quote:

Sistem nedir?

Ozaman en sagliklisi 720p de oynamak.

720 de 1080 de 4k da fps olarak çok etkilemiyor cemuda işlemci daha önemli olduğu için genelde ekran kartına çok yük binmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

Bende geçen windwaker denemiştim i5 6600k 4ghz de baya akıyordu 60fps de. Yenisini de indirecem ama üşeniyorum. Boyutu çok ya :D

Windwaker nasıl 60 fpsde oynadınız acaba 30dan yukarı çıkmıyor bende cemuhook da kullanıyorum

• Bilmiyom galiba bi ayar falan yapmıştım. Yada yanlış hatırlıyorum. Ama baya akıcıydı diye hatırlıyorum.

• Beyler şu Zelda'yı ve Cemu'yu nasıl yükleyip çalıştıracağımıza dair düzgün bir rehber yok mu ya? İkisini de indirdim oyunun 1.1.0 ve Cemu'nun 1.7.4 sürümünü; Shader yükleme ekranı gelmiyor bende yükleyince siyah start ekranında kalıyor sadece, çalıştıramadım bir türlü kanser etti adamı. Bir de indirdiğim pakette 4K grafik paketi var sadece 1080p olanı yok onu da bulamadım vs. Şöyle düzenli bir rehber olsa çok güzel olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Beyler şu Zelda'yı ve Cemu'yu nasıl yükleyip çalıştıracağımıza dair düzgün bir rehber yok mu ya? İkisini de indirdim oyunun 1.1.0 ve Cemu'nun 1.7.4 sürümünü; Shader yükleme ekranı gelmiyor bende yükleyince siyah start ekranında kalıyor sadece, çalıştıramadım bir türlü kanser etti adamı. Bir de indirdiğim pakette 4K grafik paketi var sadece 1080p olanı yok onu da bulamadım vs. Şöyle düzenli bir rehber olsa çok güzel olacak.

Hocam şurada çoğu soruna çözüm bulabilirsin. https://www.reddit.com/r/cemu/comments/62wu38/botw_megathread_2_174_edition/
    Vizeler olmasa rehberi türkçeye çeviresim var fakat zamanım yok malesef.
    Shader cache 10k üzeriyse kullanmayın çünkü başka oyunların cache'leri var içinde sizdeki hatanın resmini çekebilir misiniz birde.
    1080p grafik paketi Quality içinde olması lazım hocam.

Kısaca kurmak isteyen arkadaşlar için
    1-Oyunu ve Cemu'yu
    2-Cemuhook dosyasını (.dll dosyası) indirin (https://sshnuke.net/cemuhook/ ) Cemu.exe'nin olduğu klasöre atın. (Oyuna girdikten sonra yine Options kısmından Gx2... ayarını seçin)
    3-Shader Cache dosyasını indirmeden oyuna girin ve oyunda belli bir yere gelip kaydedin.
    4-İndirdiğiniz shader cache dosyanızın ismini (https://www.reddit.com/r/CEMUcaches/ ) Cemu->mlc01->emulatorSave klasöründeki dosyanın ismi ile değiştirin(1.1.1 EU klasörün ismi 042b7a3a).
    Ardından shader cache dosyanızı Cemu-> shaderCache klasöründeki transferable klasörüne kopyalayın.
    5-Cemu-> shaderCache klasöründeki precompiled klasörünü silin.
    6- Grafik paketlerini indirin (https://github.com/slashiee/cemu_graphic_packs sağ tarafta clone or download kısmından) Bu zip dosyasında istediğiniz grafik paketini (Şahsi önerim HighResShadows ve AAremoval [Enhancement içinde] ve Quality içindeki 4k paketini kullanmanız) klasör olarak Cemu->graphicPacks klasörüne atın.
    7- Cemu'yu açın Options kısmından istediğiniz grafik paketlerini seçin, GPU buffer 'ı low'a getirin input ayarlarınızı yapmadıysanız yapın. Oyunu yükleyin
    8- Yeni shader cache kullanıyorsanız ilk açılma uzun sürecek.

Nvidia ekran kartı için özel ayarlar var reddit sayfasında bulabilirsiniz.
    Amd için ise ben radeon ayarlarında Cemu'yu seçerek sadece Örtüşme önleme modunu-> Uygulama ayarlarını geçersiz kıl yapıp Örtüşme önleme seviyesini 4xEQ yaptım.
    Reddit sayfası gerçekten çok detaylı ve çoğu sorunların çözümünü bulabilirsiniz.
    Ayrıca Grafik paketleri bazen günde 2 3 kez güncellenebiliyor oyuna girmeden siteye bakıp güncelleme varsa onu indirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoachTr19o5 -- 11 Nisan 2017; 21:55:46 >

Teşekkürler detaylı açıklamanız için hocam bilgisayar başına geçince deneyeceğim yazdıklarınızı.

• Arkadaşlar oyunu i7 2630qm 2.00 ghz , gt550m 2gb gpu, 6gb ram donanımlı 4 sene önce aldığım pc'mde ortalama 7-8 fps ile anca açabildim ama arkadaşın yaklaşık 8000 tl lik monster pc sinde ortalama 30 fps ile gayet akıcı bir şekilde oynamayı başardım.(pc'sinin donanım özelliklerine hiç bakmadım ama witcher 3 vs gibi oyunları en son ayarlarda full fps hep açıyor) Benim pc'min donanımına yakın akıcı oynamayı başarabilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptorcengiz

Arkadaşlar oyunu i7 2630qm 2.00 ghz , gt550m 2gb gpu, 6gb ram donanımlı 4 sene önce aldığım pc'mde ortalama 7-8 fps ile anca açabildim ama arkadaşın yaklaşık 8000 tl lik monster pc sinde ortalama 30 fps ile gayet akıcı bir şekilde oynamayı başardım.(pc'sinin donanım özelliklerine hiç bakmadım ama witcher 3 vs gibi oyunları en son ayarlarda full fps hep açıyor) Benim pc'min donanımına yakın akıcı oynamayı başarabilen var mı acaba?

1.7.5 çıktı hocam açıkçası 15-20fps alan ben 25-30 almaya başladım fakat çökmelerde arttı maalesef bence kesinlikle deneyin
  • Arkadaşlar new 3ds xl konsolda SNES oyunlarını oynamak mümkünmü ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raptorcengiz

Arkadaşlar oyunu i7 2630qm 2.00 ghz , gt550m 2gb gpu, 6gb ram donanımlı 4 sene önce aldığım pc'mde ortalama 7-8 fps ile anca açabildim ama arkadaşın yaklaşık 8000 tl lik monster pc sinde ortalama 30 fps ile gayet akıcı bir şekilde oynamayı başardım.(pc'sinin donanım özelliklerine hiç bakmadım ama witcher 3 vs gibi oyunları en son ayarlarda full fps hep açıyor) Benim pc'min donanımına yakın akıcı oynamayı başarabilen var mı acaba?

1.7.5 çıktı hocam açıkçası 15-20fps alan ben 25-30 almaya başladım fakat çökmelerde arttı maalesef bence kesinlikle deneyin

klavye ayarlarını nasıl yapıyorsunuz ? bende 1.7.5 sürümünü indirdim New Super Mario Bros U oynamak istiyorum oyun en başında herhangi bir tuşa basmam için bekliyor ama bir türlü ilerletemedim ?

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Üstte options seçeneği olması lazım orada aşağılarda input settings olacak buradan ayarı yapabilirsiniz.

Teşekkürler halletim 50-60 fps arası güzel çalışıyor

• Ben şu Mario bros u da 2 kişilik olanı bir ayarlayamadım. Videolar falan var ama olmadı bende nedense.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.