Şimdi Ara

Cem Yılmazın Karikatürlerini beğeniyormusunuz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana şahsen komik gelmedi farklı bir üslubu var belki de ondan yada anlatılmak istenen şey farklı

www.cmylmz.com buradan karikatürlere ulaşabilirsiniz..

• Cem Yılmazıda sevmem doğal olarak karikatürlerinide
  • Beni güldürür özellikle videoları izlerim
  • Alahtan bu isi birakmis
  • Video ları daha komik çok salakça geliyor karikatürleri
  • Karikatürleri bıraksın Penguendeki çizerler yapsın :) Cem yılmaz'ın sahne performansı güzel çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

Alahtan bu isi birakmis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Recep ivedik 2 replikleri
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç sevmedim karikatürlerini eskileride güzel değildi
  • Sahnede yaptığı gibi espiri yapmaya çalışmış karikatürlerindede. Çok bayat ve salakça olmuş bence çünki karikatür dinlenmez okunur. Okuyarak ve dinleyerek bir espiriye reaksiyon farklıdır bence. Hatta anlatım yollu espiri anlayışı bile farklıdır. Fıkralar mesela... Bunlardan hiç birini birine aktaramassınız. Bu Çorbayla salatayı karıştırıp zaten midede birleşiyor diye yemeye benzer. Kusmuk gibi birşey olur o... Düşününsene bir, fıkrayı filim yada stant up u karikatür yapıyorlar. Hiç biriside tutmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.respect -- 21 Ekim 2010; 11:44:14 >
  • dh repliklerini hiçbişeye değişmem
  • Karikatürleri kesin iyidir diye baktım ama fos çıktı,düz lise okuyan bir ergen bile daha güldürücü yazar.
  • adam 20 tane Konuşma baloncuku eklemiş berbat
  • şahsen komedyen olarak çok iyi olsada karikatürlerini pek sevmiyorum
  • berbat
  • Cem YLMZ karikatürlerine şimdi baktımda, hayranlığım bitme noktasına geldi. iğrençti. Hele Jude law ve Sponge Bob
  • Cem Yılmaz'ı çok severim fakat karikatürleri(?) görünce çok şaşırdım.Bu adam o adam mı ? Ne iğrenç karikatürdür onlar yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

adam 20 tane Konuşma baloncuku eklemiş berbat

:))
    Bende ünide çiziyorum elimden gelse keşke yazabilsem 40-50 ' ye kadar yolu var . Seviyorum . Yiğit'inde bol baloncuklu karikatürleri gayet güzel . Baloncuk sayısının az olması karikatürü değerli ya da değersiz kılmaz . Ancak şu var , karikatür bence çizime dayalı bir şey değil yani olayı anlatmak yeterli bence . Solda güzel duran vazo , kapı önündeki çöp bidonu falan bunlar ayrıntılar gereksiz şeyler . Kim 1 dakikadan fazla ayırıyor ki karikatüre . Baloncukları okuyup gülmüyo muyuz ? Yoksa tipi kayık adam çizerim yine gülerler yani , önemli olan yazıyla güldürmek .

• gerçekten onun mu acaba. blog , fun birşeyler diyo sitede..
  • Saçmalamayın ya sitesindeki yeni karikatürler kötü evet ama lemanda yazdığı karikatürleri okumadınız herhalde
  • Biz cem yılmazı espiri uslübüyla seviyoruz. Karikatürlerde de biraz soğuk oluyor, illahaki cem'in mimik hareketlerini göreceğiz ve öyle espiriyi yakalayacağız.

Olmamış kamuran
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.