Şimdi Ara

Orta parmağımda kalem tutmaktan Nasır var nasıl geçer ?(ss li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
42.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazarak çalışıyorum ve kalemi sert tutuyorum bu yüzden de orta parmağımda Nasır oluştu yıllardır var ve baya çirkinleşti nasıl geçer bu geçer mi veya ?
    Orta parmağımda kalem tutmaktan Nasır var nasıl geçer ?(ss li)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kalem Tutmaktan Orta Parmak Nasırı Nasıl Geçer?

Orta parmağında kalem tutmaktan nasır oluşması, sıklıkla yazı yazanlar veya uzun süre kalemle çalışan kişilerde görülen yaygın bir sorundur. Bu nasırlar ağrı, hassasiyet ve rahatsızlığa neden olabilir.

Kalem tutmaktan orta parmakta oluşan nasırı gidermek için uygulayabileceğiniz adımlar şunlardır:

• Dinlenme: Nasırlı bölgeyi dinlendirmek için düzenli aralıklarla kalem kullanımına ara verin.

• Buz Uygulaması: Nasırlı bölgeye günde birkaç kez 15-20 dakika süreyle buz uygulaması yapın.

• Nemlendirme: Nasırlı bölgeyi günde birkaç kez nemlendirici krem veya losyonla nemlendirin.

• Koruyucu Pedler: Yazarken nasırlı bölgeyi korumak için parmak ucunuza köpük veya jel pedler kullanın.

• Ergonomik Kalemler: Daha rahat kavrama sağlayan ergonomik kalemler kullanmayı deneyin.

• Kalem Tutma Tekniklerini Değiştirin: Kalemi daha gevşek tutmayı ve parmaklarınız arasında daha fazla baskı dağıtmayı deneyin.

• Masaj: Nasırlı bölgeye hafifçe masaj yapmak kan dolaşımını iyileştirebilir ve ağrıyı azaltabilir.

Nasır daha şiddetli hale gelirse veya tedaviye yanıt vermiyorsa, bir doktora danışmanız önerilir.

Önemli Not: Yazı yazmaktan parmak şişmesi, kalem tutmaktan oluşan şişlik gibi terimler "nasır" sorununu tam olarak ifade etmeyebilir. Bu nedenle, doğru tanı ve tedavi için bir sağlık uzmanına danışmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• zımparala
  • hiç bir şekilde oynamaman lazım. kalemde tutma. benim yıllardır var oynamayınca geçiyor biraz elleyim tekrar çıkıyor. doktora goster ilaç vs yazsın. ben gosterdim bişey olmaz geçer demişti sallamamıştı peki.
  • em onu
  • Kalemden değildir o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

Kalemden değildir o
    Peçete ve vazelin ile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bi arkadaşım da yazarak çalışıp kalemi sert tutuyodu onun da orta parmağında yıllardır nasır vardı ÖLDÜ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla bende de var kalemi mal gibi tutmaktan kaynaklanıyor o
    Uzun süre Kalem kullanmayinca gidiyor ama çok kafaya takmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 742617000027

Benim bi arkadaşım da yazarak çalışıp kalemi sert tutuyodu onun da orta parmağında yıllardır nasır vardı ÖLDÜ
    Kesbiş olsun neoldu

• Her yıl okul dönemi başlayıp yazın geçerdi. Bir türlü öğrenemedim kalemi rahat tutmayı. 2-3 hafta içinde geçiyor ama bu sürede kalemi sıkı tutmaya devam etmemen gerek ya da bir süre yazma. Önemli bir şey değil ama istersen bir dermatoloğa git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Peçete ve vazelin ile

Alıntıları Göster
    Bu iyiydi,güldüm

Selam ve dua ile

• Bu solaklarda olur genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Bu solaklarda olur genelde
    Salağım hocam ben

• kaliteli kalem al

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üçgen jumbo kalem kullan , kalem daire şeklinde değil üçgen şeklinde , eklem romantizması olanlar için kalemin tutulan kısmında bir top var. Medikalcilere sıra bilirisin , bulamazsan yere atıldığında seken elastik toplardan bir tane al ortasına delik açıp kullandığın kaleme geçir parmakların ile o kısımdan tutarsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.