15 yıl önce Münevver Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak. Cezaevinde intihar eden kişinin gerçekten Cem olup, olmadığı ortaya çıkacak. Detaylar: sabithaber Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak | Sabithaber https://www.sabithaber.com/cem-garipoglunun-mezari-acilacak-124254/ |
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak
-
-
münevver karabulut'a aynı adli tıp kurumu tarafından otopsi yapılmadı mı?
cem garipoğlu'na aynı adli tıp kurumu tarafından ölü muayenesi, otopsi yapılmadı mı?
şimdi kemiklere de aynı adli tıp kurumu tarafından rapor düzenlenecek...
adli tıp'a hakim olan her türlü kararı çıkarır.
adli tıpa gönderilen mermiler, mermi çekirdekleri, kovanlar vb. her türlü delil değiştirilir. rapor öyle çıkartılır.
ağır ceza davalarından beraat kararları çıkar.
benim umudum yok
-
Sevim Tanürek'i öldüren Ahmet Burak Erdoğan'ın kullandığı aracın lastik izleri bile silinmişti. Buna neler yapmazlar :)
-
Burası Türkiye her türlü sürprize açığım, mezardakinin dna'sı köpek ile eşleşse hiç şaşırmam.
-
Mezardan çıkacak sonuç şimdiden belli..
Hatta dna raporu bile hazırdır.
Mezarda yatanın, cem garipoğlu olmadığına yeminler edebilirim, ama ispat edemem...
-
DNA örneği karşılaştırması Türkiye dışından bağımsız bir kuruma yaptırılmalı.
-
5 sene evvel kadın evden kaçınca çocuklardan 2’ sine çaktırmadan yaptırmıştım;
TR temsilcisi firma örnek almam için özel pamuklu çubuk ve üzerinde gideceği Birleşik Devletler’ deki laboratuvarın adı yazan zarf göndermişti.
Örnek alınmış pamuklu çubukları önce tübe ve sonra zarfa koyup postaya verdim.
Birkaç gün sonra müspet sonuçları firma eposta ile paylaşmıştı…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boşanma davasında sonuçları gösterdin mi yoksa izinsiz dna aldığın için sakladın mı?
-
Ülke dışından bir kuruma yaptırmaları lazım eğer böyle bir şey mümkünse.
Bu kokuşmuş düzende parası olan istediği şeyi yaptırabiliyor.
-
Neden bu kadar çok şüphelendiniz hocam? Çocuklara size hiç mi benzemiyordu?
-
Kadın gebe kalmıyordu, kontrollerde kadında sorun yoktu.
Doktur "Kısırsın" dedi.
Teşhisten hemen sonra kadın gebe kalınca derin şüphe başladı.
Arkadaşa anlattığımda "Bu düşünceler psikopatça, akıl hastanesine git tedavi ol" dedi.
O zamanlar bile test yaptırmayı düşündüm ve fiyat bile almıştım. Ancak test için laboratuvarlar çocukla beraber şahsen müracaat etme şartı ileri sürüyorlardı, bu yüzden test yaptıramadım.
Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi' ne müracaat etim, şizofreni teşhisi konuldu.
Senelerce ilaç aldım ama şüphe hiç kaybolmadı. Durumun daha kötüye gittiğini gören doktur hastaneye yatırmak istedi, kaçtım.
Seneler sonra kadın eşyalar ile çocukları alıp evden kaçınca şüphemi çocukluk arkadaşıma anlattım.
Bana "Eeh yani, kadın evden kaçmış boşanma aşamasına gelmişsin sen hala bu şüpheyle mi yaşayacaksın, test yaptırsana!" deyince farfk edebildim, ben bu şüpheyi yaşamak zorunda değildiim.
Bunun üzerine laboratuvara müracaat ettim...
-
sonuç ne oldu hocam. o ilaçları niye boşa kullandın ki? gayet akıllı bir şüphe. kim olsa şühelenir şüphelenmeyen g*vattır affedersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mezardan KEFEN çıkmadı !
Avukat Epözdemir Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasının ardından gazetecilere açıklama yaptı. Epözdemir, "Cem Garipoğlu'nun cenazesi yerine başka bir cenaze çıkması durumunda ne olur" sorusuna yanıt vererek, "Türk hukuk tarihinin en büyük skandalı olur" dedi. Mezarın Cumhuriyet savcısı, soruşturma savcısı, 3 adli tıp doktoru ile 2 olay yeri inceleme ekibi ve kolluk kuvvetlerinin eşliğinde açıldığını söyleyen Epözdemir, "1 hafta içinde kuvvetle muhtemel rapor tanzim edilecektir. İnşallah geldiğimiz noktada 15 yılın sonunda maddi gerçek ortaya çıkar. Adalet tecelli eder." dedi. Bir gazetecinin "Neden kefen yok" sorusuna da yanıt veren Epözdemir, "Onu anlayamadım hiçbir kefen bez yok. Bu birkaç alternatifi bize verebilir. 10 sene içinde kaybolmuş ya da aşınmış olabilir mi ? O bana çok rasyonel gelmiyor. Sonradan kemiklerin bırakılma ihtimali kefenin olmadığı yerde çok kuvvetli bir ihtimal olarak karşımızda duruyor. O beni ziyadesiyle rahatsız etti. 2014 yılında defin işlemi sırasında da kayıt alınmamış. Biz de otopsiye girmedik yasal hakkımız da yok " dedi.
Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı; kefen çıkmadı - Haber3 - Sayfa 7
-
Şu olayın da ekmeğini herkes yedi. Kızın babası aşçıydı cinayetten sonra Yazar oldu kitaplar yazmaya başladı. Avukatı sıradan bir avukattı şimdi ünlülerin davalarına bakıyor.
-
Giden örneğin mezardan alınan örnek olduğuna emin olabilecek misin?
Artık HİÇ BİR kurumun güvenilir olmadığı bir ülke burası.
-
Gerçekten ölmüş olsa, sayılı zenginlerden birinin oğlunun mezarı böyle mi olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 3 Ekim 2024; 18:7:44 > -
Evet emin olabileceğim. Çünkü örnek alınırken mezarın açılmasını isteyen taraf ve avukatı oradaydı.
-
Allah vahiy gönderse, bu mezar ona ait dese bile toplum yine inanmayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ee sonuç ne oldu kefen çıkmamış çıkmadığına göre adam kaçıp gitti mi? kimse adalete güvenmiyor hele ki zenginlerin bu şekilde davranmasına hiç şaşırılmıyor
-
Cem garipoğlu, şu an dünyanın kim bilir hangi sahil kasabasında elinde içkisi, telefonundan mezarda yatan kişinin kendisi olduğunu öğrendi…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sevim Tanürek'i öldüren Ahmet Burak Erdoğan'ın kullandığı aracın lastik izleri bile silinmişti. Buna neler yapmazlar :) |
münevver karabulut'a aynı adli tıp kurumu tarafından otopsi yapılmadı mı? cem garipoğlu'na aynı adli tıp kurumu tarafından ölü muayenesi, otopsi yapılmadı mı? şimdi kemiklere de aynı adli tıp kurumu tarafından rapor düzenlenecek... adli tıp'a hakim olan her türlü kararı çıkarır. adli tıpa gönderilen mermiler, mermi çekirdekleri, kovanlar vb. her türlü delil değiştirilir. rapor öyle çıkartılır. ağır ceza davalarından beraat kararları çıkar. benim umudum yok |
Benzer içerikler
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- genç emeklilere tavsiyeler
- kürtler atatürk"ü sever mi
- gerçek atatürk fotoğrafları
- savunma sanayi mühendis maaşları
- 112. kanal aktif etme iphone
- togg yeni rengi
- türkiye"deki gsm operatörleri
- en zengin ülke
- kara kutu nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X