Şimdi Ara

ÇELİK JANT GÖRÜNÜMLÜ JANT KAPAĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten selamun aleykum bende Opel corsa 1.3essentia 2014model araç var jantlar jant kapaklı malum öğrenci olunca jant almaya gücümüz yetmiyor. Bu aralar arabaların jant gorunumlu jant kapakları urettiklerini duydum corsaya onerebileceğiniz böyle bi durum var mıdır acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takılıyor ama sonradan taktiklarinin çoğu kro işi oluyor, fabrikasyon olanlar daha çok yakışıyor. Farklı bir Opel modelinin orijinalini bulursanız yine yakışabilir, ama temel çözüm jant değiştirmek. İkinci El vs bakın, mevcut lastikleri de kışlık olarak kullanırsınız soğuk memlekette iseniz.

• Opel astranın var o tip bir jant kapağı bakın isterseniz hocam j kasa sedanların

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • orjinal jant kapaklı araçlar daha çok hoşuma gidiyor,sekil olsun diye alınan jantlar kotu oluyor,jant kapaklı clioyu orjinal çelik jantli clioya tercih ederim ☺

• quote:

Orijinalden alıntı: airinterceptor

orjinal jant kapaklı araçlar daha çok hoşuma gidiyor,sekil olsun diye alınan jantlar kotu oluyor,jant kapaklı clioyu orjinal çelik jantli clioya tercih ederim ☺
    Astra j kasa'nın edition modelinde celik jant görünümlü jant kapağı var. Bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: risaytemha

orjinal jant kapaklı araçlar daha çok hoşuma gidiyor,sekil olsun diye alınan jantlar kotu oluyor,jant kapaklı clioyu orjinal çelik jantli clioya tercih ederim ☺

Yazdığın mesajla çelisiyosun.

• Hurdacida belki ucuza kaparsin çelik janti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çelik jant nereden alınır?
    13 yıl önce açıldı
    Jant Kapağı Boyama
    8 yıl önce açıldı
    Jant boyası
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taktrmayın bence.

• Opelde yapisal jant, renaultda flexwheel olarak geciyor. Astra H kasalarda da var ondan. Celik jant gorunumlu olmasi icin kara tenek jantin 5 kollu kesilmesi lazim, yoksa kaliper, disk freni falan gorunmez hatta yapisal jant oturmayabilir bile. Teneke jant da alman gerek yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claudio Marchisio -- 12 Eylül 2015; 8:35:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metock

Opel astranın var o tip bir jant kapağı bakın isterseniz hocam j kasa sedanların

Astra 5 bijon Corsa 4 bijon. Takılmaz Corsa'ya

• OnurD7 kullanıcısına yanıt
    aynen o yüzden o kapak modeli olmuyo
  • Sandero stepway de var mesela.
    Astra serilerinde de oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Sandero stepway de var mesela.
    Astra serilerinde de oluyor.
    Cevap görünümlü yazı.
  • Boşver kapağı teneke jantı rengarenk boya keyfine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

quote:

Opel astranın var o tip bir jant kapağı bakın isterseniz hocam j kasa sedanların

Benzinli Astra h'ler 4 oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

quote:

Benzinli Astra h'ler 4 oluyor

Alıntıları Göster
    J Kasa Astra demiş arkadaş, bir de 4 bijonlu Astra'lar makyajsız H'ler diye biliyorum makyajlılarda benzinliler de 5 bijonlu. 4 bijonlu yapısal jant da yok bildiğim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

hayir,orjinal olmayan celik jantlardan nefret ettigimi,orjinal olan celik jantlara saygı duyduğumu,orjinal kapak jantları sevdigimi söylüyorum ☺

• quote:

quote:

quote:

hayir,orjinal olmayan celik jantlardan nefret ettigimi,orjinal olan celik jantlara saygı duyduğumu,orjinal kapak jantları sevdigimi söylüyorum ☺

Jant kapaklı clioyu, orjinal çelik jantlı clioya tercih ederim demişsin.bu sözlerden çıkarılması gereken sonuç, jant kapağının tarafında olduğunu gösterir. Çelik jantlı olanı değil jant kapaklı olanı tercih ettiğini belirtmişsin bu sözünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

quote:

quote:

quote:

Jant kapaklı clioyu, orjinal çelik jantlı clioya tercih ederim demişsin.bu sözlerden çıkarılması gereken sonuç, jant kapağının tarafında olduğunu gösterir. Çelik jantlı olanı değil jant kapaklı olanı tercih ettiğini belirtmişsin bu sözünde.

Alıntıları Göster
    Bahsettiğiniz jantları ben de beğeniyorum. Ucuz yollu güzel bir görüntü veriyor. Ama Corsa'lara uyanını bulmanız lazım.
    Bijon ölçüleri tutar mı emin değilim.
    Astra H'lardaki 5 x 105 ve 16 inç. Astra J'lerdeki 5 x 105 17 inç.

• quote:

Orijinalden alıntı: butterfly_effect_53

Bahsettiğiniz jantları ben de beğeniyorum. Ucuz yollu güzel bir görüntü veriyor. Ama Corsa'lara uyanını bulmanız lazım.
    Bijon ölçüleri tutar mı emin değilim.
    Astra H'lardaki 5 x 105 ve 16 inç. Astra J'lerdeki 5 x 105 17 inç.

Alıntıları Göster
    Sitelerde gördüm de adamlar aşmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.