Şimdi Ara

Celal Bayar Üniversitesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
14.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buranın bilgisayar mühendisligini düsünüyorum.Yeni acılacakmıs.Gerek manisa olarak gerek üniversite olarak bilgisi olan varsa belirtebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 27 Temmuz 2012; 1:47:11 >

• Yukarııııııı
  • Benimde takibimde bu konu.

Üniversite ve şehir hakkında yorumlar bekliyoruz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Dostum bu arada, senin sıralaman kaç? Ben 77793. sıradayım da İÖ'nün gelebileceğini düşünüyorum. Umarım yanılmam. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 24 Temmuz 2012; 3:09:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

quote:

Dostum bu arada, senin sıralaman kaç? Ben 77793. sıradayım da İÖ'nün gelebileceğini düşünüyorum. Umarım yanılmam. :/

63k
  • eğitimi bilmem ama öğrenciyken sosyal olmak isterseniz eğlenceyi seviyorsanız bir manisalı olarak manisayı kesinlikle önermiyorum çıkarın listenizden. manisaya gelip eğlenmeye izmire gidebilirsiniz anca ama eğitimini bilmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

63k

Rahat girersin sen İÖ'ye , örgün öğretim tutar mı bilemem.

Ben EE'nin İÖ'süyle aynı oranda olabileceğini düşünüyorum açıkcası o yüzden gelebilir dedim. Bakalım umarım ikimiz için de hayırlısı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

quote:

63k

Rahat girersin sen İÖ'ye , örgün öğretim tutar mı bilemem.

Ben EE'nin İÖ'süyle aynı oranda olabileceğini düşünüyorum açıkcası o yüzden gelebilir dedim. Bakalım umarım ikimiz için de hayırlısı olur.

Baslıgı degistirim ki daha faydalı olsun.
  • takip
  • 126k mf4 le yazacam burayı
  • Manisa isletmedeyim kesinlikle onermiyorum mugla isletmeden buraya gectim evime yakin diye izmir de oturuyorum ama cok pismanim muhendislik fakulteleri.bide muradiyede dagin.basinda. Kampus hayati denen sey burda yok zaten.sehir deseniz ise yaramaz universitenin icinde de cevresinde de adam akilli gidilecek bi cafe yemek.yenecek.yer.bile yok. Mugladan geldigime hergun pismanim celal bayara puani yetenin muglaya da yeter muglaya dusunmeden.gidebilirsiniz baslarda alisamazsin muglaya ama alisinca.birakamazsin izmire gelmek istemiyodum mugladan dusunun. Akyaka marmaris bodrum fethiye datca kafaniza estikce gidersiniz ustelik para bile vermezsiniz otostopla cok.rahat gidersiniz kampusu guzeldir. Ogrencilerin hepsi ayni yerde oturur sknti yasamazsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazasa

Manisa isletmedeyim kesinlikle onermiyorum mugla isletmeden buraya gectim evime yakin diye izmir de oturuyorum ama cok pismanim muhendislik fakulteleri.bide muradiyede dagin.basinda. Kampus hayati denen sey burda yok zaten.sehir deseniz ise yaramaz universitenin icinde de cevresinde de adam akilli gidilecek bi cafe yemek.yenecek.yer.bile yok. Mugladan geldigime hergun pismanim celal bayara puani yetenin muglaya da yeter muglaya dusunmeden.gidebilirsiniz baslarda alisamazsin muglaya ama alisinca.birakamazsin izmire gelmek istemiyodum mugladan dusunun. Akyaka marmaris bodrum fethiye datca kafaniza estikce gidersiniz ustelik para bile vermezsiniz otostopla cok.rahat gidersiniz kampusu guzeldir. Ogrencilerin hepsi ayni yerde oturur sknti yasamazsiniz

üstte yazdım ama dinlemiyorlar eğer puanı yeterse başka yerlere manisadan en uzak yere yazsınlar. izmir hariç.

• y-TM1 238456...celal bayar manisa işletme-iktisat i.ö için şansım nedir ? işletme 258binle,iktisat 268binle almış.Kazanır mıyım?lütfen cevap verin
  • ben de mf4 70 bin oldum örgünü tutar mı acaba
  • quote:

Manisa isletmedeyim kesinlikle onermiyorum mugla isletmeden buraya gectim evime yakin diye izmir de oturuyorum ama cok pismanim muhendislik fakulteleri.bide muradiyede dagin.basinda. Kampus hayati denen sey burda yok zaten.sehir deseniz ise yaramaz universitenin icinde de cevresinde de adam akilli gidilecek bi cafe yemek.yenecek.yer.bile yok. Mugladan geldigime hergun pismanim celal bayara puani yetenin muglaya da yeter muglaya dusunmeden.gidebilirsiniz baslarda alisamazsin muglaya ama alisinca.birakamazsin izmire gelmek istemiyodum mugladan dusunun. Akyaka marmaris bodrum fethiye datca kafaniza estikce gidersiniz ustelik para bile vermezsiniz otostopla cok.rahat gidersiniz kampusu guzeldir. Ogrencilerin hepsi ayni yerde oturur sknti yasamazsiniz

Hocam sen genel olarak şehri kötülemişsin. Üniversite olarak iyi mi kötü mü bahsetmemişsin. Hani genel olarak öğrenciler burada üniversite hayatı denen şeyi doyasıya yaşayamıyorlar mı demek istiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: pcmaniak

quote:

Hocam sen genel olarak şehri kötülemişsin. Üniversite olarak iyi mi kötü mü bahsetmemişsin. Hani genel olarak öğrenciler burada üniversite hayatı denen şeyi doyasıya yaşayamıyorlar mı demek istiyorsun?

Evet sehir olarak kotu kampus olarak kotu ogrencilik yasiyamiyosu lise gibi. Egitim acisindan bakarsak iyi sayilir hocalarda sıkınti yok ama okula gidesin gelmiyo zaten. Bide izmirden git gel yapanlar icin daha zor hergun o kadar yolu cek bucadan gidiyorum hergun 3 4 saatim yolda geciyo. Yine soyluyorum manisaya gideceginize mugla ya gidin pisman olmazsiniz manisada kime mugladan geldim desem muglanin daha iyi oldugunu orda okumak istedigini soyluyo daha iyi bi yeri kazanamiyosaniz onerim mugla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcmaniak

quote:

Evet sehir olarak kotu kampus olarak kotu ogrencilik yasiyamiyosu lise gibi. Egitim acisindan bakarsak iyi sayilir hocalarda sıkınti yok ama okula gidesin gelmiyo zaten. Bide izmirden git gel yapanlar icin daha zor hergun o kadar yolu cek bucadan gidiyorum hergun 3 4 saatim yolda geciyo. Yine soyluyorum manisaya gideceginize mugla ya gidin pisman olmazsiniz manisada kime mugladan geldim desem muglanin daha iyi oldugunu orda okumak istedigini soyluyo daha iyi bi yeri kazanamiyosaniz onerim mugla

manisa bucadan daha iyidir emin ol

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.