|
Bildirim
Halkın gazını almak için yapılmış sıradan bir haber.
|
Adamlar BTKnın kararlarına uymuyorlar malum netgsm vakası, para cezasını neden ödesinler
|
Bir cacık olmaz hep aynı hikayeler ve değişmeyen işleyiş devam!
|
btkda çalışanlar aynı zamanda operatör yönetim kurulunda mümkün değil ceza yazılsın operatörler toplu fiyat arttırdı rekabet kurulu bi şey yapmadı patates soğana bile müdahele ettiler ama operatörlere hiçbir şey yapamazlar |
İnanmayın böyle şeylere a101 şok bim migros turkcel vodafone telekom bunlara ceza kesilmez
|
Bu habere inanan varsa elimde satılık boğaz köprüsü var.
|
Turkcell bölgemde neredeyse 10 senedir 4.5g yeterli düzeyde çekmiyor ara ara turkcell e geçip şikayet ediyorum hiç bir şey yapmıyorlar en aptalca verdikleri cevaba bakın
Hattınız mobil hat olduğundan belirli bir bölge de kullanma kısıtlaması bulunmamaktadır Evde özgürce kullsnamadıktan sonra napim söylediklerini |
Satış gelirinin binde 2'si.
![]() |
Onunla uğraşacaklarına vatandaşı kazıklamaya calışan ve o operatör senin bu operatör benim gezmek zorunda kalan kullanıcilara çözüm bulsunlar.Taahüt bitmeye yakın ucuz operatör aramaya başlıyoruz.Adamlar kendi müsterisini iplemiyor geçirmeye çalışıyor...
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
btkda çalışanlar aynı zamanda operatör yönetim kurulunda mümkün değil ceza yazılsın operatörler toplu fiyat arttırdı rekabet kurulu bi şey yapmadı patates soğana bile müdahele ettiler ama operatörlere hiçbir şey yapamazlar |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 25 Mayıs 2025; 13:57:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BTK, varlık fonu şirketlerini terbiye edemez artık, Netgsm olayı ortada. Zaten yaptığı iş fiilen tekelleri korumak, örneğin Poyraznet'i de küt diye kapatıverdiler. BTK varlık fonunun ve başındaki kişinin telekomünikasyon sektörünü tamamen kontrol etmesi için araçsallaştırılmış durumda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 25 Mayıs 2025; 16:15:41 > |