Şimdi Ara

Çekirdek açma ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çekirdek sorunluysa anakarta sorun verirmi
    bilgisayar bozulurmu
    arkadaslar eskı pc yı yenı bozdugum ıcın bu sorular önemli eger bılgısayar bu sorunları verırse hıc bastan gırmeyım bıde usttekı sorunlar verıldıgınde garantı devam edermı
    son soru çift çekirdek amd athlon 64 x2 3600+ mı daha iyi yoksa tek çekirdek sempron 145 mi
    Daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık uykusuzluktan mı ne pek anlamadım sorununu :D Biraz daha acarmısin

• sempron 145.. cekirdegi acilabiliyor. x2 3600 am2 islemci digeri am3 islemci. nm olarakta sicaklik olarakta baya farkedecektir. Cekirdek sorunlu ise stabilitesi bozulurda anakarti bozmaz.
  • :D yani diyorum ki cekirdegı actım mesala cekırdek bozuk cıktı dıyelım bılgısayar zarar gorurmu yoksa bıostan ıkıncı cekırdegı kapatabılırmıyım .
    Bılgısayarın hıc acılmama gıbı bır durumu olurmu yanı tehlıkelımı cekırdek acma ve garantı dısı mı yapar bırde amd athlon 64x2 mi yoksa sempron 145 mi

• cekirdek acma garanti disi yapsa anakart ureticileri koyar mi oraya o ozelligi? cekirdek arizali cikti kapat kullan sıkıntı yok... sempron 145!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

cekirdek acma garanti disi yapsa anakart ureticileri koyar mi oraya o ozelligi? cekirdek arizali cikti kapat kullan sıkıntı yok... sempron 145!!!

Ohhhh..:D içimi rahatlattınız.ve inşallah performans artışı olur eski işlemcime göre

• olur. ben sempron 145 i x2 4450 olarak yaklasik 1 yil kullandım. sıkıntısızdı hatta o kadar stabildi ki inanamamıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dogrudur .d

• Peki anakartin ne cekirdek acabilecek bir kart mı?
  • Bugun vatandan 127 liraya aldim babam int sitelerinden alisveris yapmaz asus m5a78l_m lx anakarr kutusunun ustunde core unlocker yaziyordu ...)

• tamam o zaman... ha buna am2 3600 takipta calistirmayi deneme anakarti bozarsin.
  • Yok yok .d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.